Α..... μην το λες..... μπορει να μην σου πουν αμεσα για γαμο....και οποιος έκανε προταση γαμου,βρήκε το καταλληλο σαιτ,ξεροντας τι δουλειά κάνουν οι κοπελες εδω
αλλα θα εχει πλακα......
μην απορεις...ναι μεσα απο εδω.........
Α..... μην το λες..... μπορει να μην σου πουν αμεσα για γαμο....και οποιος έκανε προταση γαμου,βρήκε το καταλληλο σαιτ,ξεροντας τι δουλειά κάνουν οι κοπελες εδω
ναι θα τους σταματησει αυτο νομιζεις,επισης να ξερεις οτι υπαρχουν και 49 επισκεπτες που παρακολουθουν το νημα αυτη τη στιγμη.αντε,καλα στεφανα!και οποιος έκανε προταση γαμου,βρήκε το καταλληλο σαιτ,ξεροντας τι δουλειά κάνουν οι κοπελες εδω
χαχα εχε γούστο να βρίσκεται εδω ο άντρας της ζωής μουναι θα τους σταματησει αυτο νομιζεις,επισης να ξερεις οτι υπαρχουν και 49 επισκεπτες που παρακολουθουν το νημα αυτη τη στιγμη.αντε,καλα στεφανα!
Μου θυμισες ενα ωραιο.... πλακα ετσι....Οσους φιλους ειχα και ηταν γκει η πουστηδες κοινος παντα μα παντα στον νου τους ειχαν ποτε θα τους πηδηξω .Καποτε ειχα εναν και καλα φιλο και δεν αντεξε ο καψερος και μου πεταξε την ατακα και μου ελεγε καριολη εσυ στο κρεβατι θα εισαι μηχανακι θα γαζωνεις .Μιλαμε ο ανθρωπος ειχε γυναικειο ενστικτο και ανδρικη επιθυμια.
να μας καλεσεις εχαχα εχε γούστο να βρίσκεται εδω ο άντρας της ζωής μου
ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ,χαχα εχε γούστο να βρίσκεται εδω ο άντρας της ζωής μου
Για τον Γαμο............. και εσυ... -πλακα φιλε-Έχω στείλει μήνυμα
χαχα εχε γούστο να βρίσκεται εδω ο άντρας της ζωής μου
ακόμα οχι,θα έχετε ενημέρωση αλλιώς χαχαΑγγελικουλα που εισαι... ξεκινησε κανα λαβ στορυ...?
Ο καλλιμαχος σου αφιερωσε τραγουδακι...ακόμα οχι,θα έχετε ενημέρωση αλλιώς χαχα
Εγώ για love story δεν ψάχνω, αλλά ως νέος εδώ … και όχι σε ηλικία… σε λαχτάρησα και περιμένω για να στείλω pm για συνάντηση . Υπομονή άμφω …ακόμα οχι,θα έχετε ενημέρωση αλλιώς χαχα
Κάποια στιγμή θα σου κάνω γτ λέω να συναντηθούμε έχεις ωραία μουνόχειλα και θα τα πιπιλαω για ώρα!!!α ναι; εγω τρελαίνομαι
δες τα μνμτα σου κ απαντα,αν θες βεβαια!!ακόμα οχι,θα έχετε ενημέρωση αλλιώς χαχα