Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.470
καλημέρα τωρα ξύπνησα πριν λίγο,Σάββατο σήμεραΚαλήμερα καύλα ...Ένα δροσερό Σαββατοκύριακο να εχεις..
καλημέρα τωρα ξύπνησα πριν λίγο,Σάββατο σήμεραΚαλήμερα καύλα ...Ένα δροσερό Σαββατοκύριακο να εχεις..
Καλημερα sex machineκαλημέρα τωρα ξύπνησα πριν λίγο,Σάββατο σήμερα
Καλως την.καλημέρα τωρα ξύπνησα πριν λίγο,Σάββατο σήμερα
ναι ,αλλα απο απόγευμα ,γιατί τωρα εχω και να κουρευτω το μεσημέριΚαλως την.
Ετοιμαζεσαι για ραντεβου;
Καλο κουρεμαναι ,αλλα απο απόγευμα ,γιατί τωρα εχω και να κουρευτω το μεσημέρι
Θελω φωτο καυλα..ναι ,αλλα απο απόγευμα ,γιατί τωρα εχω και να κουρευτω το μεσημέρι
δεν θα δείξω προσωπο εδώΘελω φωτο καυλα..
Δεν σου ειπα για εδωωωωωδεν θα δείξω προσωπο εδώ
Να υποθεσω και περιποιηση του τριγωνου;ναι ,αλλα απο απόγευμα ,γιατί τωρα εχω και να κουρευτω το μεσημέρι
...του τριγώνου του διαβόλουΝα υποθεσω και περιποιηση του τριγωνου;
Του χρόνου..Καλησπέρα
Ραντεβού πως κλείνουμε ;
Στέλνεις μήνυμα εδώ και κανονίζεις μαζί τηςΚαλησπέρα
Ραντεβού πως κλείνουμε ;
αποτρίχωση εντελώςΝα υποθεσω και περιποιηση του τριγωνου;
σωστόςΣτέλνεις μήνυμα εδώ και κανονίζεις μαζί της
Κριμα που χανεται τετοιο ταλεντο εδω.. εσυ επρεπε να κανεις καριερα στο δημοσιοκαλησπέρα σας, αλλαξα ωραριο στη δουλειά ,και τωραεχω ωραριο 10-6 ,οπότε δεν θα μπορώ πρωινά ραντεβού τωρα,οπως μπορούσα 11 και 12 ας πουμε,θα είμαι διαθέσιμη μονο απογευματα καποιες φορές τις καθημερινες,και σαββατοκύριακο ,θα υπαρχει σχετική ενημέρωση
Αφού έχει πει η κοπέλα έχει βγάλει κάτι στα ούλα και θα μείνει εκτός για λίγο.Του χρόνου..
Εδω εχουμε μπερδεψει τη βουρτσα με τη πουτσα. Απο την οικογενεια ο ελληνας μαθαινει οτι πρεπει να ειναι ο πυρφορος με το ασπρο αλογο με οτι συνεπαγεται αυτο. Ενω η ελλεινιδα μαθαινει οτι πρεπει να ειναι μια αμαζονα του παρτα ολα και να μην σεβεται τον αντρα. Ετσι δεν υπαρχει συμμετρια και αρμονια.Άλλο ευγένεια, άλλο να είσαι μουνοδουλος.
Θαρρώ έχεις γνωρίσει και ευγενικούς, και μουνοδουλους Ντιανα και αναγνωρίζεις την διαφορά.
Αφού έχει πει η κοπέλα έχει βγάλει κάτι στα ούλα και θα μείνει εκτός για λίγο.
Κάντε εσείς γλωσσοφιλα γλειφωκολα γλιφομουνια καλά θα πατε
Και χύσιμο στόμα και μετά γλωσσοφιλα.Γλειφοκωλάδα τύπε , αρκετοί την προτιμούν.
Δυστυχως το ΔΗμοσιο δεν ειναι οπως ηταν καποτεΚριμα που χανεται τετοιο ταλεντο εδω.. εσυ επρεπε να κανεις καριερα στο δημοσιο