chris13fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Πως μπορουμε να σε συναντησουμε και που;
πάλι μην κλείσουν το πολυ σε μισή ωρα τα ραντεβού ,μην κανει sold out παλι το κορμί σχεδόν αμέσωςΘα περιμενουμε
Εχεις πμ.Ενα απο τα πολλα φανταζομαι...πάλι μην κλείσουν το πολυ σε μισή ωρα τα ραντεβού ,μην κανει sold out παλι το κορμί σχεδόν αμέσως
Τι γυναικάρα είσαι Αγγελική !να,έβαλα
Για σκληρούς παίκτες με αντοχές μπόλικες.. κόλαση η Αγγελική για πολύ γαμησι 2 ώρες πιστεύω φτάνουν..η μια με τίποτακαι οι καυλες στα υψη αυτές τις μερες,λογω ορμονών
Δοκίμασες, ή σου είπαν έτσι?Για σκληρούς παίκτες με αντοχές μπόλικες.. κόλαση η Αγγελική για πολύ γαμησι 2 ώρες πιστεύω φτάνουν..η μια με τίποτα
Όχι δν έχω βρεθεί με την κοπέλαΔοκίμασες, ή σου είπαν έτσι?
Αν το πρώτο, γράψε κάτι και εδώ στο νήμα της.
Τύπε τότε πως είσαι τόσο σίγουρος γι'αυτα που γράφεις?Όχι δν έχω βρεθεί με την κοπέλα
και οντως,καλα λεει,δεν έχουμε βρεθείΤύπε τότε πως είσαι τόσο σίγουρος γι'αυτα που γράφεις?
Ωραια τα βυζακια σουδεχομαι και 2 αντρες,άσχετα αν ποτέ δεν μου εχει τυχει αυτό σε ραντεβού
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και λίγο βυζακι
Έχεις δει άλλη με τέτοια εμφάνιση να παίρνει 80 μόνο? δείχνει κάτι αυτό..οτι το κάνει γτ της αρέσει πρώτα..επίσης έχει κ κριτικές που το επιβεβαιώνουν..οκ όμως σίγουρα μετράει κ το να βρεθείς ο ίδιος απ' το να τα λένε άλλοι πως είναι στο κρεβάτι..Τύπε τότε πως είσαι τόσο σίγουρος γι'αυτα που γράφεις?
Δεν σε μοιραζόμαστεΩραια τα βυζακια σου
Για έμπειρους παίκτες, νομίζω ότι το πράγμα φαίνεται και ότι το ρίσκο είναι, όχι ανύπαρκτο βέβαια αλλά μικρό. Το ίδιο πιστεύω κι εγώ, που επίσης δεν έχω συναντηθεί ως τώρα μαζί της, με τον Αγγελιοφόρο.Δοκίμασες, ή σου είπαν έτσι?
Αν το πρώτο, γράψε κάτι και εδώ στο νήμα της.
???Γεια σου Αγγελικη.
Συναντησεις κανεις ή οχι; Τωρα βρισκεσαι Αθηνα ή επαρχια;
Ειπαμε, στα γκει νηματα να δεις χαρα στη σουφρα σου.Ποσα ξερει η γερικη ξεχαρβαλωμενη σου φρα σου.
Μωρό μου κάθε φορά που ανεβάζεις φωτό μας τρελαίνειςκαι οι καυλες στα υψη αυτές τις μερες,λογω ορμονών
Ειπαμε, στα γκει νηματα να δω χαρα στη σουφρα μου.
Μεγάλη αλήθεια αυτό που λέει η κοπέλα.!!ε αμα καταλαβαίνω οτι δεν θα τα παμε καλα και μονο απο τον τροπο που μιλαει,αμα σε βομβαρδιζει διαρκως λες και ουτε ο γκομενος σου να ηταν,τοτε;;