Μανωλης Κουρης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 867
- Πόντοι
- 361
Αγγελική καλό θα ήταν να βάλεις 2-3 φωτογραφίες στο προφίλ σου να υπάρχουν
Υπάρχουν.Αγγελική καλό θα ήταν να βάλεις 2-3 φωτογραφίες στο προφίλ σου να υπάρχουν
Δεν έχει καταλάβει πως όταν ξεκίνησε 8/10 φωτογραφίες ήταν βυζια, κωλοτρυπιδα η μουνόχειλα.Μην παραπονιέσαι. Εδώ που μπήκες και αντοχή θέλει και ψυχή.
Να είσαι σίγουρη οτι το 80% απο αυτούς που επικοινωνούν είναι για απλή ενημέρωση.
Υπάρχει απο αυτο το ποσοστό και ένα 25% που θα βρίσουν κλπ...
Μόνο το 20% θέλει συνάντηση .
Βάλε άλλο τρόπο επικοινωνίας γιατί αλλιώς όλη την μέρα θα γράφεις....
Λογιστης κ εσυ τυπε?? χαχαχαχηρεμα με την Αγγελικουλα..δε φτανει του δινει την κωλαρα της απλοχερα δε φτανει που τα καταπινει σε αυτην την τιμη εχετε και παραπονα........η εβδομαδα εχει 168 ωρες - μια μερα ρεπο παμε στις 144 - 8 ωρες υπνο την ημερα επι 6 μερες παμε 6χ8 48 ...αρα 144 -48 =96...εγω σας λεω και αυτες τις 96 ωρες να βλεπει απο εναν την ωρα...αν εχει 200 η 300 ατομα που θελουν...καντε τον υπολογισμο................Αγγελικουλα ορμα τους!!!!!!!!!!!
γατακια προσεχετε τα πμ κ τα γαμησια σας θα σας βγαλει προγραμμα κ εσας χαχαχαχαχακανονικά έπρεπε να τα βγαλω δημοσιως στη φορα τα μηνύματα ,αλλα εχε χαρη που εχω καλοσύνη
Σωστή σκέψη. Καλό απόγευμα.Μην παραπονιέσαι. Εδώ που μπήκες και αντοχή θέλει και ψυχή.
Να είσαι σίγουρη οτι το 80% απο αυτούς που επικοινωνούν είναι για απλή ενημέρωση.
Υπάρχει απο αυτο το ποσοστό και ένα 25% που θα βρίσουν κλπ...
Μόνο το 20% θέλει συνάντηση .
Βάλε άλλο τρόπο επικοινωνίας γιατί αλλιώς όλη την μέρα θα γράφεις....
Γαλλικά , πιάνο , τένις ?Καλησπέρα Αγγελική άλλαξα χομπυ και ενδιαφέροντα μηπως τώρα είμαι του τύπου σου μπας και κάνεις τον κόπο και μου απαντήσεις σε κάποιο από τα μηνύματα που έχω στείλει για να κανονίσουμε ραντεβού;
Σε παρακαλώ πολύ, μην την πρηζεις την κοπέλα.Καλησπέρα Αγγελική άλλαξα χομπυ και ενδιαφέροντα μηπως τώρα είμαι του τύπου σου μπας και κάνεις τον κόπο και μου απαντήσεις σε κάποιο από τα μηνύματα που έχω στείλει για να κανονίσουμε ραντεβού;
Δηλαδή άμα φύγει θά τά βάψουμε μαύρα;Σε παρακαλώ πολύ, μην την πρηζεις την κοπέλα.
Μα καλά τι θέλετε μερικοί μερικοί;
Να μας παρατήσει και να φύγει;
Τύπε που κουρεύεσαι?Καλησπέρα Αγγελική άλλαξα χομπυ και ενδιαφέροντα μηπως τώρα είμαι του τύπου σου μπας και κάνεις τον κόπο και μου απαντήσεις σε κάποιο από τα μηνύματα που έχω στείλει για να κανονίσουμε ραντεβού;
Και Υγραίνεστέ.........Σοβαρά τώρα...
(@Αγγελική ή όποιον - δεν ξέρω και δεν έχει σημασία).
Εδώ μέσα θα ακούσετε άπειρα. Κατά βάση μαλακίες, χαβαλέ και χολή, αλλά και σωστά.
Δουλειά σου είναι να μην δίνεις ιδιαίτερη σημασία (εκτός κι αν σε προσβάλουν) και να κρατάς το νήμα καθαρό - δλδ χωρίς τσακωμούς εκ μέρους σου. Γιατί απλά είναι το μαγαζί σου.
Οι μαγκιές τους/μας είναι "ανέξοδες", οι δικές σου ΣΟΥ κοστίζουν.
Ευγένεια, ηρεμία, χαλαρότητα και χιούμορ θα σε βγαλουν μόνο κερδισμένη, όλα τα άλλα χαμένη...
Υγιαίνετε
Να φωνάξω τη γάτα μου;Δηλαδή άμα φύγει θά τά βάψουμε μαύρα;
Φώναξε την έχει νά πάει και αλλού....Να φωνάξω τη γάτα μου;
Είναι ώρα ή αργότερα;
ΕπίσηςΚαλημέρα καύλα μια όμορφη μέρα να εχεις σήμερα