petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
να ηταν μονο εδω θα ηταν καλα.Φουλ του πυρφορου εδώ βλεπω....
οπου ανοιξεις σε cg τα ιδια και χειροτερα ειναι.
να ηταν μονο εδω θα ηταν καλα.Φουλ του πυρφορου εδώ βλεπω....
Κρίμα κι είχα στείλει 30 πμκαλησπέρα παιδιά ,λοιπόν ,άκυρα τα ραντεβου που κανονιστηκαν γ τις επόμενες 5-6 μέρες ,καθοτι πριν λίγο με πιάσανε τα γυναικολογικα μου,εις το επανιδειν
Εντος οριου εισαι.Κρίμα κι είχα στείλει 30 πμ
Επίσης ,να σαι καλάΚαλημέρα καύλα μια ήρεμη Παρασκευή να εχεις...
καλησπέρα παιδιά ,λοιπόν ,άκυρα τα ραντεβου που κανονιστηκαν γ τις επόμενες 5-6 μέρες ,καθοτι πριν λίγο με πιάσανε τα γυναικολογικα μου,εις το επανιδειν
ΤιΚαθίστε καλά ρε ρεμάλια και πονάει η κοιλίτσα του κοριτσιού!!
Ρεμάλια!!!!
Καθίστε καλά ρε ρεμάλια και πονάει η κοιλίτσα του κοριτσιού!!
Ρεμάλια!!!!
Ήρθαν οι Ρώσοι παιχταρά μου!!!!Τι
Την φούσκωσε κανένας ?
και λιτρα αιμα να βγαζεις ετσι και πεις οτι οποιος θελει ερχεται παλι θα φρακαρουν τα π.μ.καλησπέρα σας,βλέπω οτι ενω εχω ενημερώσει για τα σχετικα με τα ραντεβού αυτων των ημερών ,εξακολουθείτε και ρωτατε αν μπορώ αυριο ή μεθαυριο,συγγνωμη,να διαβαζετε ξερετε; στα ελληνικά τα εγραψα,οχι στα κινέζικα .λοιπον,καθόλου ραντεβού αυτή την εβδομάδα ,απο το επόμενο σαββατοκυριακο λογικά παλι.ελπιζω να το καταλαβατε,φιλια πολλά
Γιατί υποτροπίασες ρε αγάπη ?καλησπέρα σας,βλέπω οτι ενω εχω ενημερώσει για τα σχετικα με τα ραντεβού αυτων των ημερών ,εξακολουθείτε και ρωτατε αν μπορώ αυριο ή μεθαυριο,συγγνωμη,να διαβαζετε ξερετε; στα ελληνικά τα εγραψα,οχι στα κινέζικα .λοιπον,καθόλου ραντεβού αυτή την εβδομάδα ,απο το επόμενο σαββατοκυριακο λογικά παλι.ελπιζω να το καταλαβατε,φιλια πολλά
εχω οτι έχουμε οι γυναίκες καθε μηνα γ 5-6 μέρεςΓιατί υποτροπίασες ρε αγάπη ?
χαχαχα δεν θα σιχαινονται λες να το κανουν κ ετσι; εκτος κ αν ειναι ο δρακουλαςκαι λιτρα αιμα να βγαζεις ετσι και πεις οτι οποιος θελει ερχεται παλι θα φρακαρουν τα π.μ.
μπα.....μια χαρα εμπαινανχαχαχα δεν θα σιχαινονται λες να το κανουν κ ετσι; εκτος κ αν ειναι ο δρακουλας
μετα να τους εβλεπα που θα λερωνοντανμπα.....μια χαρα εμπαιναν