dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.640
- Πόντοι
- 22.886
Και γλυφομούνιασμα κάνουμε άμα κάτσει ...μπα.....μια χαρα εμπαιναν
Και γλυφομούνιασμα κάνουμε άμα κάτσει ...μπα.....μια χαρα εμπαιναν
Dracula είστε ; χαχαΚαι γλυφομούνιασμα κάνουμε άμα κάτσει ...
Τύπισσα τα ζόμπι του φόρουμ δεν μασάνε με κάτι τέτοιαμετα να τους εβλεπα που θα λερωνονταν
χαχα έχουν σχετικό βίτσιο ;Τύπισσα τα ζόμπι του φόρουμ δεν μασάνε με κάτι τέτοια
Τύπε ή τύπισσα χαλάρωσε, σου είπε κανείς ότι τα μέλη, ή όποιος άλλος, κάθονται να διαβάζουν τα κατεβατά?καλησπέρα σας,βλέπω οτι ενω εχω ενημερώσει για τα σχετικα με τα ραντεβού αυτων των ημερών ,εξακολουθείτε και ρωτατε αν μπορώ αυριο ή μεθαυριο,συγγνωμη,να διαβαζετε ξερετε; στα ελληνικά τα εγραψα,οχι στα κινέζικα .λοιπον,καθόλου ραντεβού αυτή την εβδομάδα ,απο το επόμενο σαββατοκυριακο λογικά παλι.ελπιζω να το καταλαβατε,φιλια πολλά
οχι δεν θα δειρω,αλλα δεν ειχαν γραφτει τοσα μήνυματα τωρα τελευταία ,οπότε δεν υπηρξαν κατεβατάΤύπε ή τύπισσα χαλάρωσε, σου είπε κανείς ότι τα μέλη, ή όποιος άλλος, κάθονται να διαβάζουν τα κατεβατά?
Μη μας δείρεις κι όλας...
Ναι τύπισσα, κι ένα τραγούδι αφιερωμένο από τα ζόμπι προς εσένα, Κώστας Κουντος Αίματαχαχα έχουν σχετικό βίτσιο ;
Κι ένα παλιό του Χρηστάκη :Ναι τύπισσα, κι ένα τραγούδι αφιερωμένο από τα ζόμπι προς εσένα, Κώστας Κουντος Αίματα
Οκ, αλλά ξαναλέω πάρτο κι εσυ πιο χαλαρά.οχι δεν θα δειρω,αλλα δεν ειχαν γραφτει τοσα μήνυματα τωρα τελευταία ,οπότε δεν υπηρξαν κατεβατά
Λόγια της πλώρης εεεε του κωλου ηθελα να πω στη περίπτωση σου .και οι καυλες στα υψη αυτές τις μερες,λογω ορμονών
καλησπέρα σας,βλέπω οτι ενω εχω ενημερώσει για τα σχετικα με τα ραντεβού αυτων των ημερών ,εξακολουθείτε και ρωτατε αν μπορώ αυριο ή μεθαυριο,συγγνωμη,να διαβαζετε ξερετε; στα ελληνικά τα εγραψα,οχι στα κινέζικα .λοιπον,καθόλου ραντεβού αυτή την εβδομάδα ,απο το επόμενο σαββατοκυριακο λογικά παλι.ελπιζω να το καταλαβατε,φιλια πολλά
Καλησπερα, μηπως μπορεις αυριο για ραντεβου;;καλησπέρα σας,βλέπω οτι ενω εχω ενημερώσει για τα σχετικα με τα ραντεβού αυτων των ημερών ,εξακολουθείτε και ρωτατε αν μπορώ αυριο ή μεθαυριο,συγγνωμη,να διαβαζετε ξερετε; στα ελληνικά τα εγραψα,οχι στα κινέζικα .λοιπον,καθόλου ραντεβού αυτή την εβδομάδα ,απο το επόμενο σαββατοκυριακο λογικά παλι.ελπιζω να το καταλαβατε,φιλια πολλά
Υπάρχει τόσο μεγάλη προσφορά στην Αθήνα που αναρωτιέμαι γιατί κολλάνε με ελάχιστες οι απελπισμένοι.Δε. Κρατιούνται τα ζόμπι της πουτσας τυπισσα. Πρέπει να τον χώσουν επειγόντως!!
κοιταξα έτσι το νήμα απο περιέργεια ,βλέπω λενε γ τις τιμές αρνητικά σχολια,αλλα ετσι παει,η περιέργεια του να δοκιμασουν το καινούργιοΛόγια της πλώρης εεεε του κωλου ηθελα να πω στη περίπτωση σου .
Θα ησυχάσεις έσκασε μια Sandra new arrival
χαχαχαχα σαν τον υπάλληλο και εγώ
Οι φήμες λένε για ωραιο πρόσωπο κ σφιχτή σωματαρα …κοιταξα έτσι το νήμα απο περιέργεια ,βλέπω λενε γ τις τιμές αρνητικά σχολια,αλλα ετσι παει,η περιέργεια του να δοκιμασουν το καινούργιο
μπράβο στην κοπέλα ,να τα χαίρεταιΟι φήμες λένε για ωραιο πρόσωπο κ σφιχτή σωματαρα …