malakotianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2024
- Like
- 289
- Πόντοι
- 21
εγω καταλαβα πως ειχε απο 4 το ΣΚ δηλαδη 4 σαββατο και αλλα 4 κυριακη ! η λαθος καταλαβα?Από τα 4 του Σ-Κ δεν έχει κανείς να δώσει feedback ?
εγω καταλαβα πως ειχε απο 4 το ΣΚ δηλαδη 4 σαββατο και αλλα 4 κυριακη ! η λαθος καταλαβα?Από τα 4 του Σ-Κ δεν έχει κανείς να δώσει feedback ?
Οι ερασιτέχνες δεν πληρώνονται για αυτό που κάνουν.εγω ποτέ δεν είπα οτι ειμαι επαγγελματίας
Αστο τυπε το τσαμπα εχει πεθανει εδω και χρονια .Οτι σου λεω,Οι ερασιτέχνες δεν πληρώνονται για αυτό που κάνουν.
Από την στιγμή που πληρώνεσαι είσαι επαγγελματίας, αλλιώς κάντο δωρεάν.
ισχυει..εδω αφηνουμε στις γυναικες μας να πουμε,νεφρα,καρτες,αμαξια κλπ η Αγγελικη θα το δωσει τσαμπε;Αστο τυπε το τσαμπα εχει πεθανει εδω και χρονια .Οτι σου λεω,
Δικο σου μορτη οπα αμαν Παναγια μου δωσεισχυει..εδω αφηνουμε στις γυναικες μας να πουμε,νεφρα,καρτες,αμαξια κλπ η Αγγελικη θα το δωσει τσαμπε;
σωστα κατάλαβεςεγω καταλαβα πως ειχε απο 4 το ΣΚ δηλαδη 4 σαββατο και αλλα 4 κυριακη ! η λαθος καταλαβα?
Αν δεν τα αφήσουμε ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ, ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΜΑΣ, σε ποιον θα τα αφήσουμε?ισχυει..εδω αφηνουμε στις γυναικες μας να πουμε,νεφρα,καρτες,αμαξια κλπ η Αγγελικη θα το δωσει τσαμπε;
μπορεί να μην θέλουν ,να θέλουν για τον εαυτό τους να κρατήσουν την εμπειρία τουςΜόνο 2 έχουν γράψει κριτική μέχρι τώρα...γράψτε και οι υπόλοιποι μια παρέα είμαστε εδώ
ρε φιλε εδω μιλαμε οδηγαει το σαξο που εχει εκτοξευθει η αξια του επειδη το εχω ΕΓΩΑν δεν τα αφήσουμε ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ, ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΜΑΣ, σε ποιον θα τα αφήσουμε?
μπορεί να μην θέλουν ,να θέλουν για τον εαυτό τους να κρατήσουν την εμπειρία τους
παρα πολλα ατομα ενω μπορει να εχουμε συναντησει καποια κοπελα δεν κανουμε καποια κριτικη, ο καθενας για τους δικους του λογους. προσωπικα δεν εχω βρεθει με την αγγελικη ακομα αν και το σκοπευωΜόνο 2 έχουν γράψει κριτική μέχρι τώρα...γράψτε και οι υπόλοιποι μια παρέα είμαστε εδώ
μπορεί να μην θέλουν ,να θέλουν για τον εαυτό τους να κρατήσουν την εμπειρία τους
καληνύχτα αγόρια ,και όνειρα γλυκάαπ
αππαπαπαπαπαπαπααπαπαπα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν θα εχουμε καλη νυχτα με αυτα που μας κανεις!!!!!!!καληνύχτα αγόρια ,και όνειρα γλυκά
Είσαι ότι χρειάζομαιείμαι ακριβως 30,αλλά σε ευχαριστώ για την καλή κριτικη
βασιλοφρων ειναι. χαχαχαχα.Όχι το παίζει προμότορας αλλά έχε χάρη που είναι εκτός Μεσσηνίας η νηματοθέτρια αλλιώς θα είχαμε ραντεβού θανάτου στα Γουβαλάρια του Δωρίου, έτσι να ζωντανέψει και η μάχη εναντίον του Μπραΐμη
20 Μαΐου 1828 η μάχη στα Γουβαλάρια – Οι Ντρέδες κατατροπώνουν των Ιμπραήμ
Μετά τη ναυμαχία του Ναβαρίνου ήταν βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα ο Ιμπραήμ θα ήταν αναγκασμένος να εγκαταλείψει την Πελοπόννησο. Πριν όμως φύγει, θέλησε να πατήσει και να καταστρέψει το Σουλιμά. Στρατοπέδευσε στον κάμπο του Δωρίου με 25.000 πεζούς και ιππείς, 35 κανόνια και 4.000 Αλβανούς...infognomonpolitics.gr
γιατί εδώ είμαστε Δωριείς με ντούντες
Λοιπόν καλή η παρέα σας, απλά πρέπει να την κάνω έχει Νορβηγία σε 3 ώρες, αν κάτσει καμμιά μπόμπα θα κάνω πρόταση στην Αγγελική να έρθει στο Ραμοβούνι να γυρίσουμε τσόντα εκεί που γεννήθηκε ένας Ψωλαράς εν έτει 1770 (3 Απριλίου)
Ελπίζω να είναι εθνικόφρονη κορασίδα η Αγγελική, μην μου βγει καμμιά συντρόφισσα
ειναι για το παζαρι στο κοπανακι. χαχαχαχαΌχι το παίζει προμότορας αλλά έχε χάρη που είναι εκτός Μεσσηνίας η νηματοθέτρια αλλιώς θα είχαμε ραντεβού θανάτου στα Γουβαλάρια του Δωρίου, έτσι να ζωντανέψει και η μάχη εναντίον του Μπραΐμη
20 Μαΐου 1828 η μάχη στα Γουβαλάρια – Οι Ντρέδες κατατροπώνουν των Ιμπραήμ
Μετά τη ναυμαχία του Ναβαρίνου ήταν βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα ο Ιμπραήμ θα ήταν αναγκασμένος να εγκαταλείψει την Πελοπόννησο. Πριν όμως φύγει, θέλησε να πατήσει και να καταστρέψει το Σουλιμά. Στρατοπέδευσε στον κάμπο του Δωρίου με 25.000 πεζούς και ιππείς, 35 κανόνια και 4.000 Αλβανούς...infognomonpolitics.gr
γιατί εδώ είμαστε Δωριείς με ντούντες
Λοιπόν καλή η παρέα σας, απλά πρέπει να την κάνω έχει Νορβηγία σε 3 ώρες, αν κάτσει καμμιά μπόμπα θα κάνω πρόταση στην Αγγελική να έρθει στο Ραμοβούνι να γυρίσουμε τσόντα εκεί που γεννήθηκε ένας Ψωλαράς εν έτει 1770 (3 Απριλίου)
Ελπίζω να είναι εθνικόφρονη κορασίδα η Αγγελική, μην μου βγει καμμιά συντρόφισσα
Πηγαινε δοκίμασε μια και μετα ελα να σε τσεκάρουμε
Αν σου λειπουν τα αρχίδια ειναι νορμαλ