MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.543
- Πόντοι
- 206
καληνύχτα αγόρια ,και όνειρα γλυκά
Αλογο ιππασίας το κορίτσι μας
καληνύχτα αγόρια ,και όνειρα γλυκά
Ρε, μήπως η Αγγελική είναι πρωταγωνίστρια του SAW XI;;;Αγγελικουκούλα...
Δεν μας τα λες καλά.
Μήπως μετά το ραντεβού μαζί σου ξυπνάνε σε καμιά μπανιέρα γεμάτη πάγο και τους λείπει κάνα νεφρό;
O Aγιος ηταν μια χαρα ησυχος,κυριος,μετρημενος,με τους πληθυντικους του και τον εχετε κανει να ετοιμαζεται να κλεισει ραντεβου θανατου με ματσετες.Ανεστάκο!
Νομίζω ότι τα είπαμε τα δυο μας...
Μην ξανοίγεσαι πολύ, γιατί θα τρέχεις να πας στο σπίτι σου για να κλάψεις στην αγκαλιά της νταντάς σου.
Τόσο καλή η @Αγγελική? Μπράβο! Χαίρομαι που εκτίμησα λάθος την περίπτωσή της και οφείλω να της ζητήσω συγνώμη δημοσίως.Έχω καιρό να γράψω, γράφω για να δηλώσω κατά αρχήν ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο, καθώς ήμουν ένας από τους δύο τυχερούς που τη συνάντησε σήμερα το πρωί, οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι δικά της.
Όσοι αντέχεται σε μαραθώνιο πάρτε τα άρματα.
Λοιπόν στα γρήγορα, πολυεργαλείο, γουστάρει τρελά να πηδιέται, όταν δεν μιλάει θέλει να είναι με ένα πέος μόνιμα στο στόμα.
Άλλη θετική έκπληξη το πρόσωπο της, είναι από τις ομορφότερες του χώρου, ωραίο στήθος με ρώγα κάγκελο, αλλά σώμα Ελληνίδος, δηλαδή αχλάδι και κοιλιακό πάχος.
Κάθησε παραπάνω κανα εικοσάλεπτο και προς τιμή της δεν δέχτηκε επιπλέον χρήματα.
Αν προσέξει λίγο τον εαυτό της θα πλησιάσει Ιωάννα.
Εννοείται και η τιμή είναι value for money.
Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά τέκνον μουΡε μπούλη με χεις δει να τρεχω και να κλαίω?
Κακομοίρη
Δεν θέλω κάτι ούτε τσάμπα ούτε επί πληρωμή τυπε.Αστο τυπε το τσαμπα εχει πεθανει εδω και χρονια .Οτι σου λεω,
Υπέροχο πάτο έχεις κοριτσάρα μου, θέλω να σε γλείψω καλά και να σε πάρω δυνατάκαληνύχτα αγόρια ,και όνειρα γλυκά
αφου το κατάλαβες παλι καλάΤόσο καλή η @Αγγελική? Μπράβο! Χαίρομαι που εκτίμησα λάθος την περίπτωσή της και οφείλω να της ζητήσω συγνώμη δημοσίως.
ευχαριστω πολύ ν σαι καλάΈχασα την μπάλα...... Just perfect..... Thanks
Σύμφωνα με δήλωσή της έκανε 16 ραντεβού τη βδομάδα που πέρασε.Δεν θέλω κάτι ούτε τσάμπα ούτε επί πληρωμή τυπε.
Αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα ελληνικά επειδή δεν μας βολεύουν.
Από την στιγμή που κάποιος κάνει κάτι επί αμοιβή, και με αμοιβη υψηλή ανά ώρα συγκριτικά με τον μέσο εργαζόμενο, αφου με 8 ραντεβού το σκ, ακόμη και ωριαία, έβγαλε 8*80=640 τότε δεν θεωρείται ερασιτέχνης, αλλά επαγγελματίας που μπορεί αν θέλει να βιοποριστει από αυτό.
αρχηγέ μου δεν ειναι στάνταρ το νουμερο του ραντεβού το μηνα,ανάλογα ,όπως ενα μαγαζί που αλλες φορες έχει λιγότερο κόσμο ,άλλες περισσότεροΣύμφωνα με δήλωσή της έκανε 16 ραντεβού τη βδομάδα που πέρασε.
Κι όπως έλεγε ο Βέγγος στο "θα σε κάνω βασίλισσα"
16*80=1280
1280*4=5120
5120:30=170,66 ευρώ μεροκάματο.
"Ποιός παίρνει σήμερα 170,66 ευρώ μεροκάματο ρε Βαγγέλη; Τα παίρνει Γυμνασιάρχης αυτά τα λεφτά;"
Ούτε λόγος για ερασιτέχνες.
Κυρία μου, εγώ δεν είμαι λογιστής ή εφοριακός να κάνω έλεγχο στα οικονομικά σας. Ούτε και μου πέφτει λόγος άλλωστε.αρχηγέ μου δεν ειναι στάνταρ το νουμερο του ραντεβού το μηνα,ανάλογα ,όπως ενα μαγαζί που αλλες φορες έχει λιγότερο κόσμο ,άλλες περισσότερο
Φιλικά στο λέω. Μην μπαίνεις σε συζήτηση για τα οικονομικά γιατί θα μπλέξεις και θα ακούσεις πολλά. Η πρώτη απάντηση σε αυτά που λες είναι οτι αυτά μπορεί να είναι οτι αυτά είναι το λιγότερο που θα βγει σε μια εβδομάδα.αρχηγέ μου δεν ειναι στάνταρ το νουμερο του ραντεβού το μηνα,ανάλογα ,όπως ενα μαγαζί που αλλες φορες έχει λιγότερο κόσμο ,άλλες περισσότερο
Μη μπαίνεις σε διαδικασία να απαντάς . Ας βάλει άλλος το μουνι και τον κωλο του στον πάγκο για όσα φράγκα και να ναιαρχηγέ μου δεν ειναι στάνταρ το νουμερο του ραντεβού το μηνα,ανάλογα ,όπως ενα μαγαζί που αλλες φορες έχει λιγότερο κόσμο ,άλλες περισσότερο
ναι ναι φυσικά δεν διαφωνησα σε αυτό ,μα και εγω κανω 8ωρο στον ιδιωτικό τομέα και ξέρω πώς είναιΚυρία μου, εγώ δεν είμαι λογιστής ή εφοριακός να κάνω έλεγχο στα οικονομικά σας. Ούτε και μου πέφτει λόγος άλλωστε.
Στο σχόλιο του φίλου που έθεσε θέμα ερασιτεχνισμού απάντησα.
Αν θέλετε να είμαστε ειλικρινείς όμως και τα ραντεβού μιας εβδομάδας και μόνο σας δίνουν ικανοποιητικό εισόδημα, σε σχέση με το τι παίρνει ο κάθε εργαζόμενος που προσπαθεί να βγάλει το μήνα δουλεύοντας κατ' όνομα οκτάωρα κάθε μέρα.
Να προσέχει τι ψηφίζει ο εργαζόμενος.Αν θέλετε να είμαστε ειλικρινείς όμως και τα ραντεβού μιας εβδομάδας και μόνο σας δίνουν ικανοποιητικό εισόδημα, σε σχέση με το τι παίρνει ο κάθε εργαζόμενος που προσπαθεί να βγάλει το μήνα δουλεύοντας κατ' όνομα οκτάωρα κάθε μέρα.