Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 21.550
χαχα δηλαδή φιλαράκο μου εχουν τυχη οσοι με είδανε νωρίςτον ηπιαμε δηλαδη οσοι περιμενουν!!!!!!!!!!
χαχα δηλαδή φιλαράκο μου εχουν τυχη οσοι με είδανε νωρίςτον ηπιαμε δηλαδη οσοι περιμενουν!!!!!!!!!!
Αγγελικη πηγαινε μας τρενο γουσταρουμεχαχα δηλαδή φιλαράκο μου εχουν τυχη οσοι με είδανε νωρίς
Αν είσαι δυσλεκτικός πάω πάσο γιατί είναι πάθηση!Ποιο ζαλια ρε ταραμα οτι γουσταρω θα γραφω και αν δεν σου αρεσει στα αρχιδια μας
εχουν ..............εμας μας εχουν μουτζωσει!!!!!!!!!!!!!χαχα δηλαδή φιλαράκο μου εχουν τυχη οσοι με είδανε νωρίς
Το screen shot δεν λειτουργεί καλά. Χαχαχαεχω χάσει τα αβγά και τα πασχαλια κυριολεκτικά με τα μηνύματα
ακόμα δεν πηραΤο screen shot δεν λειτουργεί καλά. Χαχαχα
Καλό είναι να πάρεις μια αντζετα και να σημειώνεις τα ραντεβού.
Οκ θα το κανονίσουμε άλλη στιγμή.
Αφού κανονίζεις λίγα ραντεβού την μέρα και μόνο μέσω του site θα ήταν πιο χρήσιμο για σένα να τα σημειώνεις σε μια ατζέντα για να μη χάνεις τη μπάλα...και θα ήταν πιο ευκολο εσύ να στέλνεις για επιβεβαίωση γιατί άμα σου στείλει ο πελάτης μπορεί να χαθεί μέσα στα τόσα μηνυματακαλησπέρα και από μένα ,να ξεκαθαρίσω κατι για αποφυγή παρεξηγήσεων ,βλεπω καποιοι που λέτε οτι δν σας απανταω και οτι μάλλον δεν είσαστε ο τυπος μου. δεν εχω τίποτα προσωπικό με κανέναν σας,εξάλλου δεν σας ξέρω κιολας .απλα εσείς να δω τι θα κανατε αν ειχατε πάνω απο 50 μηνύματα τη μέρα ,ειναι ανέφικτο να είμαι 24ωρες το 24ωρο σε μια οθόνη και να κοιτάω να μην ξεχάσω να απαντήσω σε κάποιο μηνυμα του σαιτ. αν δεν έχετε υπομονή ,δικό σας πρόβλημα .και ραντεβού το λεω οτι σήμερα και αύριο το απόγευμα δεν κάνω κανένα ,γιατι θέλω και λίγο να ξεκουραστω,και επίσης με οσους κλείνω ραντεβου ,να μου το λέτε παλι για υπενθύμιση αποβραδις και καποιες ώρες πριν,σας ευχαριστώ και καλα να περνάμε όλοι
δεν μπορώ πάντως να τα διαχειριστω τοσα μηνυματα,δηλαδη και θαύμα να λεμε που κάποιοι με είδανεΑφού κανονίζεις λίγα ραντεβού την μέρα και μόνο μέσω του site θα ήταν πιο χρήσιμο για σένα να τα σημειώνεις σε μια ατζέντα για να μη χάνεις τη μπάλα...και θα ήταν πιο ευκολο εσύ να στέλνεις για επιβεβαίωση γιατί άμα σου στείλει ο πελάτης μπορεί να χαθεί μέσα στα τόσα μηνυματα
ωραια μουνοχειλα εχεις!!!Σιγουρα μετα απο γαμησι ειναι η φωτο αυτη!!!!πάρτε επίσης και μία στα 4
ουπς με κατάλαβεςωραια μουνοχειλα εχεις!!!Σιγουρα μετα απο γαμησι ειναι η φωτο αυτη!!!!
ποια ειναι η Λιζα?και κάτι άλλο ,καποιος σαν να εξέφρασε παράπονο οτι πάω μονο κεντρο. ε λοιπόν ναι, Πειραιά ,βόρεια ή νοτια προάστια ή παραλιακά ,όχι δεν παω,και σε οποιον αρέσει ,δεν έχω υποχρεώσει κανέναν να έρθει στο κεντρο,μόνοι τους ήρθανε οσοι ήρθανε ,και οποιον δν τον βολεύει το κεντρο,πολυ απλα τόσες άλλες κοπέλες υπάρχουν σε αντιστοιχα σαιτ,να,παράδειγμα η Λίζα που γύρισε το βίντεο με τον τσουλφα,και αυτή λέει οτι συγκεκριμένα ξενοδοχεία την εξυπηρετούν
lisa pilvedorποια ειναι η Λιζα?
Ε καλά σορρυ κιόλας δεν είναι κ για Oscar καλύτερης φωτογραφίας αυτό …πάρτε επίσης και μία στα 4
το ξέρωΕ καλά σορρυ κιόλας δεν είναι κ για Oscar καλύτερης φωτογραφίας αυτό …