loukilouk35
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2024
- Like
- 83
- Πόντοι
- 0
να ρωτήσω σε μήνυμα?προσπάθησα και δεν
να ρωτήσω σε μήνυμα?προσπάθησα και δεν
Μπαινω με τάκλιν από παντού χθεςγεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.
Και πολύ καλά έκανες για να μπορούμε να σε χαζεύουμε κουκλάρα μαςκαλησπέρα σας, μιας που το ζητήσατε πολλοί είπα και εγώ να ανοίξω ένα δικό μου νήμα,οπου να βάζω εδώ φωτο και βίντεό μου,να μην χάνονται στις διάφορες ομάδες,να ανοίγει και λίγο το ματάκι σας
ναι ,έπρεπε να γίνει,και έγινεΚαι πολύ καλά έκανες για να μπορούμε να σε χαζεύουμε κουκλάρα μας
χαχαχα λες;να αλλαξει το νημα τιτλο σε χυστε ελευθερα.
Ευχαριστουμε Αγγελικη. Αλλα εχω μια ερωτηση...καλησπέρα σας, μιας που το ζητήσατε πολλοί είπα και εγώ να ανοίξω ένα δικό μου νήμα,οπου να βάζω εδώ φωτο και βίντεό μου,να μην χάνονται στις διάφορες ομάδες,να ανοίγει και λίγο το ματάκι σας
καλώς σας βρήκα!Καλός την τη πέρδικα.....
Καλώς ήρθες λοιπόν.....
Μπράβο κουκλάρα! Σκέτη καύλα είσαι πάλι.καλησπέρα σας, μιας που το ζητήσατε πολλοί είπα και εγώ να ανοίξω ένα δικό μου νήμα,οπου να βάζω εδώ φωτο και βίντεό μου,να μην χάνονται στις διάφορες ομάδες,να ανοίγει και λίγο το ματάκι σας
Καύλα είσαι.. μωρό..καλησπέρα σας, μιας που το ζητήσατε πολλοί είπα και εγώ να ανοίξω ένα δικό μου νήμα,οπου να βάζω εδώ φωτο και βίντεό μου,να μην χάνονται στις διάφορες ομάδες,να ανοίγει και λίγο το ματάκι σας