celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.104
- Πόντοι
- 6.056
Oτι καλα θα κανουν να σβησουν τα μηνυματα καποιοι,γιατι εκτος απο παντοφλα το βραδυ θα μεινουν και εκτος εστιαςτι εννοεις με αυτό;
Oτι καλα θα κανουν να σβησουν τα μηνυματα καποιοι,γιατι εκτος απο παντοφλα το βραδυ θα μεινουν και εκτος εστιαςτι εννοεις με αυτό;
για τους παντρεμένους κατάλαβα οτι πάει αυτόOτι καλα θα κανουν να σβησουν τα μηνυματα καποιοι,γιατι εκτος απο παντοφλα το βραδυ θα μεινουν και εκτος εστιας
Ελα εδώ να μου την παίξεις εσυκαι δεν την βγάζεις;
εισαι παντρεμενη?για τους παντρεμένους κατάλαβα οτι πάει αυτό
οχι,αν ήμουν δεν θα ήμουν σε αυτό το σαιτεισαι παντρεμενη?
αν μας φερεις σε επαφη θα σου πω.....φίλε συγγνώμη, αλλά μήπως ξέρεις αν τα καταπίνει όπως ο ανεστακος Ζαν?
τι δουλειά θα ήθελες να σου δωσω; χιχι
αστον δεν εχει καταλαβει οτι καποιο ειναι ΑΡΧΟΝΤΕΣ της οικιας τωνγια τους παντρεμένους κατάλαβα οτι πάει αυτό
Mερικοι δεν βαλανε στεφανα ακομα αλλα ειναι σαν να απολαμβανουν τις χαρες του γαμουγια τους παντρεμένους κατάλαβα οτι πάει αυτό
πόσα πάντως σχόλιά σου είναι πετυχημένα και αστεία,έχεις ιδιαίτερο τροπο γραφήςΕλαιοχρωματιστή.
Να σε περάσει ένα δύο χεράκια βελατούρα.
τυχερος.οχι,αν ήμουν δεν θα ήμουν σε αυτό το σαιτ
ολοι εδω μεσα εργενηδες ειμαστε!οχι,αν ήμουν δεν θα ήμουν σε αυτό το σαιτ
σε περασε για επιπλο και θελει να σε ασταρωσει πρωτα.πόσα πάντως σχόλιά σου είναι πετυχημένα και αστεία,έχεις ιδιαίτερο τροπο γραφής
σίγουρα πάντως ένα μεγάλο ποσοστόολοι εδω μεσα εργενηδες ειμαστε!
Τελικα Αγγελικη θα μας πεις προγραμμα, τροπο επικοινωνιας?πόσα πάντως σχόλιά σου είναι πετυχημένα και αστεία,έχεις ιδιαίτερο τροπο γραφής
και παιδαραδες επισης!!σίγουρα πάντως ένα μεγάλο ποσοστό
για αυτό δεν ξέρω να πω με σιγουριά αν είναι πολλοι χαχαχακαι παιδαραδες επισης!!
ήρθε και η δική μου σειρά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα σου απαντησω εγώ,ναι,τμας
μη τα λες ετσι αποτομα!!!!!!!!!!!!!! πες μου που και ποτε??????????? που λεει και ο ΣΑΡΟΥήρθε και η δική μου σειρά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα σου απαντησω εγώ,ναι,τα καταπινω
το μεσο μελλος του μπου ειναι παιδαραδες,φραγκατοι και με τρελες επιδοσειςγια αυτό δεν ξέρω να πω με σιγουριά αν είναι πολλοι χαχαχα
ανεστακος Ζαν εκτός από ωραίο κωλι, ξέρει να δουλεύει καλά και τη χούφτα της αυτοβελτιωσηςγια αυτό δεν ξέρω να πω με σιγουριά αν είναι πολλοι χαχαχα