barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.245
- Πόντοι
- 5.506
Τολμάς και μας αμφισβητείς; Γρήγορα να διαβάσεις την εγκυκλοπαίδεια του μπου να μάθεις τα βασικά.για αυτό δεν ξέρω να πω με σιγουριά αν είναι πολλοι χαχαχα
Τολμάς και μας αμφισβητείς; Γρήγορα να διαβάσεις την εγκυκλοπαίδεια του μπου να μάθεις τα βασικά.για αυτό δεν ξέρω να πω με σιγουριά αν είναι πολλοι χαχαχα
αν κρινω απ την εμφάνιση του Ρουβα,προπολεμικό πρέπει να είναι το τραγουδιμη τα λες ετσι αποτομα!!!!!!!!!!!!!! πες μου που και ποτε??????????? που λεει και ο ΣΑΡΟΥ
τον γνωρίζεις καλά;ανεστακος Ζαν εκτός από ωραίο κωλι, ξέρει να δουλεύει καλά και τη χούφτα της αυτοβελτιωσης
θα σου λαδωνω το κωλαράκι πριν το στήσεις, για το αγαπημένο σου στραπονακι αυτοβελτιωσηςΕσενα θα σε κανει λεκανατζου
και νέα παιδια σαν τα κρύα τα νερα να φανταστωτο μεσο μελλος του μπου ειναι παιδαραδες,φραγκατοι και με τρελες επιδοσεις
Σιγά μη σου δώσει και μποντιφόργουορντ.Εμενα του μποντιγκαρ θα ηθελα να μου δώσεις
μολις βρω κομπιουτερακι θα πω ακριβως ποσο χρονων ειμαι!και νέα παιδια σαν τα κρύα τα νερα να φανταστω
θα σου βάζω και κινούμενα σχέδια να βλέπεις στο ταπλετ, για να μην πονάςΕσυ λεκανατζου και μοδιστρα ο σαιντ
Έχεις ανάγκη από καμιά πρωκτοραφή και ψάχνεις για μοδίστρα;Εσυ λεκανατζου και μοδιστρα ο σαιντ
Ησουνα που ησουνα, αποχάζεψεςTι χασκογελας ρε βοιδαρε
Ας τολμησει και μπει ο δικηγόρος και πειραξει τη κοπέλα θα τον στείλω αεροπορικα στη συγγρου
Γελαει ηδηΗρεμα να μη γελάσει το θρεντ
Επαγγελματική φωτογράφιση διακρίνω;καλησπέρα σας, μιας που το ζητήσατε πολλοί είπα και εγώ να ανοίξω ένα δικό μου νήμα,οπου να βάζω εδώ φωτο και βίντεό μου,να μην χάνονται στις διάφορες ομάδες,να ανοίγει και λίγο το ματάκι σας
χαχα με κατάλαβεςΕπαγγελματική φωτογράφιση διακρίνω;
έκανες βλέπω και στιχάκι με ομοιοκαταληξίασορυ αν ειναι αγενες αλλα....εχω αλλαξει λιγο τα λογια....πες μου που και ποτε θελεις να σε συναντησω...πες μου που και ποτε μες το στομα να σε χυσω.....!!!!!!!!!
εισαι εκπροσωπος τυπου?Τύποι μην ζητατε τηλεφωνα, τιμες και προγραμματα, δεν ειναι του χωρου η κυρια, εχετε μπερδευτει. Την πλακα της κανει
μήπως είναι πράκτορας?????????Τύποι μην ζητατε τηλεφωνα, τιμες και προγραμματα, δεν ειναι του χωρου η κυρια, εχετε μπερδευτει. Την πλακα της κανει
Δεν θα με αφήσεις να κοιμηθώ .. τελικά.. Ε ;ήρθε και η δική μου σειρά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα σου απαντησω εγώ,ναι,τα καταπινω
Θα της ραβεις τα σκισμενα ρουχα ρε μοδιστρε