alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Οχι, φυσικά θα τον κρινουμε, και θα απευθυνουμε χαιρετισμο αναφωνωντας ΑΞΙΟΣφυσικα επίσης και δεν θα τον κρινω,δικα του τα λεφτά οτι θέλει τα κάνει
Οχι, φυσικά θα τον κρινουμε, και θα απευθυνουμε χαιρετισμο αναφωνωντας ΑΞΙΟΣφυσικα επίσης και δεν θα τον κρινω,δικα του τα λεφτά οτι θέλει τα κάνει
Ιστορίες που γράφουν "δημοσιογραφάκια" σε περιοδικά και sites της πλάκας σαν και αυτό (Tromaktiko.gr) για την κυρά Κατίνα και τον κυρ Θανάση να έχουν λένε που κατάντησε η κοινωνία μας (όχι ότι αυτά δεν συμβαίνουν στην πραγματικότητα) και να ξεχνάνε την σύνταξη που μειώθηκε και την ακρίβεια (καρφί για τον Αλέξανδρο )...Η Σοφία εξομολογείται με κυνικό τρόπο: "Κάθομαι στον... 70χρονο αναγκαστικά γιατί με ταΐζει" φυσικά και δεν θα την κρίνω τη θεματοθετρια ούτε θα την πω χίλια δύο κοσμητικά επιθετα. εσάς ποια είναι η γνωμη σας; εγω λέω οτι ταυτοχρονα πρέπει να κανει και κάτι δικό της,και να μην βασίζεται μια ζωη στον κυριούλη,γιατι μεγάλος ειναι,κάποια στιγμη θα πεθάνει,και τα έτοιμα θα τελειώσουν καποια στιγμή
Υπάρχουν πολλοί ζηλόφθονες με προβλήματα στύσης , Μεγαλειότατε.Mου θυμιζεις μια γνωστη μου, που εμαθε για καποιον μπάρμπα που εγινε χορηγος πιτσιρίκας, και μου ελεγε "μα πώς καταδέχεστε οι αντρες να καταντάτε ετσι στα γεραματα?"
Θυμηθηκα επισης και κατι αρθρα, που μιλουσαν για την "καταντια" του Ροναλντινιο, να ξοδευει τις μερες του στη Μυκονο σε ολονυχτια παρτι αναμεσα σε βυζια και κωλους και με ειχε πιασει νευρικο γελιο
Συμφωνω να κανει κατι δικο της αλλα αυτα τα θεματα ειναι πολυπαραμετρικα.Η Σοφία εξομολογείται με κυνικό τρόπο: "Κάθομαι στον... 70χρονο αναγκαστικά γιατί με ταΐζει" φυσικά και δεν θα την κρίνω τη θεματοθετρια ούτε θα την πω χίλια δύο κοσμητικά επιθετα. εσάς ποια είναι η γνωμη σας; εγω λέω οτι ταυτοχρονα πρέπει να κανει και κάτι δικό της,και να μην βασίζεται μια ζωη στον κυριούλη,γιατι μεγάλος ειναι,κάποια στιγμη θα πεθάνει,και τα έτοιμα θα τελειώσουν καποια στιγμή
Έχει τελειώσει ο χρόνος της.Παντως λιγο απο δω, λιγο απο κει, ολο γυρω απ το σπονσορινγκ τριγυρνας Αγγελικουλα, μηπως τελικα ειναι το γραφτο σου να γινεις σπονσορετα;
γεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.
Καλεσε μας κι ερχομαστε!!!ε ελάτε επαρχία τότε άμα θέλετε τόσο πολύ,αλλιώς δοξα το θεο ,έχετε απειρες επιλογες στην Αθήνα
Αφού όλες είναι στις πόλεις δουλεύουν όλη μέρα για να πληρώνουν φως νερό ίντερνετ αμάξι και ψάχνουν να βρουν συγκάτοικο με δουλειά. Το λες και μαλακία μιας και δεν γυρνάνε από κει που ήρθανενας γνωστός ενός φίλου μου στα 32 ,ψάχνει να βρει κοπέλα ,οχι για κάτι πονηρό απόλυτα,αλλά για συντροφικότητα πάνω απ όλα. Δεν δουλεύει,αλλά λεφτά εχει πάνω του ,γιατί οι γονείς του έχουν λεφτά απο κληρονομιά,στρέμματα και χωράφια,και άμα βγει εξω βολτα θα πάρει και το σουβλάκι του,τον καφέ του ,την μπίρα του. κάθε απογευμα πηγαίνει στην πλατεία και την αραζει μιλώντας με γνωστους,και σπιτι όταν βρισκεται,κοιμαται ,τρώει,και κινητό .το παράπονό του ομως είναι οτι δεν μπορεί αλλο τη μοναξια,και οτι καμιά κοπέλα δεν έχει δείξει ενδιαφέρον για αυτόν να τον γνωρίσει.λεει οτι και τον καφέ της,και το σουβλάκι της θα την κεράσει οταν θα βγαινουν,και τίποτα,καμία δεν έχει βρει. λογικό δεν το θεωρείτε;
δυνατή κορμάρα.....ψηλή φαίνεσαιγεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.
δεν φαίνομαι,είμαιδυνατή κορμάρα.....ψηλή φαίνεσαι
πόσο?δεν φαίνομαι,είμαι
γύρω στο 1.70
έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα
δυνατή κορμάρα.....ψηλή φαίνεσαι
δεν φαίνομαι,είμαι
γύρω στο 1.70
ωραίο!!! ενδιαφέροντα?γύρω στο 1.70
γενικά μου αρέσει να μαθαίνω ξενες γλώσσες,αλλά δεν προλαβαίνω τωραωραίο!!! ενδιαφέροντα?
στα του ερωτικού ?γενικά μου αρέσει να μαθαίνω ξενες γλώσσες,αλλά δεν προλαβαίνω τωρα
Αγαπημένη γλώσσα?γενικά μου αρέσει να μαθαίνω ξενες γλώσσες,αλλά δεν προλαβαίνω τωρα
στην προσωπική μου ζωη αμα μου τυχει κάτι καλο γ να περασωστα του ερωτικού ?
Ιταλικά και Ισπανικά!!! με διαφορα,για αυτό και πήγα να τα μάθω και έχω επίπεδο Β2,σιχαίνομαι ομως Γαλλικά και ΓερμανικάΑγαπημένη γλώσσα?