Νέα

Αγαπημένα ζαχαροπλαστεία και γλυκά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα El Duderino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
το Μελισταλακτο το εχεις δοκιμασει?
Καλό πολύ καλό! Ειδικά στο μιλφει
Αλλά σαν τα γλυκά του (για τους Πειραιώτες) Αυγέρη ,,, χιλιόμετρα πίσω!!(Έκλεισε και αυτός δυστυχως)!

GEROTSIGKOUNIS

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
11
Πόντοι
0
Καλό πολύ καλό! Ειδικά στο μιλφει
Αλλά σαν τα γλυκά του (για τους Πειραιώτες) Αυγέρη ,,, χιλιόμετρα πίσω!!(Έκλεισε και αυτός δυστυχως)!
και παγωτο εχει καλο και σε γενικες γραμμες ειναι πολυ νοστιμα και καλα ολα τα γλυκα του
συμφωνω με την Αυγερη αλλα παει εκλεισε

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1
Ωραίο κορνε ο Κωνσταντινίδης και για εμας τους ολυμπιακούς που μεγαλώσαμε τα πετρινα χρονιά

Tucuman

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Like
18
Πόντοι
0
ισως απ τα καλυτερα της περιοχης....φρεσκοτατα γλυκα, με αγνα υλικα...δυνατο προφιτρολ, και το πασχα γινεται λαϊκο προσκυνημα για το τσουρεκι του
Δεν το ήξερα και από φίλο που μένει εκεί το ανακάλυψα:
Άπαιχτο το προφιτερόλ του,τον ρώτησα γενικά για τα υλικά  και τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί και μου είπε ότι τα προμηθεύεται χρόνια από παραγωγό στην Πελοπόννησο.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
Γνωστα και σωστα οσα λες,αλλα αν σε πιασει μια λιγουρα γινεται να τρεχεις ΚΑΛΑΜΑΤΑ Μαρκησιε μου???
Μυστη μου αν σε πιασει λιγούρα για μουνι και γλυκο, λιγο τρεξιμο δεν ειναι κατι το φοβερο.Η Τρίπολη εχει μεινει 30+ χρονια πισω.Μην ξεχνας 25000 νοματαίους εχει(μαζι με γατες,σκυλια,κατσίκες),δεν εχει μεγαλη αγορα να προσελκύσει επενδύσεις,μαγαζια κτλ πλην Μπακου και Αστέρα.

lion33

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Like
2
Πόντοι
0
γλυφαδα ποιο προτεινετε??

fatos1924

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2015
Κριτικές
19
Like
1.258
Πόντοι
1.011
Γνωρίζει μήπως κανείς αν υπάρχει κάποιο που να βγάζει το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ αμερικανικό cheesecake; Εννοώ το πραγματικό αυθεντικό Νεοϋορκέζικο που δεν έχει καμία σχέση με το κλασσικό με την βάση από μπισκότα και την κρέμα τυρί από πάνω, αυτό που είναι ψημένο στο φούρνο και είναι όλο ενιαίο κιτρινωπό, χαρακτηριστικά αυτό που τσακώνονται ο Chandler με την Rachel στην μοιρασιά του σε ένα επεισόδιο στα φιλαράκια για όσους βλέπουν. Είχα φάει μια φορά στο Λονδίνο και ξετρελάθηκα.

Μεγάλη κουβέντα φίλε μου. Εδώ " " έχουν, αλλά στο περίπου. Δηλαδή, έχει βαση μπισκότο αλλά είναι ψημένο.

Επίσης στο "Benjamin" στο Χαλανδρι ( Benjamin - Ανδρέα Γκίνη 12, Χαλάνδρι)
Έχει λέει San Sebastian Cheesecake (Που κανονικά είναι αυτό που ψαχνεις) αλλά δεν το εχω δοκιμάσει.

OP
OP
El Duderino

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.689
Πόντοι
456
γλυφαδα ποιο προτεινετε??
Δεν έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει για τα περίφημα νεγράκια του Τάσου στην Γλυφάδα. Αν ξέρει κάποιος ας επιβεβαιώσει. Επίσης ξέρω ότι έχει και η Γλυφάδα Riviera εκτός από το Π.Φαληρο, οπότε μιλφεηγ και προφιτερολ εκεί.

OP
OP
El Duderino

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.689
Πόντοι
456
Μεγάλη κουβέντα φίλε μου. Εδώ " " έχουν, αλλά στο περίπου. Δηλαδή, έχει βαση μπισκότο αλλά είναι ψημένο.

Επίσης στο "Benjamin" στο Χαλανδρι ( Benjamin - Ανδρέα Γκίνη 12, Χαλάνδρι)
Έχει λέει San Sebastian Cheesecake (Που κανονικά είναι αυτό που ψαχνεις) αλλά δεν το εχω δοκιμάσει.
Ένα Le Pain Quotidien (Ο καθημερινός άρτος) δε γινόταν να έχουμε και στην Αθήνα; Σε αυτό είχα δοκιμάσει στο Covent Garden του Λονδίνου και έπαθα πλάκα.

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Για τους ""παλιούς"" Πειραιώτες

Κρέμα και ρυζόγαλο, πάστα σοκολάτας.με κερασάκι!
Ντεσκας!!  Μητσόπουλου Καμίνια
Παγωτό και γλυκάκια ( καριοκες,παστακια.)
Μάνος Παλαμηδίου.Αγ.Σοφια!

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Για τους ""παλιούς"" Πειραιώτες ΠΟΥ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ

Κρέμα και ρυζόγαλο, πάστα σοκολάτας.με κερασάκι!
Ντεσκας!!   Μητσόπουλου Καμίνια
Παγωτό και γλυκάκια ( καριοκες,παστακια.)
Μάνος Παλαμηδίου.Αγ.Σοφια!
ξεχασες τυπε μου..

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
για κρεπα στην θεσσαλονικη valentino
στην ναυαρινου

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Το ''Φυσις'' στην Αγ. Παρασκευη φτιαχνει καλης ποιοτητας γλυκα
οσα και να φας δεν σου καθονται στο στομαχι

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Καλούς κουραμπιέδες πού μπορούμε να βρούμε ;
Στη Χαριλάου Τρικούπη είχα ακούσει για έναν πολύ κλασικό, αλλά δεν πήρα στις γιορτές.
Αναγνωστόπουλος νομίζω λέγεται ή κάπως έτσι

Άφόί Άσήμάκόπόύκόί. Κόρύφάίά μέλόμάκάρόνά.

kokkoras alaniaris

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
83
Πόντοι
0
Τύπε εχεις κοντα σου το καλυτερο.Πραλινα Καλαματα.Επειδη σχεδον οσα λενε οι φιλοι σε ΑΘΗΝΑ τα εχω δοκιμασει αυτο ειναι κορυφή.Προφιτερολ εχει 4-5 παραλλαγές αναλογα τα γουστα.Κανας Καλαματιανός να επιβεβαιώσει.Το καλοκαιρι κανει θραύση στους ξένους σελεβριταδες στο Κοστα Ναυαρίνο και στέλνει καθε μερα.Εχει και Αθανασίου(3-4 ΜΑΓΑΖΙΑ και εχει 2 σε ΗΠΑ) οπου μπορεις να κατσεις για καφε η Καλαματα αλλα δεν συγκρίνεται.
Καλη η Πραλινα φιλε,αλλα στη Καλαματα πρωτα ολους ειναι ο Σκιαδας κοντα στην Υπαπαντη αξεπεραστος σε γευση και ο πιο παλιος,μαλλον ο Πραλινας δουλευε εκει και μετα ανοιξε δικο του,Κορυφαιο γαλακτομπουρεκο παννελαδικα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom