iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Καιρός να επεκταθείς και στα γλυκά ;)Οχι να το πενευτω απ τους πιο γρηγορους στον κλαδο
Καιρός να επεκταθείς και στα γλυκά ;)Οχι να το πενευτω απ τους πιο γρηγορους στον κλαδο
Καιρός να επεκταθείς και στα γλυκά ;)
Για την καρύδα συμφωνώ. Τα υπόλοιπα τα τσακίζω...
Εγώ αποφεύγω τα φρούτα στα γλυκά. Τάρτες; Απεταξάμην...
στην καρύδα, στις σοκολατίνες και στις περισσότερες κοπέλεςσυμφωνούμε.
στα σιροπιαστά με βούτυρο δεν έχεις δίκιο. χάνεις...
Απλά δεν μου αρέσει φρούτο παρέα με γλυκό...οταν ειναι φρεσκα κι οχι εκεινα τα τεχνητα φρουτα τοτε ειναι νοστιμα.
γλυκό πορτοκάλι του κουταλιού δεν τρώς,περγαμόντο?Απλά δεν μου αρέσει φρούτο παρέα με γλυκό...
Γι' αυτό βγάζεις το λάδι στις κοπέλες που συναντάς;μονο αμα μυριζει δεν το τρωω.
αλλωστε ετσι εχω μαθει απο το σπιτι. ολα τα γλυκα οι γυναικες εδω με λαδι τα φτιαχνουν. δυσκολο να αλλαξω τωρα
Άλλο σε γλυκά του κουταλιού, εκεί κυριαρχεί το φρούτο έτσι κι αλλιώς, στην πάστα και την τούρτα δεν το θέλω ρε παιδί μου, πες με ιδιότροπο...γλυκό πορτοκάλι του κουταλιού δεν τρώς,περγαμόντο?
Άλλο σε γλυκά του κουταλιού, εκεί κυριαρχεί το φρούτο έτσι κι αλλιώς, στην πάστα και την τούρτα δεν το θέλω ρε παιδί μου, πες με ιδιότροπο...
τι σωστός ρε βλάκα εσυ γλυφεις τα κερασάκια σαν ρογα απο βυζι.Σωστος
Εμείς έχουμε συνηθίσει από τα κεράσματα στο νήμα των παππούληδωνκουταλιου εγω ουτε να τα βλεπω.
μονο κομποστα
Κοίτα, αν το φρούτο είναι πάνω σε γυναικείο κορμί, το συζητάμετι σωστός ρε βλάκα εσυ γλυφεις τα κερασάκια σαν ρογα απο βυζι.
Κοίτα, αν το φρούτο είναι πάνω σε γυναικείο κορμί, το συζητάμε
Ε, ναι, υπάρχει και μία ιεροτελεστία...πρωτα τρωμε το κορμι
...και μετα το φρουτο
τι σωστός ρε βλάκα εσυ γλυφεις τα κερασάκια σαν ρογα απο βυζι.
Κοίτα, αν το φρούτο είναι πάνω σε γυναικείο κορμί, το συζητάμε