iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Όποιος προλάβει ενημερώνει, οκ;Εγω στο επομενο πανηγυρι θα το τολμησω
Όποιος προλάβει ενημερώνει, οκ;Εγω στο επομενο πανηγυρι θα το τολμησω
δεν υπάρχει αυτό που λέει η γλώσσα έχει φύλλο τι θα έχει για να είναι μελομακάρονο.Δεν λέει την κανονική ο φίλος αλλά με μελομακάρονο...
ρε παπάρες έχω φάει στο μοναστηράκι λέμε,μια παπαριά είναι.Όποιος προλάβει ενημερώνει, οκ;
Όποιος προλάβει ενημερώνει, οκ;
Όταν λέει σαν μελομακάρονο δεν εννοεί με μελομακάρονο; Γιατί έχω ακούσει για μελομακάρονα μεγάλα γεμιστά με κρέμα πατισερί. Αν εννοεί την κανονική, προφανώς κι έχω φάει...
ρε παπάρες έχω φάει στο μοναστηράκι λέμε,μια παπαριά είναι.
Όποιος προλάβει ενημερώνει, οκ;
Μεσα!!
Όταν λέει σαν μελομακάρονο δεν εννοεί με μελομακάρονο; Γιατί έχω ακούσει για μελομακάρονα μεγάλα γεμιστά με κρέμα πατισερί. Αν εννοεί την κανονική, προφανώς κι έχω φάει...
Στο Περιστέρι μπορεί να είναι καλύτερη. Κι εξάλλου δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούσταρε παπάρες έχω φάει στο μοναστηράκι λέμε,μια παπαριά είναι.
ασε παμε στα σιγουρα καλυτερα
Στο Περιστέρι μπορεί να είναι καλύτερη. Κι εξάλλου δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα
Μήπως είναι καμια τρελή πατέντα; Την άλλη την ξέρουμε, οκ...δεν υπάρχει αυτό που λέει η γλώσσα έχει φύλλο τι θα έχει για να είναι μελομακάρονο.
Μόνο στα πιπίνια είναιΔεν εισαι τολμηρος
Δεν εισαι τολμηρος
Μόνο στα πιπίνια είναι
εσυ παρα είσαι όμως. :SΔεν εισαι τολμηρος
εσυ παρα είσαι όμως. :S
Μήπως είναι καμια τρελή πατέντα; Την άλλη την ξέρουμε, οκ...
Πού την είδες την πορτοκαλόφλουδα; Δες εδώ:με ξινιζει η πορτοκαλοφλουδα. ουτε σε γλυκο κουταλιου που τη φτιαχνουν δεν τρωω