iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Καταγράφηκεωραια γλωσσα της πεθερας (κανονικη με σφολιατα) εχω φαει και τρωω ακομα απο τον Πασχαλιδη στην Πετρουπολη
Καταγράφηκεωραια γλωσσα της πεθερας (κανονικη με σφολιατα) εχω φαει και τρωω ακομα απο τον Πασχαλιδη στην Πετρουπολη
Πού την είδες την πορτοκαλόφλουδα; Δες εδώ:
Η Καμινάδα είναι ένα ιδιαίτερο γλύκισμα, φτιαγμένο από αφράτο ζυμάρι το οποίο τυλίγεται γύρω από ένα ειδικό σκεύος, βουτά στη ζάχαρη και καραμελώνει πάνω από τη φωτιά. Η συνέχεια όμως είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή. Το γλυκό σερβίρεται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους: "πανάρεται" σε κανέλα και ζάχαρη - όπως είναι η παραδοσιακή ουγγρική εκδοχή του - γεμίζει απολαυστική πραλίνα και σπασμένο μπισκότο, ινδική καρύδα ή/και διάφορα χρωματιστά καραμελάκια.
Με τα γλυκά λίγο πολύ ισχύει ό,τι και με τα cg, αν δεν δοκιμάσεις ο ίδιος, ποτέ δεν θα μάθεις στα σίγουρα...ετσι μου φανηκε στη φωτογραφια
Με τα γλυκά λίγο πολύ ισχύει ό,τι και με τα cg, αν δεν δοκιμάσεις ο ίδιος, ποτέ δεν θα μάθεις στα σίγουρα...
Για την καρύδα συμφωνώ. Τα υπόλοιπα τα τσακίζω...ναι οκ αλλα ειναι μερικα που τα εχω απορριψει μονο με την εμφανιση και την ιδεα.
ας πουμε οτι περιεχει καρυδα δεν το τρωω.
παστες ασπρες ας πουμε δεν τρωω. σοκολατινες τις σκιζω.
σιροπιαστα οχι ολα. κι αμα μυριζουν βουτυρο τα σιροπιαστα ουτε που τα πλησιαζω. προτιμω με λαδι.
σκατά γεύση
μόνο για κανά αφρόλουτρο κάνει
Με τα γλυκά λίγο πολύ ισχύει ό,τι και με τα cg, αν δεν δοκιμάσεις ο ίδιος, ποτέ δεν θα μάθεις στα σίγουρα...
Delivery στην Αθήνα κάνει;Οπότε σας βγάλει ο δρόμος από την Αχαϊκή πρωτεύουσα δοκιμάστε και δεν θα χάσετε....!!!
Δυστυχώς όχι....Delivery στην Αθήνα κάνει;
θα στα φέρει το τσίμυ.Delivery στην Αθήνα κάνει;
Σε κούτες;θα στα φέρει το τσίμυ.
αν θες σοκολατινα νο προμπλέμ.Σε κούτες;
αν θες σοκολατινα νο προμπλέμ.
καλά και αμυγδάλου να πάρεις σοκολατίνα θα φτάσει. :S
θα στα φέρει το τσίμυ.
αν θες σοκολατινα νο προμπλέμ.
καλά και αμυγδάλου να πάρεις σοκολατίνα θα φτάσει. :S