Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
η μελισσα ειναι στα 4,5-5 ευρω η πασταΤο melissa είναι ακόμη πιο ακριβό...
η μελισσα ειναι στα 4,5-5 ευρω η πασταΤο melissa είναι ακόμη πιο ακριβό...
Δεληολάνης για μιλφέιγ κ προφιτερόλ
Στάνη για γαλακτομπούρεκο
max perry aisxosΕ ναι δεν είναι φθηνά μαγαζιά αλλά πρόκειται για τις καλύτερες ποιότητες, αν θες πιο οικονομικά τότε κάνα Max Perry αλλά αντίστοιχα πέφτει ποιοτικά, έτσι πάνε αυτά νομίζω.
ντοπα δεν σου αρεσουν τα μαξ? :S :S :Smax perry aisxos
Γαλακτομπούρεκο μονο κουτρας στην νέα Σμύρνη
Δοκίμασα σήμερα και από το Rio (απέναντι από στάση τραμ 'Φλοισβος'). Μπορεί όλοι να λένε για τους μπαμπάδες του αλλά και το σεκέρ παρέ του γαμαει μάνες.Ρε μλκα ντουντερινο ποιο μαγαζι έχει σεκερ παρέ στην Αθηνα¿?
...Διόρθωση για το 2 μου σχετικά με το κατα΄ί'φι γαλακτομπούρεκο αφού βρέθηκα την Κ.Δευτερα στο νεο μαγαζί του ΣΤΑΜΟΥ στο Ν Ηρακλειο και κατόπιν των αρκετων κριτικων που διάβασα εδω αγόρασα ....ΛΟΙΠΟΝ (και με την προ 15θημερου εμπιρεια απο ΚΟΣΜΙΚΟ) φανταστική κρεμα που κανει σε μαμαδιστικη-σπιτικη ΟΧΙ βαρια και με την ΠΟΛΥ έντονη βουτιριλα ,μαλακο το καταιφι απο πανω (στα μείον αυτο ! σε σχεση με το σκληρο ΚΟΣΜΙΚΟ) Η ΤΙΜΗ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ !!! 17 το ΚΟΣΜΙΚΟ,12,90 ο ΣΤΑΜΟΥ και με δώρο κάτι ατομικο (τυπου κρεμα-ρυζόγαλο κλπ )...θα ξαναπάω για να δω το κρουστο του απο πανω καταιφιου.Σχετικα με το μαγαζι και την ποικιλια αλλα και την εξυπηρετηση RESPECT και στο προσωπικο και στην αλυσιδα.ΜΠΡΑΒΟ !
Ισχύει αλλά νομίζω ότι το περίφημο μιλφειγ του έχει παραϋπερτιμηθεί πια. Ενώ έχει και άλλα πολύ ωραία γλυκά όπως πχ η σοκολατόπιτά του και δεν αναφέρονται ιδιαίτερα από τον κόσμο.καλο ζαχαροπλαστειο αλυσιδα και ο γνωστος κωνσταντινιδης
Ισχύει αλλά νομίζω ότι το περίφημο μιλφειγ του έχει παραϋπερτιμηθεί πια. Ενώ έχει και άλλα πολύ ωραία γλυκά όπως πχ η σοκολατόπιτά του και δεν αναφέρονται ιδιαίτερα από τον κόσμο.
Ε ναι, σοκολατοπιτα χωρίς παγωτό είναι βυζαρες χωρίς ρώγες.θα εγραφα για σοκολατοπιτα σε συνδυασμο με παγωτο μαλιστα