TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
Στο Απολλώνιο κατ ευθείαν.Το καλύτερο!
Στο Απολλώνιο κατ ευθείαν.Το καλύτερο!
Και σα να μην έφθαναν όλα αυτά έχουμε και ντόνατς. Έχουμε μαγαζιά με ντόνατς που ανοίγουν μόνο τα απογεύματα. Αυτό με ξεπερνάει. Μα ντόνατς;
Πως θα μπορέσει ένα συνοικιακό ζαχαροπλαστείο να βγάλει τα λειτουργικά του έξοδα και ένα μικρό κέρδος με τέτοιο ανταγωνισμό;
Αυτό με τα ντονατσάδικα που ανοίγουν το απόγευμα κι εμένα με ξεπερνάει.
δωσε πονο.
γλυκος ειν ο πονος. αντεχουμε
Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν αρκετά, για την πρωτεύουσα της χώρας μιλάμε εξάλλου. Πάντως εδώ στο Π.Φαληρο έχει από τα καλύτερα πολιτικα ζαχαροπλαστεία, μένουν και αρκετοί από την Πόλη και τα τιμούν αρκετά καλά μπορώ να πω τα μέρη τους. Riviera, Sarayli, Divan, Rio, Karaköy Güllüoglu, κλπΡε μλκα ντουντερινο ποιο μαγαζι έχει σεκερ παρέ στην Αθηνα¿?
Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν αρκετά, για την πρωτεύουσα της χώρας μιλάμε εξάλλου. Πάντως εδώ στο Π.Φαληρο έχει από τα καλύτερα πολιτικα ζαχαροπλαστεία, μένουν και αρκετοί από την Πόλη και τα τιμούν αρκετά καλά μπορώ να πω τα μέρη τους. Riviera, Sarayli, Divan, Rio, Karaköy Güllüoglu, κλπ
Ε ναι δεν είναι φθηνά μαγαζιά αλλά πρόκειται για τις καλύτερες ποιότητες, αν θες πιο οικονομικά τότε κάνα Max Perry αλλά αντίστοιχα πέφτει ποιοτικά, έτσι πάνε αυτά νομίζω.Το riviera ειναι TO φαρμακειο.
3.20 η παστα
Το melissa είναι ακόμη πιο ακριβό...Το riviera ειναι TO φαρμακειο.
3.20 η παστα