assmaster13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 547
- Πόντοι
- 26
Χαρά, Πατησίων εκμέκ σπέσιαλ, αν και παλιά ήταν καλύτερο
Χαρά, Πατησίων εκμέκ σπέσιαλ, αν και παλιά ήταν καλύτερο
Ρυζόγαλο φούρνου πολίτικο στο Sarayli στο Π.Φαληρο έχει τρομερό σε όποιον αρέσει το συγκεκριμένο.Ξέρει μήπως ποιος έφτιαχνε προ δεκαετιας τέλειο ριζογαλο κάπου στην Ηλιούπολη;
Αν δεν κάνω λαθος.κ παγωτο!
Ρυζόγαλο φούρνου πολίτικο στο Sarayli στο Π.Φαληρο έχει τρομερό σε όποιον αρέσει το συγκεκριμένο.
Αυτό είναι το καζαν ντιπι το κάτασπρο χωρίς να χουν κάψει την κρέμα ε; Μόνο καζαν ντιπι έχω φάει, μου αρέσει τόσο που δεν μου πάει να δοκιμάσω κάτι άλλοΚαι καλό ταουγιουξού!!!
Όντως ...ιδιαίτερο αλλά τσουχτερο!Αγαπημένο ζαχαροπλαστείο Zonar's Patisserie στο κέντρο της Αθήνας και μου αρέσουν και τα Paul (σε διάφορες περιοχές). Από γλυκά τρώω τα πάντα.
Μα αν είναι δυνατον....που τα ξέρεις όλα εσυ;!είσαι κ αθλητής..!Και καλό ταουγιουξού!!!
Πάει τωρα...Ότι έφαγα στη Αθήνα εφαγα..Ρυζόγαλο φούρνου πολίτικο στο Sarayli στο Π.Φαληρο έχει τρομερό σε όποιον αρέσει το συγκεκριμένο.
Γιατί έγινε muted το account της Χρύσας;Πάει τωρα...Ότι έφαγα στη Αθήνα εφαγα..
Γιατί έγινε muted το account της Χρύσας;
Και δικά σου πρέπει να σβήστηκαν barock.
Σωστός!καλησπερα εχω να προτεινω σοβολος ανω γλυφαδα επι της γουναρη πολυ καλα και φρεσκα γλυκα .. τρελενομαι για νεγρακια απο εκει ... κοκακια και εκλερ αλλα γενικα ολα ειναι καλα
επισης μαρτινης στον πειραια που ειχατε αναφερει πιο πισω πολυ καλος φρεσκοτατος τα παντα ειναι ωραια και καλα ... και ανοιξε και Βαρη.
θα δοκιμασω δαμασκηνοπιτα που αναφερθηκε !!!
Έπεσε σκούπα μάπα αλλά τα πορτοκαλίσματα δεν κατάλαβα γιατί.