Καλά θυμάστε ...Εγώ νηστευωΝηστέυει. :S
Θα τον φτιαχνω για τους άλλους όμως γλυκο!
Καλά θυμάστε ...Εγώ νηστευωΝηστέυει. :S
Είναι παππούς οντως;
Άνω των 70;Κωλο-γερος
Αντέ να σε δούμε να σε βαθμολογησουμεΝα ξέρεις ο μόνος νέος και όμορφος είμαι ένας.
Δεν έχει κυκλοφορήσει βιδεο καρντιά μου. :SΑντέ να σε δούμε να σε βαθμολογησουμε
Αν το 82 ειναι το ετος γεννησης σου, εμενα ειναι η ηλικια μουΆνω των 70;
Δεν σε πιστευω!Αν το 82 ειναι το ετος γεννησης σου, εμενα ειναι η ηλικια μου
Μην ψαρωνεις. Διαβασε την υπογραφη μου. 80αρης= 2 40ρηδεςΑν το 82 ειναι το ετος γεννησης σου, εμενα ειναι η ηλικια μου
Εσυ θα χασειςΔεν σε πιστευω!
Nαι αλλά δεν το πετυχαινω κ τόσο στο σιροπιασμα!οι τούρτες δεν σου αρεσουν;αυτές πετυχαινω πολυ!Αν μου φτιαξεις ωραιο γαλακτομπουρεκο θα σου γραψω και ποιηματακι. Διαβασε τις κριτικες μου να δεις που εχω γραψει ποιηματακια για τις κοπελες.
Σε αντιθεση με τις γυναικες που μου αρεσουν ολες, αρκει να χαμογελανε, στα γλυκα μου αρεσει πιο πολυ οτι εχει ασπρη κρεμα. Δεν τρελαινομαι για τις σοκολατινες.Nαι αλλά δεν το πετυχαινω κ τόσο στο σιροπιασμα!οι τούρτες δεν σου αρεσουν;αυτές πετυχαινω πολυ!
Τσίρου γλυκά για διαβητικούς. :S :S :SΣε αντιθεση με τις γυναικες που μου αρεσουν ολες, αρκει να χαμογελανε, στα γλυκα μου αρεσει πιο πολυ οτι εχει ασπρη κρεμα. Δεν τρελαινομαι για τις σοκολατινες.
Ξέρω πολλές "ασπρες"κρεμες!Σε αντιθεση με τις γυναικες που μου αρεσουν ολες, αρκει να χαμογελανε, στα γλυκα μου αρεσει πιο πολυ οτι εχει ασπρη κρεμα. Δεν τρελαινομαι για τις σοκολατινες.
Θα σου το φτιαξω εγω το δερμα Χρυση μου με ασπρη κρεμα, οχι αυτη που παει το πονηρο μυαλο των αλλων.Ξέρω πολλές "ασπρες"κρεμες!
Παιδιά εγώ πέφτω για υπνο....Θα χαλάσω κ το δέρμα μου με τόσο ξενύχτι ...!
Καληνύχτα σε όλους σας!
Σας φιλω! !
Στο κουτάκι που γράφεις το μήνυμά σου θα δεις από κάτω ακριβώς που λέει 'Πρόσθετες επιλογές'. Πατάς εκεί και θα δεις κάπου να λέει για επισύναψη αρχείου.Πώς ανεβαζούμε φωτογραφία παιδια;!
Βαριέμαι να ψαχνω...
Ευχαριστώ!Στο κουτάκι που γράφεις το μήνυμά σου θα δεις από κάτω ακριβώςπου λέει 'Πρόσθετες επιλογές'. Πατάς εκεί και θα δεις κάπου να λέει για επισύναψη αρχείου.Στο κουτάκι που γράφεις το μήνυμά σου θα δεις από κάτω ακριβώς που λέει 'Πρόσθετες επιλογές'. Πατάς εκεί και θα δεις κάπου να λέει για επισύναψη αρχείου.