Νέα

Αγαπημένα ζαχαροπλαστεία και γλυκά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα El Duderino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
El Duderino

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.689
Πόντοι
456
Σωστός!
Επειδή λες για Γούναρη θα προτείνω επίσης Μαλεμπι,ακριβό μεν αλλά πολύ προσεγμένο και με "καλό" κόσμο για τους μιλφαδες,γκραναδες,κουγκαράδες.
Cougars gone wild είναι η φάση εκεί δηλαδή ε; Ωραία θα το επισκεφτώ με την ελπίδα να μου επιτεθεί βάναυσα κανένα λυσσασμένο "λιοντάρι των βουνών"  :wanker:

OP
OP
El Duderino

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.689
Πόντοι
456
καλησπερα εχω να προτεινω σοβολος ανω γλυφαδα επι της γουναρη πολυ καλα και φρεσκα γλυκα .. τρελενομαι για νεγρακια απο εκει ... κοκακια και εκλερ αλλα γενικα ολα ειναι καλα

επισης μαρτινης στον πειραια που ειχατε αναφερει πιο πισω πολυ καλος φρεσκοτατος τα παντα ειναι ωραια και καλα ... και ανοιξε και Βαρη.

θα δοκιμασω δαμασκηνοπιτα που αναφερθηκε !!!
Που έχει καλή πάστα φλώρα ξέρουμε μήπως;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
Cougars gone wild είναι η φάση εκεί δηλαδή ε; Ωραία θα το επισκεφτώ με την ελπίδα να μου επιτεθεί βάναυσα κανένα λυσσασμένο "λιοντάρι των βουνών"  :wanker:

Πρόσεχε γιατι έχει κυριλατα κουγκαρς.Θελει καλό σχέδιο με "Αρετή και Τόλμη"....

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
Σωστός!
Επειδή λες για Γούναρη θα προτείνω επίσης Μαλεμπι,ακριβό μεν αλλά πολύ προσεγμένο και με "καλό" κόσμο για τους μιλφαδες,γκραναδες,κουγκαράδες.

Συμφωνω απολυτα, ανοιξε και στο Ψυχικο

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Ρε παιδιά,γιατί έπεσε mute στην Χρύσα,τον baros και ένα ακόμη,που το όνομα του μου διαφεύγει?
Αφού δεν είπαν κάτι προσβλητικό ή επιθετικό.Έβλεπα την συζήτηση και δεν είδα κάτι το μεμπτό.
Δεν είναι λίγο άδικο?

Εδώ άλλοι κάνουν ανελέητο spam ή βρίζουν άσχημα και ακόμη γράφουν ελεύθερα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.266
Πόντοι
5.506
Ρε παιδιά,γιατί έπεσε mute στην Χρύσα,τον baros και ένα ακόμη,που το όνομα του μου διαφεύγει?
Αφού δεν είπαν κάτι προσβλητικό ή επιθετικό.Έβλεπα την συζήτηση και δεν είδα κάτι το μεμπτό.
Δεν είναι λίγο άδικο?

Εντάξει, έπεσε λίγο σπαμ είναι η αλήθεια αλλά ειδικά η Χρύσα δεν έκανε κάτι, αλλά και baros birlas είναι από τα αξιόλογα άτομα εδώ μέσα.

Λέω να οργανωθούμε για την επιστροφή τους.  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

OP
OP
El Duderino

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.689
Πόντοι
456
Γιατί σπαμ; Εντάξει ξέφυγε η συζήτηση από τον τίτλο του νήματος αρκετά, δεν λέω, αλλά εγώ ο ίδιος που το χα ανοίξει και δεν με πείραξε ούτε και είπα τίποτα σε κανέναν.  :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.266
Πόντοι
5.506
Γιατί σπαμ; Εντάξει ξέφυγε η συζήτηση από τον τίτλο του νήματος αρκετά, δεν λέω, αλλά εγώ ο ίδιος που το χα ανοίξει και δεν με πείραξε ούτε και είπα τίποτα σε κανέναν.  :S

Δεν ξέρω τύπε, τα αφεντικά ξέρουν. Φυσικά με κάτι περιπτώσεις όπως του πίκερ και του μουνοβαγόνη, να σουλατσάρουν εδώ μέσα, πράγματι, ένα πρασίνισμα και πάλι πολύ θα ήταν.

Υ.Γ. Χάσαμε και τις φωτογραφίες και τις διαστάσεις.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Εντάξει, έπεσε λίγο σπαμ είναι η αλήθεια αλλά ειδικά η Χρύσα δεν έκανε κάτι, αλλά και baros birlas είναι από τα αξιόλογα άτομα εδώ μέσα.

Λέω να οργανωθούμε για την επιστροφή τους.  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Και να έπεσε,δεν ειδα κάτι μεμπτο.
Σκέψου τι πρέπει να γίνει με όσους κάνουν ανελεητο spam ή βρίζουν.Και νομίζω έχουμε τους ίδιους κατά νου.

Άσχετο,αλλα μερικές φορές σε μπερδευα με τον baros.

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
478
Πόντοι
36
Δεν είναι λίγο άδικο?

και λοιπον ? εσύ τι ζητάς ? να ανεχθούμε εδω στο σαιτ την παραβατικότητα ? αν αυτός είναι παραβατικός να μην τιμωρηθεί γιατι πουλαει τρέλα ?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.266
Πόντοι
5.506
Και να έπεσε,δεν ειδα κάτι μεμπτο.
Σκέψου τι πρέπει να γίνει με όσους κάνουν ανελεητο spam ή βρίζουν.Και νομίζω έχουμε τους ίδιους κατά νου.

Άσχετο,αλλα μερικές φορές σε μπερδευα με τον baros.

Αυτό λύνεται μόνο με αίμα. Πες μέρος και ώρα.  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom