barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.266
- Πόντοι
- 5.506
Σκαμπολαγνε κομαραντ καλησπέρα!!
Για πες..........
Σκαμπολαγνε κομαραντ καλησπέρα!!
Για πες..........
Τίποτα μαν....Τσαγκαροπαρασκευη...
πολυ νεκρα οπου φυγει φυγει ειναι ο κοσμος... ισως απολαυσουμε μια αδεια αθηνα το τριημερο !!!
Cougars gone wild είναι η φάση εκεί δηλαδή ε; Ωραία θα το επισκεφτώ με την ελπίδα να μου επιτεθεί βάναυσα κανένα λυσσασμένο "λιοντάρι των βουνών"Σωστός!
Επειδή λες για Γούναρη θα προτείνω επίσης Μαλεμπι,ακριβό μεν αλλά πολύ προσεγμένο και με "καλό" κόσμο για τους μιλφαδες,γκραναδες,κουγκαράδες.
Που έχει καλή πάστα φλώρα ξέρουμε μήπως;καλησπερα εχω να προτεινω σοβολος ανω γλυφαδα επι της γουναρη πολυ καλα και φρεσκα γλυκα .. τρελενομαι για νεγρακια απο εκει ... κοκακια και εκλερ αλλα γενικα ολα ειναι καλα
επισης μαρτινης στον πειραια που ειχατε αναφερει πιο πισω πολυ καλος φρεσκοτατος τα παντα ειναι ωραια και καλα ... και ανοιξε και Βαρη.
θα δοκιμασω δαμασκηνοπιτα που αναφερθηκε !!!
Cougars gone wild είναι η φάση εκεί δηλαδή ε; Ωραία θα το επισκεφτώ με την ελπίδα να μου επιτεθεί βάναυσα κανένα λυσσασμένο "λιοντάρι των βουνών"
Τίποτα μαν....Τσαγκαροπαρασκευη...
Σωστός!
Επειδή λες για Γούναρη θα προτείνω επίσης Μαλεμπι,ακριβό μεν αλλά πολύ προσεγμένο και με "καλό" κόσμο για τους μιλφαδες,γκραναδες,κουγκαράδες.
Συμφωνω απολυτα, ανοιξε και στο Ψυχικο
Κέρδισα στο νήμα!
Ρε παιδιά,γιατί έπεσε mute στην Χρύσα,τον baros και ένα ακόμη,που το όνομα του μου διαφεύγει?
Αφού δεν είπαν κάτι προσβλητικό ή επιθετικό.Έβλεπα την συζήτηση και δεν είδα κάτι το μεμπτό.
Δεν είναι λίγο άδικο?
Εδώ άλλοι κάνουν ανελέητο spam ή βρίζουν άσχημα και ακόμη γράφουν ελεύθερα.
Γιατί σπαμ; Εντάξει ξέφυγε η συζήτηση από τον τίτλο του νήματος αρκετά, δεν λέω, αλλά εγώ ο ίδιος που το χα ανοίξει και δεν με πείραξε ούτε και είπα τίποτα σε κανέναν. :S
Εντάξει, έπεσε λίγο σπαμ είναι η αλήθεια αλλά ειδικά η Χρύσα δεν έκανε κάτι, αλλά και baros birlas είναι από τα αξιόλογα άτομα εδώ μέσα.
Λέω να οργανωθούμε για την επιστροφή τους.
Ρε παιδιά,γιατί έπεσε mute στην Χρύσα,τον baros και ένα ακόμη,που το όνομα του μου διαφεύγει?
Αφού δεν είπαν κάτι προσβλητικό ή επιθετικό.Έβλεπα την συζήτηση και δεν είδα κάτι το μεμπτό.
Δεν είναι λίγο άδικο?
Εδώ άλλοι κάνουν ανελέητο spam ή βρίζουν άσχημα και ακόμη γράφουν ελεύθερα.
Και να έπεσε,δεν ειδα κάτι μεμπτο.
Σκέψου τι πρέπει να γίνει με όσους κάνουν ανελεητο spam ή βρίζουν.Και νομίζω έχουμε τους ίδιους κατά νου.
Άσχετο,αλλα μερικές φορές σε μπερδευα με τον baros.