ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.104
- Πόντοι
- 5.006
μακράν καλύτερο...Δεν ξέρω, μόνο εμένα μου φαίνεται ότι είναι υπερτιμημενο το μιλφειγ του Κωνσταντινίδη; Της Δέσποινας πολύ καλύτερο μου φαίνεται
μακράν καλύτερο...Δεν ξέρω, μόνο εμένα μου φαίνεται ότι είναι υπερτιμημενο το μιλφειγ του Κωνσταντινίδη; Της Δέσποινας πολύ καλύτερο μου φαίνεται
Δεν ξέρω, μόνο εμένα μου φαίνεται ότι είναι υπερτιμημενο το μιλφειγ του Κωνσταντινίδη; Της Δέσποινας πολύ καλύτερο μου φαίνεται
Εκμεκ απο ΒΡΕΚΟΣ στο Αγρίνιο.. είναι άλλου.. και τρίγωνα απο ελενιδη Στην Θεσσαλονίκη!
Η ταπεινή συμβολή μου στο νήμα, 1) για ΣΙΚΑΓΟ ! ,2) για Καταιφι γαλακτομπουρεκο , 3) για Μιλφειγ .....γλυκο οχι κυρίες !!! 4) ΤΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ !
Verdict?Θα δοκιμάσω αύριο να σας πω γνώμη.Μεχρι τωρα βάζω νο1 "Το Πρώτο" στην Άνω Γλυφάδα.Σε γιαούρτια,κρέμες κτλ απλά οκ είναι.
Για αλλου είδους γλυκατζη σε είχα...η δέσποινα κάπως το χάλασε το μιλφειγ νομίζω....
Verdict?
Κοίτα αλλάζει η κρίση νομίζω ανάλογα με τα κριτήρια του καθενός, αν συνυπολογιζει μαζί με το (προφανές) κριτήριο της γεύσης αυτής καθαυτής και μόνο, ή αν λάβει υπόψη του μια συγκεκριμένη προσπάθεια συνειδητή για παραγωγή πιο "ελαφρύ" γλυκού, όπως νομίζω ότι συνειδητά κάνουν γαλατοπωλεια - και όχι ζαχαροπλαστεία - όπως ο Σταμου και ο Δημητρίου.Πολύ καλή η κρέμα,σωστά δεμένη αλλά το φύλλο δεν είναι αντίστοιχης ποιότητας,όπως Γαλυφιανακης,Πρώτο,Στάνη,Μελισταλακτο.Στα καλά πάντως.
Κοίτα αλλάζει η κρίση νομίζω ανάλογα με τα κριτήρια του καθενός, αν συνυπολογιζει μαζί με το (προφανές) κριτήριο της γεύσης αυτής καθαυτής και μόνο, ή αν λάβει υπόψη του μια συγκεκριμένη προσπάθεια συνειδητή για παραγωγή πιο "ελαφρύ" γλυκού, όπως νομίζω ότι συνειδητά κάνουν γαλατοπωλεια - και όχι ζαχαροπλαστεία - όπως ο Σταμου και ο Δημητρίου.
Δηλαδή αν με ρωτήσεις μόνο με κριτήριο την γεύση και τη νοστιμιά εγώ για γαλακτομπουρεκο ψηφίζω Κοσμικόν και Βαρσο, συνολικά όμως προτιμώ το λιγότερο λιπαρό και ανθυγιεινό του Σταμου. Λιγότερα σιροπια φανερά.
Ναι έχεις δίκιο σορρυ δεν το διευκρίνισα, από αυτά που έχω δοκιμάσει ψηφίζω αυτά. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή και από τα δύο που προτείνεις, σε εμπιστεύομαι εκ των προτέρων!Έτσι όπως το θέτεις δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.Απο το πρώτο (της Άνω Γλυφάδας)έχεις δοκιμάσει;Σαν καλύτερη κρέμα-γεμιση είναι νομίζω Ελενιδης νο1.Γνωμη μου,γεύση μου.