You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγαπημένα ζαχαροπλαστεία και γλυκά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα El Duderino
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 81K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
δεν παιζει τιποτα ετοιμο εκει μεσα... τα παντα ειναι φρεσκα , υπαρχει μεγαλο εργαστηριο απο πισω γι αυτο.Καλος ο τσιρος ναι αλλα οταν πριν καιρο του ειχα ζητησει να μου φιαξει πρωτοχρονιατικη πιτα κεικ ηταν λες και ειχε αγορασει ετοιμο μειγμα και μου την εφιαξε.Απο τοτε εκοψα να πηγαινω.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
Νεγράκια δεν μας έχδις πει που θα βρούμε? :SΜπαμπάδες (σαβαρέν) από το Rio στον Φλοισβο, στο ύψος της ομώνυμης στάσης τραμ απέναντι από την θάλασσα. Γουστόζικοι με επικάλυψη μαρμελάδα βερυκοκο.
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Για φρεσκια παντως ηταν χαλια.δεν παιζει τιποτα ετοιμο εκει μεσα... τα παντα ειναι φρεσκα , υπαρχει μεγαλο εργαστηριο απο πισω γι αυτο.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Μπαμπάδες (σαβαρέν) από το Rio στον Φλοισβο, στο ύψος της ομώνυμης στάσης τραμ απέναντι από την θάλασσα. Γουστόζικοι με επικάλυψη μαρμελάδα βερυκοκο.
Είσαι μερακλής τυπε
El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.690
- Πόντοι
- 456
Χαχα η πλάκα είναι ότι κάτι ότι το άνοιξα εγώ το θέμα, κάτι ότι δεν το χω παρατήσει και γράφω συνέχεια, θα με νομίζουν όλοι για κανέναν μπούλη κανένα βόδι ενώ ίσα ίσα που είμαι 1.85 με βάρος μόλις 71-72 κιλάΕίσαι μερακλής τυπε
El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.690
- Πόντοι
- 456
Πως σου ήρθαν τώρα; Είχα γράψει κάποια στιγμή για τα νεγρακια του Τάσου στην Γλυφάδα που φημίζεται πολύ αλλά είχα πει ότι δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά.Νεγράκια δεν μας έχδις πει που θα βρούμε? :S
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Μπαμπάδες (σαβαρέν) από το Rio στον Φλοισβο, στο ύψος της ομώνυμης στάσης τραμ απέναντι από την θάλασσα. Γουστόζικοι με επικάλυψη μαρμελάδα βερυκοκο.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
για μενα το ραβανι απο Βεροια (την πολη)
σε αθηνα δεν το εχω βρει πουθενα
Ρεβανί θες να πεις.Σε Βέροια και Νάουσα τα καλύτερα.Και Σαλόνικα μετα.Αθηνα δεν το φτιάχνουν καλά.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Κι εμεις οι Πελοποννησιοι ραβανι το λεμε απ οσο ξερω.Ρεβανί θες να πεις.Σε Βέροια και Νάουσα τα καλύτερα.Και Σαλόνικα μετα.Αθηνα δεν το φτιάχνουν καλά.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Κι εμεις οι Πελοποννησιοι ραβανι το λεμε απ οσο ξερω.
Κλεμμένο το έχουμε πατριώτη.Ρεβανι κανονικά.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Και μια που λεμε για γλυκα απο βορεια, εχω δοκιμασει Ακανες Σερρων απο αυτα που πουλανε τα σουπερ μαρκετ και δε μου αρεσε καθολου.Κλεμμένο το έχουμε πατριώτη.Ρεβανι κανονικά.
El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.690
- Πόντοι
- 456
Από τα Πριγκηπονήσια στο Παλαιό Φάληρο, φημίζεται πολύ για το πολιτικο τσουρέκι του.Τσουρέκι πασαχλινό απο που ρε,παλιά είχα φάει του βάρσου και ηταν τρομερό αλλά μιλάω προ 20 ετίας περίπου.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Χαζός είσαι;Είπα ότι λόγω δουλειάς που γυρίζω συνεχώς,έχω δοκιμάσει στη Γαλλια και στο Βέλγιο και το θεωρώ από τα καλύτερα του Καλαματιανου.
Για την δική μου γεύση.
Καλύτερα του κόσμου λέει ο τύπος...Ότι να'ναι...
Α μάλιστα, αφού γυρίζεις διαρκώς....
Να σου το κάνω ταλληράκια.
Στην Γαλλία φτιάχνουν προφιτερόλ εδώ και 300 χρόνια. Θεωρείται το πλέον "Γαλλικό" γλυκό.
Χωρίς αμφιβολία εκεί φτιάχνονται τα καλλίτερα προφιτερόλ του κόσμου.
Όταν λες ότι τα προφιτερόλ της Καλαμάτας είναι καλλίτερα από τα Γαλλικά και τα Βέλγικα, τι συμπέρασμα βγαίνει λοιπόν;
Αλλά τι λέμε, εδώ έχουμε μέλη που γύρισαν όλες τις τζελατερίες της Νάπολης και της Σικελίας αλλά το καλλίτερο παγωτό είναι στο Νέο Φάληρο.
Δηλαδή σα να κάνουν διαγωνισμό στο Μπουένος Άϊρες και να λένε ότι έχουν καλλίτερο κοκορέτσι από τα Καλύβια.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
Γιατί ρε και το σπαγγέτι και η πίτσα είναι ιταλικα αλλά στην Ελλάδα είναι πιο νόστιμα,ίσως γευστικά να μας ταιριάζουν και να μας φαίνονται τα άλλα 'άνοστα'.Α μάλιστα, αφού γυρίζεις διαρκώς....
Να σου το κάνω ταλληράκια.
Στην Γαλλία φτιάχνουν προφιτερόλ εδώ και 300 χρόνια. Θεωρείται το πλέον "Γαλλικό" γλυκό.
Χωρίς αμφιβολία εκεί φτιάχνονται τα καλλίτερα προφιτερόλ του κόσμου.
Όταν λες ότι τα προφιτερόλ της Καλαμάτας είναι καλλίτερα από τα Γαλλικά και τα Βέλγικα, τι συμπέρασμα βγαίνει λοιπόν;
Αλλά τι λέμε, εδώ έχουμε μέλη που γύρισαν όλες τις τζελατερίες της Νάπολης και της Σικελίας αλλά το καλλίτερο παγωτό είναι στο Νέο Φάληρο.
Δηλαδή σα να κάνουν διαγωνισμό στο Μπουένος Άϊρες και να λένε ότι έχουν καλλίτερο κοκορέτσι από τα Καλύβια.
El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.690
- Πόντοι
- 456
Ετσι...λες εσύ. Υποκειμενικά είναι όλα παιδιά, ο καθένας έχει την γνώμη του όπως και το γούστο του, δεν υπάρχει λόγος για ειρωνείες όταν πρόκειται για γούστα.Γιατί ρε και το σπαγγέτι και η πίτσα είναι ιταλικα αλλά στην Ελλάδα είναι πιο νόστιμα,ίσως γευστικά να μας ταιριάζουν και να μας φαίνονται τα άλλα 'άνοστα'.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 312
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 193
- Εμφανίσεις