Κρύο αφρόγαλο είναι πολύ εύκολο. Αρκει βέβαια να έχεις το κατάληλο γάλα. Προτείνω το barista της νουνού ή το easy της δέλτα τα βρίσκεις εύκολα σε μεγάλο μάρκετ ( για το κρύο προσεξε όχι για το ζεστό αφρόγαλο). Κρύο το χτυπάς στο μίξερ για 20 δευτερόλεπτα οσπύ να έρ8ει σε μια ημίρευστη κατάσταση (το αφήνεις λίγο παραπάνω ανα το θές πιο πυχτό ) κ το βάζεις πάνω απο το παγωμένο διπλό espresso.. Καλή σας απόλαυση κύριε μου.
Εκτος απο το κρυο γαλα ,εξισου σημαντικο ειναι τo σκευος που χτυπας το αφρογαλα ,να ειναι κρυο πολυ και κατα προτιμηση inox.Να ειναι ομως κρυο.Ας το εχεις τοποθετημενο στο ψυγειο.