και για να μην ξεχνιόμαστε η «σεξπύρου μήνις» ξεκίνησε από δω:
Όνομα:
Amaretto
Αξίωμα: Νέος
Ημερομηνία εγγραφής: 03/03/09, 14:02
Τελευταία σύνδεση: χθες στις 22:24
YIM:
E-mail: κρυμμένο
Ιστότοπος:
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος
Τόπος:
Ο παραπάνω χρήστης έχει στείλει εν συνόλω στο φόρουμ τρία μηνύματα (μαζί με το σημερινό) την έξοχη «ωδή προς αφροδίτη» :
όλως τυχαίως τα άλλα δύο μηνύματα ήταν τρέντυ σχόλια, σε εξίσου τρέντυ παρεμβάσεις του φίλου μου σεξπυρ (αυτού που δε μου μιλάει ντε)…
φαίνεται κανένας δεν έδινε σημασία στα σημαντικά ποστς του σεξπυρ κι έπρπε κάπως να βοηθηθεί η κατάσταση…
σήμερα, όμως ο αμαρέττο απελευθερώθηκε: δεν πόσταρε σχολιάζοντας τον σεξπυρ, αλλά αυτοτελώς.
πόσταρε το θεσπέσιο ποίημα προς την αφροδίτη….
όμως επειδή οι φίλοι στην ανάγκη φαίνονται,
όταν κανείς δεν ασχολήθηκε με το πόστ του αμαρέττο, αισθάνθηκε ο φίλτατος σέξπυρ την ανάγκη να ξεπλήρώσει το χρέος του…
με το κύρος του λογοτεχνίζοντος – διανοουμενίζοντος του φόρουμ και με την αίσθηση ότι βρίσκεται πολλά χρόνια μπροστά από πλευράς αισθητικής (κάτι σε μαστοράκη επί χούντας ας πούμε) επέστησε στα λοιπά μέλη την προσοχή στην αξία του λογοτεχνήματος….
ΕΞΩΤΙΚΗ ΩΔΗ ΠΡΟΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛ ΣΑΛΕΧ
Το όνομά σου μαρτυρά
καταγωγή βαρβάτη,
μάλλον θα ρούφαγες καβλιά
φαντάρων στη Βαγδάτη.
Κι αφου γλυκάθηκες πολύ,
έβαλες φυλακτό σου,
μία αράπικη ψωλή
στο στήθος για σταυρό σου.
Για να δηλώσεις με τιμή,
πως είσαι αρχιερέας
στην ιερή σου αποστολή
να τρώγεις μαύρο κρέας..
Ο σεξπυρ λοιπόν επισήμανε στα μέλη την αξία του λογοτεχνήματος με την σεμνή δήλωση:
«Συμφορουμίτες, πιστεύω πως δεν δόθηκε η δέουσα προσoχή στο ποίημα του μέλους amaretto»
Η ρήση αυτή δε σώζεται σήμερα διότι έχει διαγραφεί
Σώζεται όμως η παράθεσή της (και άρα μπορεί να επιβεβαιωθεί το γεγονός της κάποτε ύπαρξής της)
Στο παρακάτω ποστ :
τον προνομιακό σου συνομιλητή, παλαιόθεν, ε ψωνάρα;
Ο υπογράφων, γνωστός αμφισβητίας κάθε ιερού και οσίου (ακόμη και διανοουμένων επιπέδου σεξπυρ), διαπιστώνοντας τις συμπτώσεις, «χώθηκε» στον ευαίσθητο ποιητή μας και αυτός θεώρησε καλό να εξαφανίσει το σχετικό ποστ.
Ο ΠΠ δηλώνει πως δεν είχε πρόθεση να ανακόψει την καλλιτεχνική μυσταγωγία του σέξπυρ (έστω και μέσω αμαρέττο).
Ο ΠΠ προβαίνει στο παρόν ποστάρισμα χάριν της λογοτεχνικής κριτικής του μέλλοντος, προκειμένου να μην αμφισβητηθεί η πατρότητα του εδώ δημοσιευθέντος ποιήματος του σέξπυρ με το ψευδώνυμο «αμαρέττο».