KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Χαιρετισμούς στην Όλγα...Μέχρι στιγμής το lido προηγείται.. .Θα πραγματοποιήσω ξανά επίσκεψη...
Χαιρετισμούς στην Όλγα...Μέχρι στιγμής το lido προηγείται.. .Θα πραγματοποιήσω ξανά επίσκεψη...
Εγω λέω RITORNO !
Αλλά δεν είμαι αντικειμενικός γιατί με έχει ταισει με ωραία μουνιά!!!
Mοναχοφαη!! προτεινε μας εστω κι ενα απ τα ωραια μουνια και μας...Εγω λέω RITORNO !
Αλλά δεν είμαι αντικειμενικός γιατί με έχει ταισει με ωραία μουνιά!!!
Περιμένω αντιδράσειςΟκ... Θα της δώσω...!
Lido και ξερο ψωμι!
1. το καλύτερο στριπτιτζάδικο είναι αυτό που έχει δεκάρικο την είσοδο, γιατί αυτό δείχνει ότι πριν απ' όλα ότι μαγαζί έχει σωστή νοοτροπία και σέβεται τον πελάτη.
Καλά κορμιά και καλές υπηρεσίες μπορεί να βρει κανείς παντού (στις μεγάλες πίστες).
Ο σεβασμός στον πελάτη είναι δυστυχώς αυτό που λείπει στις μέρες μας.
2. το καλύτερο στριπτιτζάδικο είναι αυτό που η συμπεριφορά των κοριτσιών είναι άψογη. Οι κοπέλες φτιάχνουν την ατμόσφαιρα του κάθε μαγαζιού.
Αν πας εκεί για να περάσεις καλά και ακους γκρίνια και βλέπεις ξινισμένα μούτρα (πολλοί συναγωνιστές έχουν γράψει για κοπέλες που στραβώνουν αν δεν τις προτιμήσεις), ή πέφτει άγρια κοροϊδία (στους χορούς), σου χαλάει η όλη διάθεση...
Για μένα δεν υπάρχει καλύτερο στριπτιτζάδικο γενικά, αλλά ειδικά. Δηλαδή υπάρχει καλύτερο ανα έξοδο.
Πχ σήμερα θέλω απλά να δω όμορφες κοπέλες για να ανοίξει το μάτι μου. Θα πάω σε κάποιο συγκεκριμένο. Αν θέλω "βρώμικους" χορούς, θα πάω σε κάποιο άλλο. Αν θέλω φραπεδάκι ή μπριζολίτσα, θα πάω αλλού κοκ
Υ.Γ. ψήφισα το Lido (από αυτά έχω πάει το τελευταίο 8μηνο).
Star live μεταμόρφωση, Τα συνδυάζει όλα.
Σε λίγη ώρα η ψηφοφορία φτάνει στη λήξη της και νικητήριο στριπ κλαμπ είναι απ'ότι φαίνεται με διαφορά το lido...Οπότε όποιος θέλει να επισκεφτεί ένα στριπομάγαζο και να περάσει καλά μάλλον πρέπει να κατευθυνθεί προς το lido!
1. το καλύτερο στριπτιτζάδικο είναι αυτό που έχει δεκάρικο την είσοδο, γιατί αυτό δείχνει ότι πριν απ' όλα ότι μαγαζί έχει σωστή νοοτροπία και σέβεται τον πελάτη.
Καλά κορμιά και καλές υπηρεσίες μπορεί να βρει κανείς παντού (στις μεγάλες πίστες).
Ο σεβασμός στον πελάτη είναι δυστυχώς αυτό που λείπει στις μέρες μας.
2. το καλύτερο στριπτιτζάδικο είναι αυτό που η συμπεριφορά των κοριτσιών είναι άψογη. Οι κοπέλες φτιάχνουν την ατμόσφαιρα του κάθε μαγαζιού.
Αν πας εκεί για να περάσεις καλά και ακους γκρίνια και βλέπεις ξινισμένα μούτρα (πολλοί συναγωνιστές έχουν γράψει για κοπέλες που στραβώνουν αν δεν τις προτιμήσεις), ή πέφτει άγρια κοροϊδία (στους χορούς), σου χαλάει η όλη διάθεση...
Για μένα δεν υπάρχει καλύτερο στριπτιτζάδικο γενικά, αλλά ειδικά. Δηλαδή υπάρχει καλύτερο ανα έξοδο.
Πχ σήμερα θέλω απλά να δω όμορφες κοπέλες για να ανοίξει το μάτι μου. Θα πάω σε κάποιο συγκεκριμένο. Αν θέλω "βρώμικους" χορούς, θα πάω σε κάποιο άλλο. Αν θέλω φραπεδάκι ή μπριζολίτσα, θα πάω αλλού κοκ
Υ.Γ. ψήφισα το Lido (από αυτά έχω πάει το τελευταίο 8μηνο).
το θεμα ειναι, καλυτερο σε τι;;;;
πηγα λιντο σημερα.
αρκετα μπαζα, αλλα βρισκεις και καλες.
ντινα, κερασα, ποτο ξεπετα...
για σεξ, καλυτερα το γκολντεν εσκορτς.
για σκετο οφθαλμολουτρο, αλκα.
αλλα πολυ ξενερωτο απο συμπεριφορα.
μια καλυτερη ερωτηση θα ηταν, ποια ειναι η καλυτερη στριπερ και γιατι;;
lido palace top
Εξαρτάται καθαρά τι θέλει ο καθένας..αν κάποιος έχει κάνει 2-3 περάσματα από τα μαγαζιά ξέρει που μπορεί να βρει αυτό που θέλει..my 2 cents..