ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.955
- Πόντοι
- 36.618
Ολοι δίκιο έχετε αλλα ο Κρητικός τα ειπε όλα ειναι σαν το αλκοολ ακριβώς !
Έτσι είναι...
Ολοι δίκιο έχετε αλλα ο Κρητικός τα ειπε όλα ειναι σαν το αλκοολ ακριβώς !
Κόβεται...αγόρια το χουι δεν κοβεται
αγόρια το χουι δεν κοβεται
Στο λίντο ένας τόφαλος μπουχέσας με κατάκλεψε στα ρέστα πριν κάτι χρόνια που πήγα με έναν ξάδερφο αλλά δεν έκανα φασαρία γιατί ήδη είχα δει έναν φουσκωτό να μπαίνει φουριόζος και να τσαμπουκαλεύεται με κάτι πελάτες...Από τότε δεν ξαναπήγα εκεί και ούτε πρόκειται στο μέλλον.Γενικά είναι μόνο για ποτό να πας στριπτιτζάδικο, να ακούσεις μουσική που πάντα είναι γαμάτη και να πιάσεις κάνα κόλο...Τα υπόλοιπα μόνο μπουρδέλα και πουτάνες!!!αλκατραζ και λιντο αλλα με προσοχη στα λεφτα
ενα μαγαζι που εφτιαξε πολυ απο την ημερα που ειχα πρωτοπαει ειναι το wall strip.Εχει και ωραιο live sex την Ποκαχοντα.Ειχα παρει ενα χορο με μια μελαχροινη με τα μεγαλυτερα φυσικα βυζια που τα εκθειαζε κιολας.Οντως ηταν πολυ μεγαλα
είναι μόνο για ποτό να πας στριπτιτζάδικο, να ακούσεις μουσική που πάντα είναι γαμάτη και να πιάσεις κάνα κόλο...Τα υπόλοιπα μόνο μπουρδέλα και πουτάνες!!!
Να σαι καλά! ;)σίγουρα μέσα στις TOP 10 κουβέντες που χω δει γραμμένες εδώ μέσα.
Ποία ήταν η μελαχρινή...;Έχει δουλέψει αλλού;
δεν εχω ιδεα αλλα δεν περναει απαρατηρητη με τετοιο στηθος
Καλώς θα περάσω μία βόλτα το συντομότερο...
Τα είπες όλα φίλε...Στο λίντο ένας τόφαλος μπουχέσας με κατάκλεψε στα ρέστα πριν κάτι χρόνια που πήγα με έναν ξάδερφο αλλά δεν έκανα φασαρία γιατί ήδη είχα δει έναν φουσκωτό να μπαίνει φουριόζος και να τσαμπουκαλεύεται με κάτι πελάτες...Από τότε δεν ξαναπήγα εκεί και ούτε πρόκειται στο μέλλον.Γενικά είναι μόνο για ποτό να πας στριπτιτζάδικο, να ακούσεις μουσική που πάντα είναι γαμάτη και να πιάσεις κάνα κόλο...Τα υπόλοιπα μόνο μπουρδέλα και πουτάνες!!!
Για τωρα καλη ατμοσφαιρα,ζωντανο μαγαζι ακομα κ καθημερινες,τα παντα ολα αμα λαχει.... LIDO!!Αντικειμενικά, κάποιος που θέλει να πάει να πει το ποτό του και να δει show, σε ποιό μαγαζί θα τον στέλνατε?
Αδιαφορώ για χορούς, prive και κεράσματα. Θέλω ωραία ατμόσφαιρά να περάσει η ώρα μου βλέποντας κάτι που έχει αξία (πχ καλό poledance).
Κόψε κάτι κουμπάρε...
Κόψε κάτι κουμπάρε...