El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.689
- Πόντοι
- 456
Μήπως ο νηματοθετης να έκανε μια επανεκκίνηση στην ψηφοφορία για να είχαμε μια πιο επίκαιρη σφυγμομετρηση των μελών του bou
Καλημέρα...Το καλύτερο πώς το εννοείς; Με ποια βάση; Και σε τι; Τι ψάχνεις σόου;ATHENS για μενα.....
Ρισπεκτ τυπε τι μου θυμισες τωρα...πρωτο μου στριπ και εμενα 17 χρονων ειχα παει με εναν ξαδερφο μυημενο τετοια εποχη περιπου πασχα.ΒΑΒΥ Ο στη συγγρου, το χα προλάβει... πριν 10 - 12 χρονια.... τα πρωτα βηματα μου στο χωρο... χαχαχα!!
Ωραίες εποχές!!!
Ενταξει, και τώρα καλά είναι μωρέ, και τωρα έχουν περάσει φευγάτες βραδυές, απογειωτικές... απλά πιο σπάνια γιατί ειμαστε και μεγαλλύτεροι τωρα, και πιο χορτασμένοι, και λιγοτερα τα φράγκα....
Τότε απλά είχε και περισσότερο κόσμο και περισσότερο κέφι...
lido σε καμία περίπτωση τύπε.Η αποσύνθεση η ίδια.Αλκα θα περασετε καλά έχει καλά shows αλλά μην περιμένετε τπτ έξτρα γτ δεν παίζει.Καλά μουνιά όμως.Μπάμπυλον πιο ολοκληρωμένο πακέτο με καλά μουνιά και εξτραδάκια αλλά τιμές τσιμπιμένες.Κινκυ λιγότερο καλό ρόστερ από τα 2 προηγούμενα με καλό show (+sex show)και εξτραδάκια.διαλέγεις και παίρνεις
Θα το κοιτάξουμε να κάνουμε επανεκκίνηση της ψηφοφορίας.To golden strip εχει την πρωτια αφου εχει φερει ωραιες γυναικες εχει καλη μουσικη και λογικες τιμες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στην δευτερη θεση θα εβαζα το κινκυ οπερα
Τυπε διαφωνω λιγο.Στο golden που ειχα παει πολυ αρπα κολα μου φανηκε.Γρηγορος χορος απο πολλες κοπελες και ο ενας πανω στον αλλον.Βεβαια ειχε ωραιες παρουσιες αλλα οχι πολυ τζερτζελε και παρε δωσε με τις τυπισσες.Το αλκα τι κοσμο να εχει καθημερινες καλυτερα να πας απεναντι που ειναι να φας hot dog σπεσιαλ και μια κοκα κολα να ευχαριστηθεις την ζωη σου.απορω πως του δινουν ψηφους εδω.