ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
ένα αυγό
ορτυκιου η στρουθοκαμηλου?
ένα αυγό
Γαμόσαυρου!ορτυκιου η στρουθοκαμηλου?
ένα αυγό
θα σου στείλω ένα πενηνταευρω να υπαξεις να γαμησεις δύο φυλής και ένα μεταξι μπας και ηρεμήσεις
πηρατε θαρρητα απο τις εκλογες που ετοιμαζει η Μει μου φαινεται!
Ευχαριστω για την απευθειας αναθεση!
Λοιπον μιας και ειμαι μολις 25 χρονων ειμαι εναντιων ρουσφετιων ..λαμογιων ..κοκ
Ειμαι αυτο που λεμε νεα πνοη στο χωρο των παπουληδων και μικροτσουτσουνων διαυτο ολοι θα ειναι ισαξιοι ανεξαρτητως μηκουςς και μαλιστα εις το νημαν ταυτο νεαρα τεκνα θα κανουν την εμφανιση τους δινοντας νεα πνοη υπο τη καθοδηγηση μου φυσικα!
Συνθημα μας...Γαματε γτ χανομαστε!!
μπραβο σαςπηρατε θαρρητα απο τις εκλογες που ετοιμαζει η Μει μου φαινεται!
Λοιπον μιας και ειμαι μολις 25 χρονων ειμαι εναντιων ρουσφετιων ..λαμογιων ..κοκ
Ειμαι αυτο που λεμε νεα πνοη στο χωρο των παπουληδων και μικροτσουτσουνων διαυτο ολοι θα ειναι ισαξιοι ανεξαρτητως μηκουςς και μαλιστα εις το νημαν ταυτο νεαρα τεκνα θα κανουν την εμφανιση τους δινοντας νεα πνοη υπο τη καθοδηγηση μου φυσικα!
Τρουμπακη παει το νημα του μπλε. Θα βαρεσει φαλιμεντο.πηρατε θαρρητα απο τις εκλογες που ετοιμαζει η Μει μου φαινεται!
ζεμπου θα του παμε τη 6μελη με τα κοριτσια εκειΤρουμπακη παει το νημα του μπλε. Θα βαρεσει φαλιμεντο.
Αυτος ειναι και ο κυριος σκοπος του παροντος νηματος. Θα παραιτηθει απο μονος του με ολες αυτες μαζεμενες διπλα του. Για να αντεξει δεν νομιζω.ζεμπου θα του παμε τη 6μελη με τα κοριτσια εκει
Για να μάθεις προδότη Blizardeye! Θεια δίκη!
Τι λες τωρα ρε; Αν παραιτηθει αυτος,εγω ποιον θα κοροιδευω; Την παλευεις; Εισαι στα συγκαλα σου;
ΈΡΗ ΈΡΗ ΈΡΗ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕΤι λες τωρα ρε; Αν παραιτηθει αυτος,εγω ποιον θα κοροιδευω; Την παλευεις; Εισαι στα συγκαλα σου;