john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Ψήφισε γίδι αυτόν που σε τάισε περισσότερο.η νδ του σαμαρα, ζαπεια
Ψήφισε γίδι αυτόν που σε τάισε περισσότερο.η νδ του σαμαρα, ζαπεια
Δευτεράντζες.η λιστα τζονυ δεν ειναι πληρης
βαλε και αυτους εδω
αντωνης μυλωνακης
γιαννης παπαγιαννης
μακης γιομπαζολιας
ανδρεας καψαμπελης
ακης παυλοπουλος
Ρε φιλε,κατσε και σκεψου λογικα,οσο δυσκολο και να σου ειναι.Ψηφισα συριζα,γιατι δεν ειχε ξανακυβερνησει,δεν ξεραμε αν μπορει να κυβερνησει σωστα,απεδειξε οτι δεν μπορει,και παιρνει πλεον τα παπαρια μου.Εσυ ψηφιζεις ακομη νδ,εχει αποδειξει πολλακις οτι δεν τα καταφερνει,δεν ειναι αξιο κομμα,και ομως την ψηφιζεις ακομη.Πες μου,αισθανεσαι καλα που εισαι βλακας;Καταστρεφετε την χωρα,και το μελλον της χωρας,δυσκολο να το καταλαβετε ε;Σκάσε επιτελούς γίδι και ψήφισε αυτόν που σε έπεισε να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ.
Α, και μετά αυτοκτόνα ΒΛΑΚΑ!
Καλα τα λεει....Ρε φιλε,κατσε και σκεψου λογικα,οσο δυσκολο και να σου ειναι.Ψηφισα συριζα,γιατι δεν ειχε ξανακυβερνησει,δεν ξεραμε αν μπορει να κυβερνησει σωστα,απεδειξε οτι δεν μπορει,και παιρνει πλεον τα παπαρια μου.Εσυ ψηφιζεις ακομη νδ,εχει αποδειξει πολλακις οτι δεν τα καταφερνει,δεν ειναι αξιο κομμα,και ομως την ψηφιζεις ακομη.Πες μου,αισθανεσαι καλα που εισαι βλακας;Καταστρεφετε την χωρα,και το μελλον της χωρας,δυσκολο να το καταλαβετε ε;
Ρε φιλε,κατσε και σκεψου λογικα,οσο δυσκολο και να σου ειναι.Ψηφισα συριζα,γιατι δεν ειχε ξανακυβερνησει,δεν ξεραμε αν μπορει να κυβερνησει σωστα,απεδειξε οτι δεν μπορει,και παιρνει πλεον τα παπαρια μου.Εσυ ψηφιζεις ακομη νδ,εχει αποδειξει πολλακις οτι δεν τα καταφερνει,δεν ειναι αξιο κομμα,και ομως την ψηφιζεις ακομη.Πες μου,αισθανεσαι καλα που εισαι βλακας;Καταστρεφετε την χωρα,και το μελλον της χωρας,δυσκολο να το καταλαβετε ε;
Αυτό μου αρκεί.Ρε φιλε,κατσε και σκεψου λογικα,οσο δυσκολο και να σου ειναι.Ψηφισα συριζα
τυπε με το μητσοτακη προεδρο η ψηφος παει δαγκωτη στη ΝΔ !!
μονο με μνημονιακο κομμα θα βγουμε από τα μνημονια !!
Εισαι τοσο γιδι που ουτε καν το πιασες
Άστο δεν... είσαι ανάπηρος λέμε.Εισαι τοσο γιδι που ουτε καν το πιασες
Ναι ναιΆστο δεν... είσαι ανάπηρος λέμε.
Ναι ναι
Ψηφισα συριζα
λαζοπουλος κ εθνικος σταρΨηφίστε όλοι και τα γίδια!
δεν ειχα καμια αμφιβολιαΨηφισα συριζα
του μπετοβλακα ακομα να του φτιαξει το γηπεδοδεν ειχα καμια αμφιβολια
κανεις μεγαλο λαθοςΔευτεράντζες.
Οτι εισαι μαλακας;Ουτε και γω.Μπραβο για την αυτογνωσια.Προσον,στο αναγνωριζω.δεν ειχα καμια αμφιβολια