Καλά είσαι σοβαρός;;;;
Σοβαρότατος. Και αντιθέτως μ' εσένα, δεν βρίζω, διαβάζω ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ κ γράφω ΧΩΡΙΣ κομματικές παροπίδες ;)
Αρκετά ασχολήθηκα με τα πικρόχολα σχόλιά σου όμως, έχω πολύ ποιό σοβαρά πράγματα να κάνω...
Καλά είσαι σοβαρός;;;;
για να ακριβολογούμε και να μην παραμυθιαζόμαστε:
η διαδικασία είναι απλώς πιο ανοικτή.
κριτήρια και β' βαθμός κρίσης δεν υπάρχουν, αρα δεν υπάρχει "αξιοκρατία".
απλώς υπάρχουν πιο πολλές υποψηφιότητες και μεγαλύτερες δυνατότητες επιλογής.
σε τελευταία ανάλυση πάλι θα επιλεγεί αυτός που θέλει ο επιλέγων.
απλώς η επιλογή αποκτά μεγαλύτερη δημοσιότητα και άρα ο επιλέγων το σκέφτεται κάπως περισσότερο...
κακό δεν είναι. αντιθέτως. απλώς να κατανοούμε τι είναι!
Σοβαρότατος. Και αντιθέτως μ' εσένα, δεν βρίζω, διαβάζω ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ κ γράφω ΧΩΡΙΣ κομματικές παροπίδες ;)
Αρκετά ασχολήθηκα με τα πικρόχολα σχόλιά σου όμως, έχω πολύ ποιό σοβαρά πράγματα να κάνω...
Όσο για τις βρισιές που είναι η ευαισθησία σου ως μοδεράτορας κιόλας όταν με έβριζε ο Σκορπιός ή όταν το κάνουν κάποιοι άλλοι τώρα;;
Θέλεις να σου δώσω link;;;;;;
Και για τις παρωπίδες (με Ω ωμέγα, κύριε βιβλιόφιλε) εσύ να διαβάζεις προσεκτικά αυτά που γράφω.
Κοίτα, καταονούμε τι είναι. Αλλά και να μην ζητάμε πράγματα που δεν γίνονται.
Έχω πει ξανά ότι η διαδικασία είναι παρόμοια με την επιλογή διευθύνοντος συμβούλου από διοικητικό συμβούλιο εταιρείας.
Υπάρχουν κάποια κριτήρια αλλά για τις θέσεις αυτές δεν μπορούν να ποσοτικοποιηθούν. Δηλαδή τι θα πουν άμα ξέρεις πχ Ισπανικά πέρνεις περισσότερα μόρια;;;;
Στην περίπτωση μας βλέπουν τις σπουδές, την γενικότερη εμπειρία, αυτά.
Επίσης να πω ότι εκείνο το κριτήριο περί κοινωνικής προσφοράς, συμμετοχής στα κοινά κλπ έχει ατονήσει.
Είδατε κανένας να γράφει ότι έχει διατελέσει συνδικαλιστής;;;; (εντάξει θα υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις) .
Ούτε δευτεροβάθμιο όργανο μπορεί να υπάρξει. Δηλαδή όταν κάποιος υποβάλει CV για μια δουλειά και δεν τον προσλαμβάνουν υποβάλει πουθενά ένσταση;;;;
Μην τρελλαθούμε κιόλας, μετακλητές θέσεις είναι. Αύριο πέφτει η κυβέρνηση, γίνεται ανασχηματισμός, όλοι αυτοί πάνε σπίτια τους.
Τελικά έχει μεγάλη πλάκα η ζωή. Ότι θα έβλεπα τα φασιστάκια να ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Μπόμπολα και τον "κομιστή" προκειμένου να πολεμήσουν μια απλή σύμβουλο, αυτό ομολογουμένως δεν το περίμενα.
Έυγε παλικάρια! Με το καλό και η συνεργασία με τον Βγενόπουλο!
εγώ απλώς διευκρίνισα τις έννοιες.
ανοιχτή διαδικασία - αξιοκρατία.
όταν υπάρχει "επιλογή" και μη υποχρέωση αιτολόγησης / έλεγχος, δεν υπάρχει "αξιοκρατία".
οι θέσεις είναι πολιτικές, είναι κατανοητό.
αλλά να ξέρουμε τι λέμε!
Οσο για τον βγενοπουλο ηταν απλα θεμα παρατυπιας της διαδικασιας ξερεις
διοτι κατα τα αλλα θα επερνε 21 γραμμες.
Και φυσικα ή Τυπικοτητα στην ελλαδα μετραει πιο πολυ απο την ουσια..
ή μηπως κανω λαθος παλι;;;
Ρε μην μιλάς για θέματα που δεν τα ξέρεις.
Τους όρους του διαγωνισμού για τις άγονες γραμμές δεν τους είχε βάλει η προηγούμενη κυβέρνηση;;;; Δεν απορρέουν από την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία οι όροι για την κρατική ενίσχυση για τις συγκοινωνίες;;
Επί της ουσίας σωστοί, δεν ήταν οι όροι, δηλαδή μειοδοτικός διαγωνισμός ανά γραμμή και όχι πακέτο;;;;
Τώρα, δεν υπάρχει νομοθεσία που διέπει τους διαγωνισμούς του Δημοσίου;;;
Δεν καταθέτουν οι διαγωνιζόμενοι υπεύθυνη δήλωση ότι αποδέχονται όλους τους όρους της διακήρυξης;;;
Δεν υπάρχει ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ όρος ότι: "Αντιπροσφορές δεν γίνονται δεκτές" σε ΟΛΟΥΣ τους διαγωνισμούς του Δημοσίου (και όχι μόνον).
Δηλαδή τι θέλεις, να μην εφαρμοστούν οι νόμοι για τον Βγενόπουλο;;;;
ΕΛΕΟΣ.
ΚΛΑΨ!!!!!!!!!
ρε ράφμαν ειλικρινά, είσαι ο πιο σουρεάλ πόστερ, δεν μπορώωωωω :-* :-*
...σε πατριωτικά γκέτο όπως αυτό του Αγ.Παντελεήμονα...
Κατά αρχάς θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως για τα παιδιά των μεταναστών δεν τίθεται ζήτημα «ενσωμάτωσης στην κοινωνία μας». Είναι de facto ενσωματωμένοι στην ελληνική κοινωνία όπως και οποιοσδήποτε άλλος έλληνας. Η περίφημη κοινωνική ενσωμάτωση, δεν είναι τίποτα άλλο από την κοινωνικοποίηση που συντελείται σε όλους τους έλληνες μέσω ιδεολογικών μηχανισμών του κράτους, με βασικότερο όλων το σχολείο. Η πατρίδα των παιδιών αυτών είναι de facto η Ελλάδα διότι τι άλλο είναι η «πατρίδα» από την εσωτερίκευση της κυρίαρχης ιδεολογίας, από μια συλλογική φαντασίωση ιστορικής συνέχειας και εξέλιξης, από κοινές παραστάσεις και κοινά εργαλεία κατανόησης και ερμηνείας της πραγματικότητας, όπως η γλώσσα; Συνεπώς το ζητούμενο δεν είναι η κοινωνική ενσωμάτωση αλλά η πολιτική, δηλαδή η de jure αναγνώρισή τους ως έλληνες πολίτες.
Μάλιστα. Για την κυρία Αλ Σαλέχ, η πατρίδα είναι "μια συλλογική φαντασίωση ιστορικής συνέχειας και εξέλιξης".
Το blog της αποτέλεσε για μήνες ένα κομβικό σημείο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τους μετανάστες που επιβιώνουν σε πατριωτικά γκέτο όπως αυτό του Αγ.Παντελεήμονα αλλά και σε μετανάστες που "τσουβαλιάζονται" στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του 21ου αιώνα.
Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά;;;;
Δηλαδή πως θα γίνονταν αιτιολόγηση;;;;
Θα έβγαζαν στον αέρα τα βιογραφικά όλων των υπόλοιπων που κατέθεσαν για τις θέσεις;;;;
Θα έβγαζαν τις βαθμολογίες τους;;;
Και τι έλεγχος μπορεί να υπάρξει;;; Από ποιόν;;;;
Άντε λοιπόν να σου βάλω συγκεκριμένα τα ερωτήματα:
1) Πως θα μπορούσε ΠΡΑΚΤΙΚΑ να γίνει η αιτιολόγηση των επιλογών
2) Ποιό θα μπορούσε να ήταν το ελεγκτικό όργανο.
Ρε συ σαβρα δεν ενοω αυτο,
Πες μου κατι ομως, αν σου πω εγω οτι για να σου δωσω 24 πορτοκαλια θελω 1 euro αλλα θα στα τα δωσω και τα 24 (τα οποια ειναι καλα και ελληνικα).
Εσυ αφου δεν εχεις λεφτα γιατι πηγες στου Τακη και στην ΜΑΡΙ45 και τα πηρες 5 ευρω
(τα οποια ειναι εισαγομενα και αμφιβολου ποιοτητας)
και εσυ σαν απαντηση μου λες οτι ο ΤΑΚΗΣ και η ΜΑΡΙ45 ηταν πιο ομορφοι (sic) απο μενα. (ΚΛΑΨ)
Αρα ή Λεφτα εχεις ή εχεις γκομενο τον ΤΑΚΗ και τη ΜΑΡΙ45
Δεν λεω κατι παραπανω
PS: Να σου πω και κατι τελευταιο..Μαγειρεμα γινεται εκει που πρεπει..
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ