Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
προφανως και ο φιλος μας ειναι ο ιδιος ενοχος οποτε σκεφτεται εξ ιδιων. Το θέμα είναι ότι απορώ με το πως σκεφτονται αρκετοί,απο αυτά που γράφουν βέβαια . Πολύ ζήλια ρε συ  :think:
συμφωνω μαζι σου. Να αγχωθω  :think: :think: :think:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
to ζητουμενο ειναι να μην το μαθεις ποτε...
η αμαθεια ειναι ευτυχια... :grin: :grin: :grin:
και αν το μαθεις να κανεις πως δεν το ακουσες (που ειναι αυτο το θεικο ποστ δεν μπορω να το βρω)
αλεξ μπου 2014  :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Πολύ ζήλια ρε συ  :think:
Στιs αρχεs ετσι συμβαινει....Μολιs περασει η μεγαλη καψα.....δεν θα βλεπει την ωρα να πηγαινει σε μακρυνεs ανταποκρισειs.......Και να πιανει και ομιχλη  :grin:

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
573
Πόντοι
306
Το μυστικό των σχέσεων είναι να μην κολλάς. Όταν τρως κόλλημα με κάποια τότε σίγουρα μελλοντικά θα νιώσεις χαμένος, απογοητευμένος κλπ...

Με τις υποθέσεις επίσης δεν πας πουθενά... Αν και όταν και ίσως και εφόσον και κολοκύθια τούμπανα. Μείνε εκεί με την κοπέλα σου και δες το όσο πάει. Άμα δεις τα πρώτα νερά κάνε την με ελαφρά.

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Υπάρχουν οι "μάγκες" που τις παντρεύονται και τους συντηρούν αυτές,με τη δικαιολογία πως μένουν σπίτι αυτοί και μεγαλώνουν το παιδί..

Επισκέπτης
Υπάρχουν οι "μάγκες" που τις παντρεύονται και τους συντηρούν αυτές,με τη δικαιολογία πως μένουν σπίτι αυτοί και μεγαλώνουν το παιδί..
δεν πιστευω τυπε το ποστ να πηγαινε διπλα για την καταληξη των ιεροδουλων;;;; :grin:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
παντώς παιδάκια είστε ανυπόφορα ζηλιάρηδες. Και ένα είναι το στανταράκι. Ο άνθρωπος που ειναι αθωος δεν σκέφτεται πράγματα για τον αλλον που δεν θα έκανε ο ίδιος...
Επίσης έχω και μια θεωρία που μου είχε πει άντρας και αποφάσισα μετά από παρατήρηση ότι ισχύει.Αν πνίγεις τον άλλον με ζήλια και κάθε φορά προσπαθεί να αποδείξει οτι δεν είναι ελεφαντας ε στο τέλος θα την κάνει τουλάχιστον να τα ακούει δίκαια..
Πραγματικά με μερικές απαντήσεις απορώ, δηλαδή η άλλη 2, 5 χρόνια δεν γαμιόταν με άλλους και τώρα ο αέρας από τα σύννεφα θα την κάνει γαμιόλα. χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Νομίζω ότι μάλλον φοβάται μήπως εκεί "ψηλά" γνωρίσει κάποιον καλύτερο και τον παρατήσει. Το τραγούδι της Κοκκίνου "μωρό μου σόρι μα έχω βρει καλύτερο αγόρι" είναι ο εφιάλτης κάθε αρσενικού.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Στιs αρχεs ετσι συμβαινει....Μολιs περασει η μεγαλη καψα.....δεν θα βλεπει την ωρα να πηγαινει σε μακρυνεs ανταποκρισειs.......Και να πιανει και ομιχλη  :grin:

Δεν ξέρω πως συμβαίνει στις αρχές αλλά αν ο άλλος θέλει να σε περιορίσει και να σου φάει κάθε δημιουργικότητα και ενέργεια σε παπαριές επειδή θεωρεί οτι θα του γαμηθείς βράστα..Πρώτον γιατι έτσι κι αλλιως αν θες να το κάνεις θα το κάνεις και δεύτερον διπλα του καθένας πρέπει να έχει κάποιον που τον επιδοτεί, που τον υποστηρίζει και που τον βοηθάει να πάει ακόμα παραπέρα οχι κάποιον που απο ζήλια προσπαθεί να τον κρατήσει σε κλουβια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Νομίζω ότι μάλλον φοβάται μήπως εκεί "ψηλά" γνωρίσει κάποιον καλύτερο και τον παρατήσει. Το τραγούδι της Κοκκίνου "μωρό μου σόρι μα έχω βρει καλύτερο αγόρι" είναι ο εφιάλτης κάθε αρσενικού.

Δεν είναι κάθε αρσενικού. Υπάρχουν αρσενικά που δεν έχουν ανασφάλειες σαν αυτή που εκφράζει ο κύριος. Το ίδιο βέβαια θα πω και για τις γυναίκες που εξίσου κάνουν κάτι τέτοιες κατινιες

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παιδια καλησπερα.η κοπελα μου προσληφθηκε προσφατα ως αεροσυνοδος απο γνωστη ελληνικη εταιρεια και θα ηθελα την γνωμη σας γιαυτο το επαγγελμα.ειναι σιγουρο το κερατο?ευχαριστω
ειδκα στην aegean σωθηκες....

Επισκέπτης
Αυτα μας εκανε ο φεμινισμος και η  "ισοτητα" των δυο φυλων. Αντι οι γυναικες να ειναι στο σπιτι και να μεγαλωνουν τα παιδια και να προσεχουν τους γερους, τρεχουν απο δω κι απο κει και σου λενε για καριερες, δημιουργικοτητα και μαλακιες. Κι αντε μετα ο αντρας να κοιματε ησυχος >:(
Φιλαρακο που ανοιξες το θεμα, αμα τη γουσταρεις και σε γουσταρει η γκομενα, θα της πεις να κατσει στ΄αυγα της κι οχι να τρεχει απο πολη σε πολη και απο ηπειρο σε ηπειρο.
Βεβαια τωρα που το σκεφτομε αν ειναι να σε κερατωσει ισως ειναι καλυτερα να το κανει καπου που δεν θα το μαθει κοσμος. Για σκεψου να σε κερατωνε με κανα φιλο σου ή κανα γειτονα. Οποτε οτι και να γινει χαλαρωσε, αφου δεν θα το μαθεις ειναι σαν να μην εγινε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.361
Πόντοι
12.756
Αεροπλανο θα γινει απο την πουτσα η δικια σου τυπε ..

Ξεκινα κοιτα για τιποτα αλλο γιατι σκουρα τα βλεπω τα πραγματα

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Αεροπλανο θα γινει απο την πουτσα η δικια σου τυπε ..

Ξεκινα κοιτα για τιποτα αλλο γιατι σκουρα τα βλεπω τα πραγματα

αμα της ερθει να γαμηθει , θα το κανει κ ας χτυπας το κωλο σου κατω... ασε ρε μαγκακο τη κοπελα να κανει δουλεια της

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
παντώς παιδάκια είστε ανυπόφορα ζηλιάρηδες. Και ένα είναι το στανταράκι. Ο άνθρωπος που ειναι αθωος δεν σκέφτεται πράγματα για τον αλλον που δεν θα έκανε ο ίδιος...
Επίσης έχω και μια θεωρία που μου είχε πει άντρας και αποφάσισα μετά από παρατήρηση ότι ισχύει.Αν πνίγεις τον άλλον με ζήλια και κάθε φορά προσπαθεί να αποδείξει οτι δεν είναι ελεφαντας ε στο τέλος θα την κάνει τουλάχιστον να τα ακούει δίκαια..
Πραγματικά με μερικές απαντήσεις απορώ, δηλαδή η άλλη 2, 5 χρόνια δεν γαμιόταν με άλλους και τώρα ο αέρας από τα σύννεφα θα την κάνει γαμιόλα. χαχαχαχαχαχαχαχαχα

σωστα αυτα. εκτος απο το τελευταιο. δεν θελουνε να γινουνε ολες αεροσυνοδοι, αυτες που θελουνε εχουνε το...σαρακι.  ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.361
Πόντοι
12.756
αμα της ερθει να γαμηθει , θα το κανει κ ας χτυπας το κωλο σου κατω... ασε ρε μαγκακο τη κοπελα να κανει δουλεια της

Και να μην της ερθει να γαμηθει , εκει θα γαμηθει σιγουρα ...
Εγγυηση...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
σωστα αυτα. εκτος απο το τελευταιο. δεν θελουνε να γινουνε ολες αεροσυνοδοι, αυτες που θελουνε εχουνε το...σαρακι.  ;)

Ωραιοπάθεια έχουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι ειναι και γαμιόλες εξ ορισμού.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.361
Πόντοι
12.756

Οχι , αλλα επειδη εχω πολλες αεροσυνοδους δεν υπαρχει μια που να μην ειναι γαμιολα ...
Δεν παιζει να βρηκα εγω ολες τις εξαιρεσεις ...απλα δεν υπαρχει ουτε κανονας ουτε εξαιρεσεις σε αυτο..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ωραιοπάθεια έχουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι ειναι και γαμιόλες εξ ορισμού.

ωραιοπαθεια εχουν πολλες γυναικες. αλλα δε θελουν ολες δουλεια που να διανυκτερευουν καθε μερα και αλλου. αυτα ειναι επαγγελματα αντιθετα με την οικογενεια. αστο εχω κανει διατριβη στις χοστες. μεχρι και φιλο planner επιασα μεσα απο τα γαμησια, ξερεις αυτος που βγαζει τη συνθεση των πληρωματων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom