Επισκέπτης
συμφωνω μαζι σου. Να αγχωθωπροφανως και ο φιλος μας ειναι ο ιδιος ενοχος οποτε σκεφτεται εξ ιδιων. Το θέμα είναι ότι απορώ με το πως σκεφτονται αρκετοί,απο αυτά που γράφουν βέβαια . Πολύ ζήλια ρε συ
συμφωνω μαζι σου. Να αγχωθωπροφανως και ο φιλος μας ειναι ο ιδιος ενοχος οποτε σκεφτεται εξ ιδιων. Το θέμα είναι ότι απορώ με το πως σκεφτονται αρκετοί,απο αυτά που γράφουν βέβαια . Πολύ ζήλια ρε συ
και αν το μαθεις να κανεις πως δεν το ακουσες (που ειναι αυτο το θεικο ποστ δεν μπορω να το βρω)to ζητουμενο ειναι να μην το μαθεις ποτε...
η αμαθεια ειναι ευτυχια...
Στιs αρχεs ετσι συμβαινει....Μολιs περασει η μεγαλη καψα.....δεν θα βλεπει την ωρα να πηγαινει σε μακρυνεs ανταποκρισειs.......Και να πιανει και ομιχληΠολύ ζήλια ρε συ
δεν πιστευω τυπε το ποστ να πηγαινε διπλα για την καταληξη των ιεροδουλων;;;;Υπάρχουν οι "μάγκες" που τις παντρεύονται και τους συντηρούν αυτές,με τη δικαιολογία πως μένουν σπίτι αυτοί και μεγαλώνουν το παιδί..
παντώς παιδάκια είστε ανυπόφορα ζηλιάρηδες. Και ένα είναι το στανταράκι. Ο άνθρωπος που ειναι αθωος δεν σκέφτεται πράγματα για τον αλλον που δεν θα έκανε ο ίδιος...
Επίσης έχω και μια θεωρία που μου είχε πει άντρας και αποφάσισα μετά από παρατήρηση ότι ισχύει.Αν πνίγεις τον άλλον με ζήλια και κάθε φορά προσπαθεί να αποδείξει οτι δεν είναι ελεφαντας ε στο τέλος θα την κάνει τουλάχιστον να τα ακούει δίκαια..
Πραγματικά με μερικές απαντήσεις απορώ, δηλαδή η άλλη 2, 5 χρόνια δεν γαμιόταν με άλλους και τώρα ο αέρας από τα σύννεφα θα την κάνει γαμιόλα. χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Στιs αρχεs ετσι συμβαινει....Μολιs περασει η μεγαλη καψα.....δεν θα βλεπει την ωρα να πηγαινει σε μακρυνεs ανταποκρισειs.......Και να πιανει και ομιχλη
Νομίζω ότι μάλλον φοβάται μήπως εκεί "ψηλά" γνωρίσει κάποιον καλύτερο και τον παρατήσει. Το τραγούδι της Κοκκίνου "μωρό μου σόρι μα έχω βρει καλύτερο αγόρι" είναι ο εφιάλτης κάθε αρσενικού.
ειδκα στην aegean σωθηκες....Παιδια καλησπερα.η κοπελα μου προσληφθηκε προσφατα ως αεροσυνοδος απο γνωστη ελληνικη εταιρεια και θα ηθελα την γνωμη σας γιαυτο το επαγγελμα.ειναι σιγουρο το κερατο?ευχαριστω
Αεροπλανο θα γινει απο την πουτσα η δικια σου τυπε ..
Ξεκινα κοιτα για τιποτα αλλο γιατι σκουρα τα βλεπω τα πραγματα
παντώς παιδάκια είστε ανυπόφορα ζηλιάρηδες. Και ένα είναι το στανταράκι. Ο άνθρωπος που ειναι αθωος δεν σκέφτεται πράγματα για τον αλλον που δεν θα έκανε ο ίδιος...
Επίσης έχω και μια θεωρία που μου είχε πει άντρας και αποφάσισα μετά από παρατήρηση ότι ισχύει.Αν πνίγεις τον άλλον με ζήλια και κάθε φορά προσπαθεί να αποδείξει οτι δεν είναι ελεφαντας ε στο τέλος θα την κάνει τουλάχιστον να τα ακούει δίκαια..
Πραγματικά με μερικές απαντήσεις απορώ, δηλαδή η άλλη 2, 5 χρόνια δεν γαμιόταν με άλλους και τώρα ο αέρας από τα σύννεφα θα την κάνει γαμιόλα. χαχαχαχαχαχαχαχαχα
αμα της ερθει να γαμηθει , θα το κανει κ ας χτυπας το κωλο σου κατω... ασε ρε μαγκακο τη κοπελα να κανει δουλεια της
σωστα αυτα. εκτος απο το τελευταιο. δεν θελουνε να γινουνε ολες αεροσυνοδοι, αυτες που θελουνε εχουνε το...σαρακι. ;)
Ωραιοπάθεια έχουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι ειναι και γαμιόλες εξ ορισμού.
Και να μην της ερθει να γαμηθει , εκει θα γαμηθει σιγουρα ...
Εγγυηση...
Παθών;
Ωραιοπάθεια έχουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι ειναι και γαμιόλες εξ ορισμού.