Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 37.315
- Πόντοι
- 9.931
Φιλε δεν θελω να σε τρομάξω αλλά έχω γνωστή αεροσυνοδό που ποσταρει φώτος στο facebook αγκαλιά με αμερικανους ναύτες στο Μογκαντίσου της Σομαλίας... οπότε καταλαβαίνεις
οχι δεν ειναι το ιδιο. οι αεροσυνοδοι γαμιουνται πολυ
πωωω τυπε μπηκες δυνατα. ρε πως γαμιουνται ετσι οι κομμωτριες
Οταν δουλευα στο βραχατι,λιγο πριν μπεις στο χωριο,στα αριστερα ηταν ενας χρωματοπωλης ονοματι φουσκαρινης που πουλαγε βερνικια και τετοια...Παιδια καλησπερα.η κοπελα μου προσληφθηκε προσφατα ως αεροσυνοδος απο γνωστη ελληνικη εταιρεια και θα ηθελα την γνωμη σας γιαυτο το επαγγελμα.ειναι σιγουρο το κερατο?ευχαριστω
Δεστο απ την καλη του πλευρα.....Παιδια καλησπερα.η κοπελα μου προσληφθηκε προσφατα ως αεροσυνοδος απο γνωστη ελληνικη εταιρεια και θα ηθελα την γνωμη σας γιαυτο το επαγγελμα.ειναι σιγουρο το κερατο?ευχαριστω
με δυο λογια εμπλεξες.Παιδια καλησπερα.η κοπελα μου προσληφθηκε προσφατα ως αεροσυνοδος απο γνωστη ελληνικη εταιρεια και θα ηθελα την γνωμη σας γιαυτο το επαγγελμα.ειναι σιγουρο το κερατο?ευχαριστω
τι να την κάνει ρε φίλε την περιγραφή ? για να του πούμε ότι μαλακία μας έρθει στο κεφάλι και να τον τρελάνουμε περισσότερο ? αμαρτία είναι...Αεροσυνοδός είναι,μπορεί να είναι ή να μην είναι μουνάρα,αλλά δεν θα είναι μπάζο...κανε μια περιγραφη της γκομενας σου ρε φιλαρακι....
ρε φιλε καποιοι εδω μεσα ταξιδευουμε με αεροπλανο που και που...να μην ξερουμε πως ειναι η τυπισσα,αν δουμε κατι υποπτο να το σφυριξουμε στον τυπο????τι να την κάνει ρε φίλε την περιγραφή ? για να του πούμε ότι μαλακία μας έρθει στο κεφάλι και να τον τρελάνουμε περισσότερο ? αμαρτία είναι...Αεροσυνοδός είναι,μπορεί να είναι ή να μην είναι μουνάρα,αλλά δεν θα είναι μπάζο...
ααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΟταν δουλευα στο βραχατι,λιγο πριν μπεις στο χωριο,στα αριστερα ηταν ενας χρωματοπωλης ονοματι φουσκαρινης που πουλαγε βερνικια και τετοια...
οπως ειχα πει τοτε σε μια πρωην μου απο κει,τραβα στον φουσκαρινη να παρεις βερνικι για το κερατο...
;)τυπε θεματοθετη... Τι σε κανει να πιστευεις ότι οι πολιτριες, οι δασκάλες, οι σερβιτόρες, οι κομμοτριες, οι σουβλατζουδες κλπ δεν κανουν τσιμπούκια;;;;
Που λεs κοριτσακι...........παντώς παιδάκια είστε ανυπόφορα ζηλιάρηδες. Και ένα είναι το στανταράκι. Ο άνθρωπος που ειναι αθωος δεν σκέφτεται πράγματα για τον αλλον που δεν θα έκανε ο ίδιος...
Επίσης έχω και μια θεωρία που μου είχε πει άντρας και αποφάσισα μετά από παρατήρηση ότι ισχύει.Αν πνίγεις τον άλλον με ζήλια και κάθε φορά προσπαθεί να αποδείξει οτι δεν είναι ελεφαντας ε στο τέλος θα την κάνει τουλάχιστον να τα ακούει δίκαια..
Πραγματικά με μερικές απαντήσεις απορώ, δηλαδή η άλλη 2, 5 χρόνια δεν γαμιόταν με άλλους και τώρα ο αέρας από τα σύννεφα θα την κάνει γαμιόλα. χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Που λεs κοριτσακι...........
Οταν ο ανθρωποs ειναι αθωοs(δικα σου λογια) και δεν σκεφτεται πραγματα για τον αλλο, ε τοτε δεν κανει ερωτησειs και δη στο μπου......Απλα ειναι σιγουροs.
Καπου εκει ειπαμε και το...."Ολα ειναι πιθανα"