brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.031
- Πόντοι
- 2.606
πλακα κανω ρε ;)brabus67 εννοεις με πληρωμη?
πλακα κανω ρε ;)brabus67 εννοεις με πληρωμη?
σε ποια χοτελ εννοω που κανουν διανυκτερευσεις για αναμονη επομενης πτησης
εχεις ιδεα καθολου απο το επαγγελμα τι σε δουλευω λες
δεχεσαι ανταλλαγη με μανικιουριστρια φουλ πρωτο σταδιο βελτιωση βυζια συν διαφορα απο μερους μου μετρητα?
Και οι κομμώτριες!
αποθυμενο το 'χω τυπε να παω με κομμωτρια. Δεν μου 'κατσε
Τι θυμηθηκες μεγαλε. Εμεις τις κυνηγαγαμε στο ιντερκοντινενταλ σε μια ντισκο που χαν ανοιξει διπλα στο ballroom. Πισω απο το χιλτον στην ντισκο του καραβελ φιλιππινεζες υπηρετριες. Και μια και αρχισαμε ωραιες αναμνησεις ειδικα τετοια εποχη πριν παρα πολλα χρονια κυνηγουσαμε τις μαθητριες απο τα σχολεια απο εξωτερικο σε πλακα και ακροπολη.νασαι καλα ρε τυπε, μου θυμισες ωραιες εποχες στο γκαλαξυ του χιλτον που γνωριζαμε και γαμαγαμε ξενες αεροσυνοδους - μεταξυ αλλων-
αποθυμενο το 'χω τυπε να παω με κομμωτρια. Δεν μου 'κατσε
πόσο μνάκια είσαστε ρέ
αφήστε το παιδί ..στον πόνο του !
άν άρχισε η κοπελιά του τώρα έιναι φρέσκια άρα δεν πάει σε προορισμούς με διανυκτεύρεση, οπότε δεν πάιζει κατι , αργότερα μπορεί! ;)
Πελοποννησος??γαμιοσαντε σα τα σκυλια.
Πελοποννησος??
Πελοποννησος??
Ρε παιδια δεν ειναι ετσι.δε μπορει μια σωστη κοπελα να πηγαινει να φοραει μια στολη και να γινεται πουτανα.
Ώπα παίκτη, τώρα το είδα. Κανένα άγχος αρχηγέ.Παιδια καλησπερα.η κοπελα μου προσληφθηκε προσφατα ως αεροσυνοδος απο γνωστη ελληνικη εταιρεια και θα ηθελα την γνωμη σας γιαυτο το επαγγελμα.ειναι σιγουρο το κερατο?ευχαριστω