δεν προεξοφλώ τι κάνει κάθε μια , αλλά νομίζω ότι ο χαρακτήρας του ανθρώπου φαίνεται ειδικά αν τον ζεις μεσα απο μικρές λεπτομέρειες. Και όπως για πολλες πχ δικηγορινες θα σου πω οτι ακομα και αν το παιζουν παρθενοπες και ντεμεκ ηθικες , κάνουν αλλά ετσι πιστευω οτι αυτες που ανεφερα δεν το κανουν. Τέσπα γενικώς δεν ειναι υγεία να ζηλευετε τόσο και να κρινετε την αλλη απο την δουλεια
μα την Παναγια θελω να τις γνωρισω αυτες τις 2 , γιατι κατι δεν μου παει καλα , ή ειναι τιποτα μπαζα ή τιποτα βουρλα και δεν εχουν καταλαβει οτι οι αλλοι τις λενε για γαμησι..
δεν εχω γνωρισει μια σερβιτορα του αερα του να μην εχει γαμηθει , εστω και για μια μονο φορα ..δεν παιζει αυτο , και ειμαι σιγουρος οτι αυτες δεν λενε , και αν ρωτησεις καμια συανδελφο τους θα στα πει χαρτι και καλαμαρι ..
Οι μονες που εχουν γλυτωσει το πουτσο και ξερω ( ελαχιστες εννοειτε ) ειναι καποιες που δουλευουν σε ιδιωτικα αεροπλανα , και αυτες παλι που ειναι μονιμο πληρωμα , δηλαδη οσο καθεται το αεροπλανο αυτη πληρωνεται απο την εταιρια του επιχειρηματια..
Οι λογοι ειναι πολλοι , ή εχουν κανα μπαρμπα αφεντικο που ειναι συνεχεια με την γυναικα του στις πτησεις , ή ειναι καψουρης με την γυναικα του , ή ανεβαζει κατι βιζιτες στο αεροπλανο που οι αεροσυνοδοι φαινονται μπαζα μπροστα τους,ή ειναι οντως σοβαρος τυπος και δεν κανει τετοιες μαλακιες ( ελαχιστοι βεβαια ειναι αυτοι )..
Παντως και αυτες το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν τον τρωνε τωρα , γιατι οταν περασαν μικροτερες απο αεροπορικες εταιριες καποιο πουτσο εχουν αρπαξει και αυτες..
Επισης δεν ειναι λιγες αυτες που εχουν γαμηθει με καποιο πελατη και τωρα τις συντηρει σαν βιζιτες με μηνιατικο κανονικο και τις γαμαει 3 φορες τον μηνα πχ
Ειναι απλα τα πραγματα..