Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Υπάρχει και το αρχαίο ρητό που λέει πως "όταν κάποιος ζητά τη γνώμη των μελών του μπου για το αν θα του πηδηχτεί η γκόμενα, τότε ή δεν έχει γκόμενα, ή καλώς θα πράξει αν του πηδηχτεί".
Καλησπέρα είπαμε??
καλησπέρα:) μου αρεσει που ξερεις αρχαια ρητα

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Υπάρχει και το αρχαίο ρητό που λέει πως "όταν κάποιος ζητά τη γνώμη των μελών του μπου για το αν θα του πηδηχτεί η γκόμενα, τότε ή δεν έχει γκόμενα, ή καλώς θα πράξει αν του πηδηχτεί".
Καλησπέρα είπαμε??

URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Επίσης έχω και μια θεωρία που μου είχε πει άντρας και αποφάσισα μετά από παρατήρηση ότι ισχύει.Αν πνίγεις τον άλλον με ζήλια και κάθε φορά προσπαθεί να αποδείξει οτι δεν είναι ελεφαντας ε στο τέλος θα την κάνει τουλάχιστον να τα ακούει δίκαια..
Ηθελε και παρατηρηση και εξακριβωση το αυτονοητο? :think:

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.806
Πόντοι
2.646
Όποιος κάνει παρόμοιες ερωτήσεις σε τέτοιο site, είναι σαν το πρόβατο που ξύνεται στη γκλίτσα του τσομπάνη :humpleg:

Ρε φίλαράκο, μέσα σε τόσες σελίδες απαντήσεις, διάβασες τίποτα που να πλησιάζει κουτσά-στραβά την απλή λογική????

Αυτό που πρέπει να σου μείνει στο μυαλό σου είναι ότι για να σε παρατήσει μία γκόμενα θα πρέπει να μην σε πολυγουστάρει, και να βρει την ευκαιρία να γνωρίσει άλλον/ους καλύτερους από σένα! Αν δεν τα πάτε ΑΡΙΣΤΑ μεταξύ σας, το κακό (για σένα) που έχουν οι αεροσυνοδοί (και καλό γι'αυτές) είναι ότι μεσα σε λίγο σχετικά χρόνο, γνωρίζουν πολύ κόσμο! Αν είναι ομορφούλα η δικιά σου και δεν είναι και πολύ καψούρα μαζί σου, στους 100 που θα της την πέσουν, θα υπάρχει και ένας που να είναι ομορφότερος, πλουσιότερος και καλύτερος από εσένα (σε πρώτη ματιά...) από εκεί και πέρα αρχίζουν τα παρατράγουδα :headbang: Καλή τύχη ;)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Καλησπέρα είπαμε??
:thumbsup:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.343
Πόντοι
12.756
δεν προεξοφλώ τι κάνει κάθε μια , αλλά νομίζω ότι ο χαρακτήρας του ανθρώπου φαίνεται ειδικά αν τον ζεις μεσα απο μικρές λεπτομέρειες. Και όπως για πολλες πχ δικηγορινες θα σου πω οτι ακομα και αν το παιζουν παρθενοπες και ντεμεκ ηθικες , κάνουν αλλά ετσι πιστευω οτι αυτες που ανεφερα δεν το κανουν. Τέσπα γενικώς δεν ειναι υγεία να ζηλευετε τόσο και να κρινετε την αλλη απο την δουλεια

μα την Παναγια θελω να τις γνωρισω αυτες τις 2 , γιατι κατι δεν μου παει καλα , ή ειναι τιποτα μπαζα ή τιποτα βουρλα και δεν εχουν καταλαβει οτι οι αλλοι τις λενε για γαμησι..

δεν εχω γνωρισει μια σερβιτορα του αερα του να μην εχει γαμηθει , εστω και για μια μονο φορα ..δεν παιζει αυτο , και ειμαι σιγουρος οτι αυτες δεν λενε , και αν ρωτησεις καμια συανδελφο τους θα στα πει χαρτι και καλαμαρι ..

Οι μονες που εχουν γλυτωσει το πουτσο και ξερω ( ελαχιστες εννοειτε ) ειναι καποιες που δουλευουν σε ιδιωτικα αεροπλανα , και αυτες παλι που ειναι μονιμο πληρωμα , δηλαδη οσο καθεται το αεροπλανο αυτη πληρωνεται απο την εταιρια του επιχειρηματια..

Οι λογοι ειναι πολλοι , ή εχουν κανα μπαρμπα αφεντικο που ειναι συνεχεια με την γυναικα του στις πτησεις , ή ειναι καψουρης με την γυναικα του , ή ανεβαζει κατι βιζιτες στο αεροπλανο που οι αεροσυνοδοι φαινονται μπαζα μπροστα τους,ή ειναι οντως σοβαρος τυπος και δεν κανει τετοιες μαλακιες ( ελαχιστοι βεβαια ειναι αυτοι )..

Παντως και αυτες το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν τον τρωνε τωρα , γιατι οταν περασαν μικροτερες απο αεροπορικες εταιριες καποιο πουτσο εχουν αρπαξει και αυτες..
Επισης δεν ειναι λιγες αυτες που εχουν γαμηθει με καποιο πελατη και τωρα τις συντηρει σαν βιζιτες με μηνιατικο κανονικο και τις γαμαει 3 φορες τον μηνα πχ

Ειναι απλα τα πραγματα..

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.699
Πόντοι
606
μα την Παναγια θελω να τις γνωρισω αυτες τις 2 , γιατι κατι δεν μου παει καλα , ή ειναι τιποτα μπαζα ή τιποτα βουρλα και δεν εχουν καταλαβει οτι οι αλλοι τις λενε για γαμησι..

δεν εχω γνωρισει μια σερβιτορα του αερα του να μην εχει γαμηθει , εστω και για μια μονο φορα ..δεν παιζει αυτο , και ειμαι σιγουρος οτι αυτες δεν λενε , και αν ρωτησεις καμια συανδελφο τους θα στα πει χαρτι και καλαμαρι ..

Οι μονες που εχουν γλυτωσει το πουτσο και ξερω ( ελαχιστες εννοειτε ) ειναι καποιες που δουλευουν σε ιδιωτικα αεροπλανα , και αυτες παλι που ειναι μονιμο πληρωμα , δηλαδη οσο καθεται το αεροπλανο αυτη πληρωνεται απο την εταιρια του επιχειρηματια..

Οι λογοι ειναι πολλοι , ή εχουν κανα μπαρμπα αφεντικο που ειναι συνεχεια με την γυναικα του στις πτησεις , ή ειναι καψουρης με την γυναικα του , ή ανεβαζει κατι βιζιτες στο αεροπλανο που οι αεροσυνοδοι φαινονται μπαζα μπροστα τους,ή ειναι οντως σοβαρος τυπος και δεν κανει τετοιες μαλακιες ( ελαχιστοι βεβαια ειναι αυτοι )..

Παντως και αυτες το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν τον τρωνε τωρα , γιατι οταν περασαν μικροτερες απο αεροπορικες εταιριες καποιο πουτσο εχουν αρπαξει και αυτες..
Επισης δεν ειναι λιγες αυτες που εχουν γαμηθει με καποιο πελατη και τωρα τις συντηρει σαν βιζιτες με μηνιατικο κανονικο και τις γαμαει 3 φορες τον μηνα πχ

Ειναι απλα τα πραγματα..
Νιπλ αν το τζοκερ στην ελλαδα φτάσει καμια 50 τζακ ποτ :) :) και το πιασω :) :) την 51 φορα που θα γινει :) Να ειμαι και ο μοναδικος ομως!!! :) :) Σκεφτομαι να παρω το HONDAJET σαν ιδιωτικό αεροπλανο τι λες αξιζει τα λεφτα του?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.343
Πόντοι
12.756
Νιπλ αν το τζοκερ στην ελλαδα φτάσει καμια 50 τζακ ποτ :) :) και το πιασω :) :) την 51 φορα που θα γινει :) Να ειμαι και ο μοναδικος ομως!!! :) :) Σκεφτομαι να παρω το HONDAJET σαν ιδιωτικό αεροπλανο τι λες αξιζει τα λεφτα του?

gulfstream 650 na pareis και ο μελισσανιδης εχει χειροτερο
πρωτη μουρη θα εισαι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.343
Πόντοι
12.756

ισα που σε φτανουν τα 50 τζακποτ
65 εκατομμυρια δολλαρια εχει αυτο που σου λεω
το δικο σου εχει 5 εκατομμυρια μονο
μπορει να σου μεινουν και λιγα ρεστα για καυσιμα
αλλα θα πρεπει να το παρκαρεις στην αυλη
γιατι στοιχιζει το παρκινγκ στον βενιζελο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ή ειναι τιποτα μπαζα

εδω εισαι. σιγουρα αναφερεται σε καμια συνομηλικη της που μπηκε ολυμπιακη με μεσον τα ενδοξα χρονια του πασοκ, απο τις αεροσυνοδες που ολοι εχουμε πετυχει στο παρελθον και σκεφτομασταν δενοντας τη ζωνη μας οτι δε θα τις γαμουσαμε ουτε σε καθεστως υποξαιμιας απο βουτια θανατου του αεροπλανου.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.699
Πόντοι
606
ισα που σε φτανουν τα 50 τζακποτ
65 εκατομμυρια δολλαρια εχει αυτο που σου λεω
το δικο σου εχει 5 εκατομμυρια μονο
μπορει να σου μεινουν και λιγα ρεστα για καυσιμα
αλλα θα πρεπει να το παρκαρεις στην αυλη
γιατι στοιχιζει το παρκινγκ στον βενιζελο
ναι γιαυτο θα παρω το hondajet να μου μείνουν  και 60 καβατζα :)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.343
Πόντοι
12.756
εδω εισαι. σιγουρα αναφερεται σε καμια συνομηλικη της που μπηκε ολυμπιακη με μεσον τα ενδοξα χρονια του πασοκ, απο τις αεροσυνοδες που ολοι εχουμε πετυχει στο παρελθον και σκεφτομασταν δενοντας τη ζωνη μας οτι δε θα τις γαμουσαμε ουτε σε καθεστως υποξαιμιας απο βουτια θανατου του αεροπλανου.

θα ειναι καμια νταρντανα με τριχα καγκελο μαυρη στο χερι ....και μουστακι χνουδι μαυρο ...αυτες που ειναι χωρις αστραγαλο ...απο γαμπα κατευθειαν βλεπεις παπουτσι ..που ειναι τα ποδια σαν μορταδελες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.343
Πόντοι
12.756
ναι γιαυτο θα παρω το hondajet να μου μείνουν  και 60 καβατζα :)

και να εχεις πιο μικρο απο τον μελισαννιδη ρε χρησταρα ....
δεν λεει ...
μεγαλο παρε να χωρανε το κοριτσια
αυτο που θες εσυ σαν οριζοντιο ασανσερ ειναι

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Επειδή και εγώ έχω γνωρίσει αρκετές, το πρόβλημα δεν είναι τα φλερτ από πιλότους κλπ. Αν έχει σωστό χαρακτήρα και η σχέση σας είναι σωστή θα αντισταθεί.

Το πρόβλημα είναι ότι θα κάνει συνέχεια παρέα με τις υπόλοιπες, που θα τη τσιγκλάνε και θα τη διαφθείρουν.

Επειδή αναφέρθηκαν και οι κομμώτριες, μην νομίζετε ότι οι αεροσυνοδοί είναι πολλά σκαλιά πάνω σε εξυπνάδα. Οι συζητήσεις τους κατά 99% είναι για καλλυντικά, ρούχα, ψώνια κλπ (για πούτσους μιλάνε πιο απόμερα μάλλον και δεν τα ξέρω).

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
29
Like
1.551
Πόντοι
1.720
Ειναι γνωστο τοις πασι οτι οι πιλοτοι καρφωνουν αεροσυνοδους. Στην ταινια catch me if you can που βασιζεται σε αληθινη ιστορια, ο τυπος ειχε γαμησει ολοκληρο στολο απο αεροσυνοδινες.

Δεν καιγομαι να γνωρισω και να γαμησω καμια αεροσυνοδο γιατι αυτο προϋποθέτει οτι πρεπει να ανεβω σε αεροπλάνο :badair: :badair: :badair:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Ειναι απλα τα πραγματα..

Η μία ειναι 24 χρονων ενα κουκλακι ζωγραφιστο και η αλλη 28 αλλά ειναι αρκετά ομορφη. Στο ξαναλέω δεν εχω εντρυφήσει στα γαμησια των φιλενάδων γιατι δεν με ενδιαφέρει κιολας. Συνήθως ειμαι ο πρώτος ανθρωπος που μαθαίνω βέβαια τις ατασθαλίες για ευνόητους λόγους.Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι προφανώς το επάγγελμά σου σε καθορίζει αλλά εγω βλέπω και θεωρω οτι οι συγκεριμένες μπορουν να γαμηθούν με πολλους και εχουν βρεθει σε φασεις που θα μπορουσαν ανετοτατα να απατησουν χαλαρα α με αντρες εξαιρετικα ωραίους και δεν το επραξαν. Ε τωρα αν τον παίρνουν αεροπορικώς.. τι να σε πω.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
τα θελει και σενα ο κωλος σου κατσε να απαντας τωρα στα πιεμια για να κανεις στο κοσμο τα κονε  :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τα θελει και σενα ο κωλος σου κατσε να απαντας τωρα στα πιεμια για να κανεις στο κοσμο τα κονε  :birdman:

Μονο στον αγαπημενο νιπλ θα πω για να τους την πεσει να δουμε αν ειναι πιστες  :grin: εν το αμα και το θαμα!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
στα σιγουρα τις εχει παρει ο λοπεζ και τις δυο,δευτερος και καθυστερημενος θα ρθει ο νιπλης  :sperm:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Θα κάνει την καρδιά και την ψωλή του πέτρα και θα ακολουθήσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom