Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
Θα κάνει την καρδιά και την ψωλή του πέτρα και θα ακολουθήσει.
μονο αν πληρουν τις προυποθεσεις για ινκολ του νιπλη να μενουν στο δαιος σε σουιτα για να γαμει με θεα τον θερμαικο  :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
στα σιγουρα τις εχει παρει ο λοπεζ και τις δυο,δευτερος και καθυστερημενος θα ρθει ο νιπλης  :sperm:

Ο νιπλ γμαει με στυλ κατα πως φαίνεται, ο αλλος γαμει οτι φτηνια βρει μπροστα του τι να λεμε

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
θα σε τραμπουκισει ο λοπεζ του χαλας το ιματζ  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Χοντρό και καθόλου πορνώδες θα έλεγα.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
εσυ εχεις γαμησει αεροσυνοδο; δεν βαζετε μια ψηφοφορία;

Εμενα πηγε να μου γαμησει Αεροσυνοδος την γκομενα που καμακωνα στην διπλα θεση μου (μας ζαλισε τα αρχιδια) αλλα οταν προσγειωθηκαμε την πηγα σε ξενοδοχειο και της εδωσα το μουνι στο χερι !!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εμενα πηγε να μου γαμησει Αεροσυνοδος την γκομενα που καμακωνα στην διπλα θεση μου (μας ζαλισε τα αρχιδια) αλλα οταν προσγειωθηκαμε την πηγα σε ξενοδοχειο και της εδωσα το μουνι στο χερι !!!!

ποια πηγες απο τις δυο;

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Παιδια καλησπερα.η κοπελα μου προσληφθηκε προσφατα ως αεροσυνοδος απο γνωστη ελληνικη εταιρεια και θα ηθελα την γνωμη σας γιαυτο το επαγγελμα.ειναι σιγουρο το κερατο?ευχαριστω

τυπε οταν αρχισεις να ακους για λειοβερ στο ντιεξμπι παρε συνεργειο να σου φαρδυνει τις πορτες σπιτι, καποιος συμπαθης κελεμπιοφορος θα τη γλενταει τη δικια σου.  Απο κει και περα παιζει κι www.armouronline.com/foto/produkty/titulni_401_chastity_belt.jpg]αυτη η λυση[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom