Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τυπε σου βαζω κατω απ τη βαση ... 4/10 ξερωγω. `Ακου κει ξενοδοχειο και μπαναλ φασεις σα κατι λιγουρια που τη στηνουν στο μπαρ στο σοφιτελ του ελβελ

Μαγκας ειναι μελος του σαιτ που δε θα ονοματισω απλα θα σου πω οτι ειναι εκατομυριουχος (καποιοι λενε οτι τα λεφτα τα εβγαλε κανοντας εισαγωγες ανακοντα απο τον Αμαζονιο, τεσπα αλλο θεμα αυτο) ... το συγκεκριμενο μελος εχει κανει τριο με αεροσυνοδους μεσα στην τουαλετα του αεροπλανου σε πτηση προς μπελιζ και καγιο εσπαντο που ειχε ρεζερβαρει για κανα διβδομαδο

Σε παρακαλω να γραψεις φρικουεντ φλιαρ μαιλς μεχρι να κατσει τουλαχιστον τριο, αν θες εξτρα ποιντς πρεπει να στησεις γκανγκμπαγκ στη  καμπινα της πρωτης θεσης

Από το  δηλητήριο του μπλε σκορπιου τα έβγαλε.. ;)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
τυπε σου βαζω κατω απ τη βαση ... 4/10 ξερωγω. `Ακου κει ξενοδοχειο και μπαναλ φασεις σα κατι λιγουρια που τη στηνουν στο μπαρ στο σοφιτελ του ελβελ

Μαγκας ειναι μελος του σαιτ που δε θα ονοματισω απλα θα σου πω οτι ειναι εκατομυριουχος (καποιοι λενε οτι τα λεφτα τα εβγαλε κανοντας εισαγωγες ανακοντα απο τον Αμαζονιο, τεσπα αλλο θεμα αυτο) ... το συγκεκριμενο μελος εχει κανει τριο με αεροσυνοδους μεσα στην τουαλετα του αεροπλανου σε πτηση προς μπελιζ και καγιο εσπαντο που ειχε ρεζερβαρει για κανα διβδομαδο

Σε παρακαλω να γραψεις φρικουεντ φλιαρ μαιλς μεχρι να κατσει τουλαχιστον τριο, αν θες εξτρα ποιντς πρεπει να στησεις γκανγκμπαγκ στη  καμπινα της πρωτης θεσης

Τυπε την πηγα σε ξενοδοχειο γιατι το μωρο ηταν απο νησι... προσγειωθηκαμε απο χωρα του εξωτερικου στις 5 το πρωι...σπιτι μου ειχα την γκομενα μου...και μεχρι τις  12 που πεταγε για το νησι της την ξεσκιζα !!!! Δουλευε μοντελο, ο αεροσυνοδος την φλερταρε και το μωρο μου ελεγε σπασε πλακα με τον τυπο με γουσταρει !!! Μου προτεινε οταν προσγειωθηκαμε να παμε καπου μονοι μας. Της ειπα σπιτι μου εχω την δικια μου..μου λεει παμε σε ενα ξενοδοχειο μεχρι να πεταξω για το νησι μου. και τελος !!!

Και αν δεν με πιστευετε στα αρχιδια μου !!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Σε πιστεύουμε ρε,χαλάρωσε.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
εγω δεν τον πιστεύω
Οχι ρε συ,γιατί όχι?Συμβαίνουν αυτά.
Αν θες αποδείξεις πέστου να έρθει Θεσσαλονίκη να στις δώσει.
Με τ αμάξι να έρθει μη κολλήσει με καμία σε κανένα αεροπλάνο πάλι. :grin:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Τυπε την πηγα σε ξενοδοχειο γιατι το μωρο ηταν απο νησι... προσγειωθηκαμε απο χωρα του εξωτερικου στις 5 το πρωι...σπιτι μου ειχα την γκομενα μου...και μεχρι τις  12 που πεταγε για το νησι της την ξεσκιζα !!!! Δουλευε μοντελο, ο αεροσυνοδος την φλερταρε και η τυπισα μου ελεγε σπασε πλακα με τον τυπο με γουσταρει !!! Μου προτεινε οταν προσγειωθηκαμε να παμε καπου μονοι μας. Της ειπα σπιτι μου εχω την δικια μου..μου λεει παμε σε ενα ξενοδοχειο μεχρι να πεταξω για το νησι μου. και τελος !!!

Και αν δεν με πιστευετε στα αρχιδια μου !!!!

γιατι να μη σε πιστευουμε ρε τυπε? αφου εισαι φερεγγυο νικ ... παντως τη δικια σου πολυ ολντ φασιοντ τη βρισκω, επρεπε να την ειχες εκπαιδευσει να ειναι δεκτικη στο τριο ... τουλαχιστον να εχει το τακτ και τους τροπους αμα δε γουσταρει τριο να παει μια βολτα οταν πετυχεις μοντελο σε πτηση που σου καθεται να χεις και συ την ανεση σου αντι να τρεχεις σε ξενοδοχεια. Αλλα ... Ελλεεινιδα θα ναι, τι περιμενεις

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
γιατι να μη σε πιστευουμε ρε τυπε? αφου εισαι φερεγγυο νικ ... παντως τη δικια σου πολυ ολντ φασιοντ τη βρισκω, επρεπε να την ειχες εκπαιδευσει να ειναι δεκτικη στο τριο ... τουλαχιστον να εχει το τακτ και τους τροπους αμα δε γουσταρει τριο να παει μια βολτα οταν πετυχεις μοντελο σε πτηση που σου καθεται να χεις και συ την ανεση σου αντι να τρεχεις σε ξενοδοχεια. Αλλα ... Ελλεεινιδα θα ναι, τι περιμενεις
εσυ εισαι ζηλιαρης και δεν αντεχεις αντρες σαν τον πιπη που γαμανε αεροσυνοδους

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
Εγώ μία αεροσυνοδό που πηδούσα (άσχετη γνωριμία, δεν τη γνώρισα σε πτήση), ήταν μεγάλη παρτόλα. Πρώτο ραντεβού και πούτσος. Την πήδαγα μέσα στο αμάξι και ενώ είχε έρθει ματάκιας  ακριβώς έξω από το τζάμι και ήμουν έτοιμος να τον διώξω, μου έλεγε "άστον δεν πειράζει".
Φίλε μου μπορεί η μία γκόμενα να δουλεύει σε οίκο ευγηρίας και να μη πηδηχτεί, αλλά μπορεί να δουλεύει γραμματέας σε μεγαλοιατρό νέο και να τη σπάσει στον πούτσο. Έχει να κάνει και το περιβάλλον που είναι για το πως θα πέσουν οι άμυνες.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16

Η δικια μου ηταν κυρια
Ατομο καλλιεργημενο, μορφωμενο, μεγαλωμενο σε ιδανικο οικογενειακο περιβαλλον με αρχες και αξιες.
Μορφωμενο με ανεπτυγμενο πνευματικο επιπεδο, σοβαρη και με υψηλο αισθημα ευθυνης και αξιοπρεπειας

Μονο με αναλογες γυναικες κανω σχεση...τις υπολοιπες πουτσο και ξυλο !!!
Την Ερι για παραδειγμα ενα πισοκωλλητακι στο κωλαρακι της...της το εδινα !!!!  :smitten:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
εσυ εισαι ζηλιαρης και δεν αντεχεις αντρες σαν τον πιπη που γαμανε αεροσυνοδους

μανα μου οχι, απλα εχω ενα επιπεδο. Αεροσυνοδους γαμανε ΟΛΟΙ κι ο κουασιμοδος να παει πχ μια αθηνα-θεσαλονικη μια αεροσυνοδο να του παρει μια πιπα θα τη βρει... η μαγκια ειναι να γαμησεις γυναικα πιλοτο, εκει ειναι το ζουμι, οι αεροσυνοδοι ειναι σο λαστ γιαρ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Η δικια μου ηταν κυρια
Ατομο καλλιεργημενο, μορφωμενο, μεγαλωμενο σε ιδανικο οικογενειακο περιβαλλον με αρχες και αξιες.
Μορφωμενο με ανεπτυγμενο πνευματικο επιπεδο, σοβαρη και με υψηλο αισθημα ευθυνης και αξιοπρεπειας

Μονο με αναλογες γυναικες κανω σχεση...τις υπολοιπες πουτσο και ξυλο !!!

δηλαδη με τις σχεσεις σου δεν πηδιεσαι απο οτι καταλαβαμε

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Κι επειδή αν δε μπαζώσεις δε χτίζεις μέχρι να βρεις γυναίκα οδηγό διαστημόπλοιου ξεκινάς από καμιά ταξιτζού. :grin:
she dives you crazy δικέ μου  :grin: :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μανα μου οχι, απλα εχω ενα επιπεδο. Αεροσυνοδους γαμανε ΟΛΟΙ κι ο κουασιμοδος να παει πχ μια αθηνα-θεσαλονικη μια αεροσυνοδο να του παρει μια πιπα θα τη βρει... η μαγκια ειναι να γαμησεις γυναικα πιλοτο, εκει ειναι το ζουμι, οι αεροσυνοδοι ειναι σο λαστ γιαρ

Καταρχάς εσενα σε κόβω να μην μπαίνεις σε αεροπλανα, θες και πιλοτο :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Πάντως τις πολλές αεροσυνοδούς τις γαμάνε...

οι ταξιτζήδες  :tooth:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Κι επειδή αν δε μπαζώσεις δε χτίζεις μέχρι να βρεις γυναίκα οδηγό διαστημόπλοιου ξεκινάς από καμιά ταξιτζού. :grin:
she dives you crazy δικέ μου  :grin: :grin: :grin:

τυπε κανε καινουργιο τοπικ ... κανουν καλα γαμισιανε οι ταξιτζουδες? Γιατι ολοι ξερουμε οτι οι ταξιτζηδες εχουν γαμησει τη μιση υφηλιο ο καθενας τους, τιτανοτεραστιοι φιδεμποροι εραστες οι ταξιτζηδες, λες να το χει το επαγγελμα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom