Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
τυπε κανε καινουργιο τοπικ ... κανουν καλα γαμισιανε οι ταξιτζουδες? Γιατι ολοι ξερουμε οτι οι ταξιτζηδες εχουν γαμησει τη μιση υφηλιο ο καθενας τους, τιτανοτεραστιοι φιδεμποροι εραστες οι ταξιτζηδες, λες να το χει το επαγγελμα?
Με πρόλαβες,αυτό έγραφα.Δες παραπάνω  :grin:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Με πρόλαβες,αυτό έγραφα.Δες παραπάνω  :grin:

τυπε εγω το εχω πει, ειναι 5-6 νικ εδω μεσα που στανταρ ειναι ταξιτζηδες ιν ριαλ λαιφ και στο νετ επενδυτες με λουκ τσανινγκ τατουμ και γεννετικη ορμονικη δυσλειτουργια που κανει το παγκρεας τους να παραγει αβερτα σιαλις

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
τυπε εγω το εχω πει, ειναι 5-6 νικ εδω μεσα που στανταρ ειναι ταξιτζηδες ιν ριαλ λαιφ και στο νετ επενδυτες με λουκ τσανινγκ τατουμ και γεννετικη ορμονικη δυσλειτουργια που κανει το παγκρεας τους να παραγει αβερτα σιαλις
συμφωνώ σε όλα απλά ο αριθμός ίσως είναι λίγο μεγαλύτερος  :grin:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Καταρχάς εσενα σε κόβω να μην μπαίνεις σε αεροπλανα, θες και πιλοτο :2funny:

μα πες μου ειναι να μπεις σε αεροπλανο? πας εκει χαλαρος να χαζεψεις κανα βιντεακι στο αιπαντ του αχαχουχα να πιεις και κανα κρασακι στο χαλαρο και πλακωνουν οι αεροσυνοδοι να τις γαμησεις. Ελεος δλδ αυτη η κατασταση .. δεν υπαρχει κρατος να παρεμβει?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Και στα ντιούντι φρι πουλάνε ξυσμένα ξυστά και λαχεία που έχουν κληρωθεί.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
θα σε τραμπουκισει ο λοπεζ του χαλας το ιματζ  :grin:

την κατουραω. φυσικα και γαμαω οτι -ωραιο- μουνι εχει βρεθει μπροστα μου, εχω γαμησει μερικα απο τα πιο ηλιθια θηλυκα του ανθρωπινου ειδους. οταν γαμαμε δεν συζηταμε. (για να μη μας πεσει κιολας).

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Στα αρχιδια μου παει τωρα το εκανα... με πολιορκουσε για μηνες και ενεδωσα γιατι ηταν βρωμομουνο και με καβλωνε οπου βρισκομασταν
Η Μαλακια μου ηταν που δεν το ειπα εξαρχης στον δικο μου και επαιρνε αερα
Αν το εκανα και του εδειχνα τα μηνυματα που μου εστελνε θα την χωριζε

Την γαμησα και ησυχασε !!!
Βεβαια την ξαναγαμησα... αλλα τους εσωσα τον γαμο !!!!!

δλδ τον εκανες κερατα και την καλυψες και σε αλλη φαση?
στα Lucky cup σε πετυχε?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στα αρχιδια μου παει τωρα το εκανα... με πολιορκουσε για μηνες και ενεδωσα γιατι ηταν βρωμομουνο και με καβλωνε οπου βρισκομασταν
Η Μαλακια μου ηταν που δεν το ειπα εξαρχης στον δικο μου και επαιρνε αερα
Αν το εκανα και του εδειχνα τα μηνυματα που μου εστελνε θα την χωριζε

Την γαμησα και ησυχασε !!!
Βεβαια την ξαναγαμησα... αλλα τους εσωσα τον γαμο !!!!!

πολυ ασχημο αυτο πιπη. χαθηκανε τα ξεκωλα?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.327
Πόντοι
12.756
τυπε οταν αρχισεις να ακους για λειοβερ στο ντιεξμπι παρε συνεργειο να σου φαρδυνει τις πορτες σπιτι, καποιος συμπαθης κελεμπιοφορος θα τη γλενταει τη δικια σου.  Απο κει και περα παιζει κι www.armouronline.com/foto/produkty/titulni_401_chastity_belt.jpg]αυτη η λυση[/url]

αμα ειναι να γαμηθει και στο εμεξπι γαμιεται και λεει για λειοβερ και καλα για καιρο

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Τελικά αν ισχύουν όσα έχουν γραφτεί μέχρι τώρα, ο θεματοθέτης μας πρέπει να ανησυχεί περισσότερο μην τυχόν και του φυστικώσουν τη γκόμενα τα μέλη του bourdela παρά για τους πιλότους και τους φροντιστές.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.327
Πόντοι
12.756
Τελικά αν ισχύουν όσα έχουν γραφτεί μέχρι τώρα, ο θεματοθέτης μας πρέπει να ανησυχεί περισσότερο μην τυχόν και του φυστικώσουν τη γκόμενα τα μέλη του bourdela παρά για τους πιλότους και τους φροντιστές.

και τι σου λεει οτι αναμεσα στα μελη του μπουρδελα δεν ειναι φροντιστες και πιλοτοι  :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μεγαλυτερη πιθανοτητα εχει να μπει στο αεροπλανο παρα στο μπου
Τελικα.....ειναι να μην σου βγει τ ονομα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

δηλαδη δε θαπρεπε να ανησυχει οτι τον τρωει γενικως η γκομενα του αλλα ποιο μεριδιο αγορας στοχευει

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μα πες μου ειναι να μπεις σε αεροπλανο? πας εκει χαλαρος να χαζεψεις κανα βιντεακι στο αιπαντ του αχαχουχα να πιεις και κανα κρασακι στο χαλαρο και πλακωνουν οι αεροσυνοδοι να τις γαμησεις. Ελεος δλδ αυτη η κατασταση .. δεν υπαρχει κρατος να παρεμβει?

Μην το συζητάς θα μου λέει γκόμενος οτι πάει ταξίδι με αεροπλάνο και του εύχομαι καλά γαμήσια  :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Εκτός απο όμορφοι, έξυπνοι, πλούσιοι και με μεγαλα καβλιά, τα μέλη του μπου πάντα πηδάνε αεροσυνοδούς, μοντέλα, μουνάρες και γενικώς μόνο γυναίκες με ποσοστό λίπους κάτω ή μέχρι και 13% .

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εκτός απο όμορφοι, έξυπνοι, πλούσιοι και με μεγαλα καβλιά, τα μέλη του μπου πάντα πηδάνε αεροσυνοδούς, μοντέλα, μουνάρες και γενικώς μόνο γυναίκες με ποσοστό λίπους κάτω ή μέχρι και 13% .
......Και  χωριs προσπαθεια, σε σημειο μαλιστα που να γινεται σπαστικο
το να μαs την πεφτουν ολεs αυτεs οι μουναρεs ακομα και στο αεροπλανο..Ελεοs δλδ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
......Και  χωριs προσπαθεια, σε σημειο μαλιστα που να γινεται σπαστικο
το να μαs την πεφτουν ολεs αυτεs οι μουναρεs ακομα και στο αεροπλανο..Ελεοs δλδ

οι αεροσυνοδοί γαμιούνται; Να βρω και γω βρε αδελφέ κανέναν εύκολο :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom