Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.033
Πόντοι
5.006
Ε ναι. Αφου γαμαμε μονο μουναρες, η Ερι μας πεφτει λιγη.
δεν την εχω δει την κορασιδα και δεν μπορω να εκφερω γνωμη....
παντως το οτι γραφει στα μπουρδελα και δεν ειναι του χωρου, με προιδεαζει αρνητικα....
τουλαχιστον εχει καυλωτικη φωτογραφια στο προφιλ της... ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Βλέπω την Έρη να παει να ράβει στολή αεροσυνοδου μήπως δει χαρά στα σκέλια της  :tooth:
Θα φοβηθουν στιs εισαγωγικεs εξετασειs....μπαs και βγαλει λογο στο αεροπλανο  αντι για τιs οδηγιεs απο πτωση

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
δηλαδη δε θαπρεπε να ανησυχει οτι τον τρωει γενικως η γκομενα του αλλα ποιο μεριδιο αγορας στοχευει

Για κάποιους όταν το κάνει με άτομα υψηλότερο status απ τους ίδιους πονάει περισσότερο. Άλλο να κάνει κουτσουκέλα με τον μπουρναζιώτη μπάρμαν που πίνει κρεατίνη και άλλο να πάει με τον κοσμοπολίτη και λεφτά πιλότο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εξω γινεται της γαμιολας το καγκελο απο ομορφες και κουκλες , αν ειναι καποιος να διαλεξει την πιο σαβουρα για να γαμησει , επειδη δεν θελει να ασχοληθεί λιγο παραπανω , και θελει να την γαμησει στην γωνια του δρομου ή να τον τσιμπουκωσει στην τουαλετα του μπαρ που την ειδε με το που συναντηθηκαν τα βλεμματα τους κατα τυχη δεν του φταιει κανεις..ουτε το μπου.

αλλα πολυ βλεπω να σε ανησυχεί το θεμα μηπως ανηκεις στην αντιθετη κατηγορια των γυναικων απο αυτη που αναγραφεις και σε εχει πειραξει λιγο...? λεμε τωρα .....

μανα μου εγω το γαμησι το θεωρω ευτυχία ζωής δεν έχω την πεποίθηση ότι ειναι στιγμα. Επομένως αν αι κοπελαι γαμιοσαντο καλώς (πρόσεξε με .. πελοποννησιακή ορολογία)εμένα χαρά μου γιατί το θεωρώ υγιές.
Απο κει και πέρα γλυκιε μου δεν μπορούν ολοι να γαμησουν ομορφες.. να τα λεμε αυτα  :rolleyes: :rolleyes:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.033
Πόντοι
5.006
παντως την ερι οσο και να της την λετε εχει ωραιες αποψεις σε πολλα θεματα...
κριμα που κατα πασα πιθανοτητα ειναι μπαζο..... :grin:

Επισκέπτης
μανα μου εγω το γαμησι το θεωρω ευτυχία ζωής δεν έχω την πεποίθηση ότι ειναι στιγμα. Επομένως αν αι κοπελαι γαμιοσαντο καλώς (πρόσεξε με .. πελοποννησιακή ορολογία)εμένα χαρά μου γιατί το θεωρώ υγιές.
Απο κει και πέρα γλυκιε μου δεν μπορούν ολοι να γαμησουν ομορφες.. να τα λεμε αυτα  :rolleyes: :rolleyes:
καταγωγη κατω απο το αυλακι ή απλα το ανεφερες ?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Στα αρχιδια μου παει τωρα το εκανα... με πολιορκουσε για μηνες και ενεδωσα γιατι ηταν βρωμομουνο και με καβλωνε οπου βρισκομασταν
Η Μαλακια μου ηταν που δεν το ειπα εξαρχης στον δικο μου και επαιρνε αερα
Αν το εκανα και του εδειχνα τα μηνυματα που μου εστελνε θα την χωριζε

Την γαμησα και ησυχασε !!!
Βεβαια την ξαναγαμησα... αλλα τους εσωσα τον γαμο !!!!!

μαλακία έκανες...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
οταν μιλας εσυ σε πρωτο πληθυντικο για τετοια θεματα το καταλαβαινεις οτι μας μειωνει ετσι?  :grin:
Παραδοξως εχω ενα καλο σερι τωρα τελευταια. Δεν σου κανω πλακα.
Δεν ξερω αν θα διατηρηθει ομως.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Λοιπόν πήρα τηλέφωνο την μια φίλη μου και την ρώτησα ευθέως αν γαμιούνται με πιλότους ή με πελάτες  :grin:

μαντέψτε την απάντηση  :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Παραδοξως εχω ενα καλο σερι τωρα τελευταια. Δεν σου κανω πλακα.
Δεν ξερω αν θα διατηρηθει ομως.

:think: ειμαι καχυποπτος. καλο οπως το εννοεις εσυ ή καλο οπως το εννοω εγω

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Απο κει και πέρα γλυκιε μου δεν μπορούν ολοι να γαμησουν ομορφες.. να τα λεμε αυτα  :rolleyes: :rolleyes:
Εμμεσωs πλην σαφωs μαs λεs οτι εισαι μουναρα και δυσκολη
Τουτου δοθεντοs να τονισω οτι ειμεθα ψωλαραδεs με αντοχεs
Απαντω στο ιδιο κλιμα προκειμενου να τονισω οτι για τα μπαζα ειναι και οι μετριοι αντρεs
:grin: :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εμμεσωs πλην σαφωs μαs λεs οτι εισαι μουναρα και δυσκολη
Τουτου δοθεντοs να τονισω οτι ειμεθα ψωλαραδεs με αντοχεs
Απαντω στο ιδιο κλιμα προκειμενου να τονισω οτι για τα μπαζα ειναι και οι μετριοι αντρεs
:grin: :grin: :grin:

τι λες παιδί μου σιγα μην του δίνω εμμέσως και το κινητό μου.. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom