alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Αν ψαχνεις για εύκολο, κοιτα πιο κοντα σουοι αεροσυνοδοί γαμιούνται; Να βρω και γω βρε αδελφέ κανέναν εύκολο
Αν ψαχνεις για εύκολο, κοιτα πιο κοντα σουοι αεροσυνοδοί γαμιούνται; Να βρω και γω βρε αδελφέ κανέναν εύκολο
οι αεροσυνοδοί γαμιούνται; Να βρω και γω βρε αδελφέ κανέναν εύκολο
Αν ψαχνεις για εύκολο, κοιτα πιο κοντα σου
Αν ψαχνεις για εύκολο, κοιτα πιο κοντα σου
δυσκολο
τι διαβολο, ο αγέρας μόνο τις γυναίκες επηρεάζει;
τοσο χαλια ειναι η τυπισσα???οχι ρε, δυσκολο να γαμηθεις εσυ
Βασικα...........το ολο θεμα ειναι καθαρα ιδεολογικοτοσο χαλια ειναι η τυπισσα???
Εκτός απο όμορφοι, έξυπνοι, πλούσιοι και με μεγαλα καβλιά, τα μέλη του μπου πάντα πηδάνε αεροσυνοδούς, μοντέλα, μουνάρες και γενικώς μόνο γυναίκες με ποσοστό λίπους κάτω ή μέχρι και 13% .
οσο πας και μαθαινειςΕκτός απο όμορφοι, έξυπνοι, πλούσιοι και με μεγαλα καβλιά, τα μέλη του μπου πάντα πηδάνε αεροσυνοδούς, μοντέλα, μουνάρες και γενικώς μόνο γυναίκες με ποσοστό λίπους κάτω ή μέχρι και 13% .
εξω γινεται της γαμιολας το καγκελο απο ομορφες και κουκλες , αν ειναι καποιος να διαλεξει την πιο σαβουρα για να γαμησει , επειδη δεν θελει να ασχοληθεί λιγο παραπανω , και θελει να την γαμησει στην γωνια του δρομου ή να τον τσιμπουκωσει στην τουαλετα του μπαρ που την ειδε με το που συναντηθηκαν τα βλεμματα τους κατα τυχη δεν του φταιει κανεις..ουτε το μπου.Εκτός απο όμορφοι, έξυπνοι, πλούσιοι και με μεγαλα καβλιά, τα μέλη του μπου πάντα πηδάνε αεροσυνοδούς, μοντέλα, μουνάρες και γενικώς μόνο γυναίκες με ποσοστό λίπους κάτω ή μέχρι και 13% .
τοσο χαλια ειναι η τυπισσα???
Nα πανηγυρισω για την εξοδο στις αγορες?Τι κάνεις εσύ εδώ, δεν είσαι στην ομόνοια;
ειναι παρλαπιπα ντεκαβλε. μονο εγω θα μπορουσα να τη γαμησω που ειμαι ψυχρος αλλα θαπρεπε να ειναι μουναρα. ξερω γω, δυσκολο μου φαινεται.
ειδικα εδω στα νοτια τυπε ;)εξω γινεται της γαμιολας το καγκελο απο ομορφες και κουκλες , αν ειναι καποιος να διαλεξει την πιο σαβουρα για να γαμησει , επειδη δεν θελει να ασχοληθεί λιγο παραπανω , και θελει να την γαμησει στην γωνια του δρομου ή να τον τσιμπουκωσει στην τουαλετα του μπαρ που την ειδε με το που συναντηθηκαν τα βλεμματα τους κατα τυχη δεν του φταιει κανεις..ουτε το μπου.
αλλα πολυ βλεπω να σε ανησυχεί το θεμα μηπως ανηκεις στην αντιθετη κατηγορια των γυναικων απο αυτη που αναγραφεις και σε εχει πειραξει λιγο...? λεμε τωρα .....
Την απαξιωσες τύπε :-ειναι παρλαπιπα ντεκαβλε. μονο εγω θα μπορουσα να τη γαμησω που ειμαι ψυχρος αλλα θαπρεπε να ειναι μουναρα. ξερω γω, δυσκολο μου φαινεται.
το παρλαπιπα δεν πειραζει..απλα της μπουκωνεις το στομα...ειναι παρλαπιπα ντεκαβλε. μονο εγω θα μπορουσα να τη γαμησω που ειμαι ψυχρος αλλα θαπρεπε να ειναι μουναρα. ξερω γω, δυσκολο μου φαινεται.
Ε ναι. Αφου γαμαμε μονο μουναρες, η Ερι μας πεφτει λιγη.το παρλαπιπα δεν πειραζει..απλα της μπουκωνεις το στομα...
τωρα για μουναρα χλωμο το κοβω...
ειδικα εδω στα νοτια τυπε ;)