Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Εκτός απο όμορφοι, έξυπνοι, πλούσιοι και με μεγαλα καβλιά, τα μέλη του μπου πάντα πηδάνε αεροσυνοδούς, μοντέλα, μουνάρες και γενικώς μόνο γυναίκες με ποσοστό λίπους κάτω ή μέχρι και 13% .

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Εκτός απο όμορφοι, έξυπνοι, πλούσιοι και με μεγαλα καβλιά, τα μέλη του μπου πάντα πηδάνε αεροσυνοδούς, μοντέλα, μουνάρες και γενικώς μόνο γυναίκες με ποσοστό λίπους κάτω ή μέχρι και 13% .
οσο πας και μαθαινεις  :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.327
Πόντοι
12.756
εξω γινεται της γαμιολας το καγκελο απο ομορφες και κουκλες , αν ειναι καποιος να διαλεξει την πιο σαβουρα για να γαμησει , επειδη δεν θελει να ασχοληθεί λιγο παραπανω , και θελει να την γαμησει στην γωνια του δρομου ή να τον τσιμπουκωσει στην τουαλετα του μπαρ που την ειδε με το που συναντηθηκαν τα βλεμματα τους κατα τυχη δεν του φταιει κανεις..ουτε το μπου.

αλλα πολυ βλεπω να σε ανησυχεί το θεμα μηπως ανηκεις στην αντιθετη κατηγορια των γυναικων απο αυτη που αναγραφεις και σε εχει πειραξει λιγο...? λεμε τωρα .....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τοσο χαλια ειναι η τυπισσα??? :think: :think: :think:

ειναι παρλαπιπα ντεκαβλε. μονο εγω θα μπορουσα να τη γαμησω που ειμαι ψυχρος αλλα θαπρεπε να ειναι μουναρα. ξερω γω, δυσκολο μου φαινεται.

Επισκέπτης
εξω γινεται της γαμιολας το καγκελο απο ομορφες και κουκλες , αν ειναι καποιος να διαλεξει την πιο σαβουρα για να γαμησει , επειδη δεν θελει να ασχοληθεί λιγο παραπανω , και θελει να την γαμησει στην γωνια του δρομου ή να τον τσιμπουκωσει στην τουαλετα του μπαρ που την ειδε με το που συναντηθηκαν τα βλεμματα τους κατα τυχη δεν του φταιει κανεις..ουτε το μπου.

αλλα πολυ βλεπω να σε ανησυχεί το θεμα μηπως ανηκεις στην αντιθετη κατηγορια των γυναικων απο αυτη που αναγραφεις και σε εχει πειραξει λιγο...? λεμε τωρα .....
ειδικα εδω στα νοτια τυπε  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.033
Πόντοι
5.006
ειναι παρλαπιπα ντεκαβλε. μονο εγω θα μπορουσα να τη γαμησω που ειμαι ψυχρος αλλα θαπρεπε να ειναι μουναρα. ξερω γω, δυσκολο μου φαινεται.
το παρλαπιπα δεν πειραζει..απλα της μπουκωνεις το στομα... :grin: :grin: :grin:
τωρα για μουναρα χλωμο το κοβω...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
Βλέπω την Έρη να παει να ράβει στολή αεροσυνοδου μήπως δει χαρά στα σκέλια της  :tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.327
Πόντοι
12.756
ειδικα εδω στα νοτια τυπε  ;)

Στα νοτια λιγο παραπανω γιατι το εχουν καταλαβει οτι αν δεν περιποιηθουν λιγο καλυτερα πουτσο θα δουνε μονο αμα γινει καμια εισβολη απο τους τουρκους στην χωρα..
αλλα γενικα παντου εχει γυναικες που σιγουρα και αντικειμενικα ειναι πολυ πανω του μετριου ..
εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα , δεν ειναι οπως παλια που εβλεπες μουστακια και τριχα καγκελο και κωλομερια μεχρι τα γονατα ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom