leonidas1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.022
- Πόντοι
- 201
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εντάξει μην τρελαθούμε , δεν ξέρω βέβαια γιατί το λες , οι καταστάσεις μας και υποχρεώσεις μας άφησαν πίσω. Ας χαρούμε την άδεια Αθήνα λοιπόν ;-) εγώ πάντως δεν ευχαριστιέμαι διακοπές τον Αύγουστο. Προτιμώ άλλες πιο ήσυχες περιόδους. Το καλοκαίρι είναι μεγάλο!Μείναμε εμείς εδώ μέσα τα ναυάγια της Αθήνας
Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε, όμως όπου μπορούμε χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμεΔιακοπές είναι κάτι απίθανο για εμένα σαν το τζόκερ κάτι τέτοιο έχω να ζήσω καλοκαίρι ξένοιαστο και χαλάρωση από 7 ετών παιδάκι τώρα ζω στα χρόνια τον δινοσαυρων, που πρέπει να είσαι ζόμπι για να επιβιώσεις στην ζωή
Από 7 γιατί; Τι έγινε από 8 και μετά;Διακοπές είναι κάτι απίθανο για εμένα σαν το τζόκερ κάτι τέτοιο έχω να ζήσω καλοκαίρι ξένοιαστο και χαλάρωση από 7 ετών παιδάκι τώρα ζω στα χρόνια τον δινοσαυρων, που πρέπει να είσαι ζόμπι για να επιβιώσεις στην ζωή
Όλα τα πνευστά , όταν είναι καλός αυτός που τα παίζει ;-)Εσένα πρέπει να σου αρέσει πολύ η φυσαρμόνικα
Ζόμπι απόκαλιψςΘυμαμαι τον πρωτο μου 15Αυγουστο στην Αθηνα το 2006, ειχε και καυσωνα. Περπατησα απο Κανιγγος μεχρι πιο πανω απο την Ακαδημια και δε συναντησα ουτε εναν πεζο! Μονο 3 αυτοκινητα περασαν, μετρημενα! Σουρεαλιστικο σκηνικο. Σα να παγωσε ο χρονος
Τα ιδια φιλε, απολαμβανω την πρωτευουσα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αδεια ενω δεν πληρωνω το βαρος μου σε χρυσο για αθλιο δωματιο/φαι σε καποιο νησι στιβαγμενος με τη μιση ελλαδα που πηρε αδεια, και ολα αυτα, για να πω οτι πηγα διακοπες αυγουστο;;;Ποτέ δεν κάνω διακοπές τον Αύγουστο λόγω ποιότητας και ποσότητας κόσμου. Παραθερίζω Ιούλιο κ Σεπτέμβριο. Θυμάμαι κάποτε 14 Αυγούστου κατά τις 16:00 στον σταθμό του Ταύρου να είμαι ο μοναδικός επιβάτης στην αποβάθρα.
Πρέπει να σας τα πει ο συναγωνιστής ;Πάντως παιδιά μη στεναχωριέστε αν ξεμείνατε Αθήνα, υπάρχουν και χειρότερα.
Να ζεις σε τουριστικό μέρος με παραλίες και μαγαζιά και να χρειάζεται να δουλεύεις όλη μέρα, μετά να είσαι κουρασμένος για να κάνεις κάτι και όταν μπορείς να μην υπάρχει κανείς διαθέσιμος.
Να έχεις τη διασκέδαση μπροστά σου, να τη βλέπεις, αλλά να μη μπορείς να συμμετέχεις.
Από δω και πέρα θα αναφέρεται ως " κλεινόν πορνοαστυ"εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε που την λεγαν κλεινον αστυ και ολοι θελαν να ερθουν στην αθηνα για διακοπες μαζι με μαθηματα φιλοσοφιας θετικων επιστημων και θεολογιας. τωρα μονο πιπα κωλο