βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
SOS= Save Our Selves
Save Our Souls είναι συναγωνιστή. Ίσως να χρησιμοποιείται κι αυτό που ανέφερες δεν είμαι απόλυτα σίγουρος...
SOS= Save Our Selves
Στο Μ.Ι.Τ τα παράπονα σου εκεί το βρήκα!Επιστημονικά τραγικές απλουστεύσεις εδώ.
Το υδροηλεκτρικό "παίρνει" τη δυναμική ενέργεια του νερού (επειδή το νερό πέφτει απο το ύψος της λίμνης στο ύψος εκροής). Καμία σχέση με την ύλη του νερού. Και μπίλιες μεταλλικές να έριχνες μέσα στο σωλήνα, θα σου έβγαζε ενέργεια. Και αν τις μέτραγες και πριν και μετά, θα ήταν ίδιες.
Η καύση του πετρελαίου εκμεταλλεύεται τη χημική ενέργεια που υπάρχει στον άνθρακα και το υδρογόνο του πετρελαίου και η οποία αποδεσμεύεται όταν αυτά τα δυό στοιχεία ενωθούν με το οξυγόνο για να φτιαχτεί CO2 και Η2Ο.
Η σύντηξη (και η διάσπαση ατόμων) μεταβάλλουν την ποσότητα της ύλης που αντιδρά.
Καμμία σχέση μεταξύ των τριών μεθόδων, και είναι λάθος να γίνεται οποιαδήποτε σύγκριση.
Ή all korect, λενε αλλοι ακομα και αν το κορεκτ δεν γραφεται ετσιΗ ακόμα και το Ο.Κ που μερικοί νομίζουν ότι σημαίνει
Όλα Καλά
μπορειΤο ο.κ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα! Το διάβασα πρίν χρόνια ότι το έλεγε ένας αμερικάνος πρόεδρος για να πεί εντάξει και απο τότε καθιερώθηκε!
Για αυτό ανέφερα ότι το s.o.s δεν σημαίνει τίποτα, ο λόγος που βγήκε ήταν ότι είναι πολύ απλό να γραφεί σε μήνυμα Μορς και δεν ξεχνιέται και μετά άρχισε ο καθένας να βγάζει την δική του ετυμολογία στα αρχικά!εγω εχω ακουσει οτι ενας λογιστης αμερικανος υπογραφε ετσι (οκ) και επειδη ητανε αρκετα φερεγγυος η υπογραφη του εγινε συνονυμο με την εννοια της φρασης "ολα καλα"...
stabit γράψτω αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά ότι ισχύει!Τaratsa να γραψω και στο θρεντ "τι σημαινει η λεξη, η φραση....." οτι ok εν σημαινει τιποτα?
Ισως το δει καποιος και εχει αλλη γνωμη. Παιχνιδι να γινεταιstabit γράψτω αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά ότι ισχύει!