Νέα

42χρονη κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε ροχαλιτσα τι το κουραζεις?

η γυναικα ηταν ανωμαλη κι ειχε το βιτσιο της

εσυ που κολλας?

αυτη μπορει να φτιαχνοταν τοσο που γαμιοταν μ ενα 14χρονο που να εχυνε καθε 2' το τυρογαριδακι του και να σπαρταραγε απ την καυλα

δεν ειναι θρεντ για γυναικες αυτο...χου! :birdman:

Γυναικα δεν γαμουσε ρε προβληματικε? Αρα αφορα ΚΑΙ τις γυναικες. Να μην μαθουμε κι εμεις αν οντως κρυβει χαρες το πηδημα με τσιτος? Τραβα να γαμησεις τη μουνιτσα  στο σπαμ. Ουστ!

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.656
Πόντοι
3.575
Βρε τα κωλοφαρδιαρικα ....

Τυχερα ηταν τα παλιοπαιδα ....

Τα ζηλεψα...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ροχαλα το θεμα ειναι ψυχολογικο να πουμε...δεν εχει να κανει με το μαραφετι του 14χρονου...

(μπας και σου αρεσει η ιδεα γι αυτο ρωτας ..?)

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γυναικα δεν γαμουσε ρε προβληματικε? Αρα αφορα ΚΑΙ τις γυναικες. Να μην μαθουμε κι εμεις αν οντως κρυβει χαρες το πηδημα με τσιτος? Τραβα να γαμησεις τη μουνιτσα  στο σπαμ. Ουστ!
ψωλιτσα :zfuck:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.656
Πόντοι
3.575
ροχαλα το θεμα ειναι ψυχολογικο να πουμε...δεν εχει να κανει με το μαραφετι του 14χρονου...

[glow=red,2,300](μπας και σου αρεσει η ιδεα γι αυτο ρωτας ..?)[/glow]

Πολυ ενδιαφερουσα τροπη πηρε το θεμα...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αμα αραζει και σε σχολεια ταχα μου για τσιγαρο στο παγκακι  εκει αλλαζει το πραμα...

Επισκέπτης

(μπας και σου αρεσει η ιδεα γι αυτο ρωτας ..?)

Εχω πλαφον στα 22 τυπε μου. Αμα φτασω στα 42 ισως ριξω τις βασεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εγω εδω παρακαλουσα τον θεο οταν ειμουν μικρος να με βιασει καμια τι πραγματα είναι αυτα? Φουστιδες ειναι?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.656
Πόντοι
3.575
Εγω εδω παρακαλουσα τον θεο οταν ειμουν μικρος να με βιασει καμια τι πραγματα είναι αυτα? Φουστιδες ειναι?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
φουστης ειναι αν παρακαλας να σε βιασει κανενας

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αλλο σοβαροφανης και αλλο σοβαρο.

"Φιλυς εννοω (λακωνικα παντα , αλλα αν σπασω κανα νυχι θα σου στειλω λογαριασμο να ξερεις :2funny: ) οτι οσο και να επιμενετε , βιολογικα και ανατομικα δεν ειστε ουτε ετοιμοι , ουτε γαματε στα δεκατεσσερα με τον ορο "γαμησι " οπως τον αντιλαμβανεται ενας ενηλιξ. Και αυτο το οτι γαμουσες τοτε καλυτερα απο οτι τωρα δεν ακουγεται και τοσο καλα , αλλα δικο σου θεμα. Τωρα αν υπαρχουν εξαιρεσεις ( και ω τι τυχη ! με αυτες συνομιλω τωρα) , ξερετε για πιο λογο υφιστανται.

Επισης εχετε δει 14χρονα αμερικανακια. Σαν τον αδερφο μου οταν ηταν 9 μοιαζουν.

Κοπελιά εννοώ ότι δεν έχω τις ίδιες αντοχές τότε με τώρα. Φυσικά και δεν ήξερα τί θα πει γαμήσι τότε και έμαθα και αρκετά αργότερα.

Άλλοι άνθρωποι στα 14 είναι 1,80 και άλλοι είναι όπως ο αδελφός σου στα 9. Αντιλαμβάνομαι ότι οι δεύτεροι δεν είναι ανατομικά και βιολογικά έτοιμοι αλλά οι πρώτοι αντιλαμβάνεσαι ότι είναι.

ΥΓ: Το Λακωνίζειν, εστί φιλοσοφείν...

Επισκέπτης
αμα αραζει και σε σχολεια ταχα μου για τσιγαρο στο παγκακι  εκει αλλαζει το πραμα...

Αμε με τηΝ Αγγελικουλα του Μητσου την αραζουμε παρεα. Εγω κοζαρω εφηβικους κωλους κι αυτη μου λεει τον πονο της για τις επιστροφες του Μητσου. :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.656
Πόντοι
3.575
Αμε με τηΝ Αγγελικουλα του Μητσου την αραζουμε παρεα. Εγω κοζαρω εφηβικους κωλους κι αυτη μου λεει τον πονο της για τις επιστροφες του Μητσου. :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι σου λεει  τι σου λεει ?  :P :P :P

Επισκέπτης
Κοπελιά εννοώ ότι δεν έχω τις ίδιες αντοχές τότε με τώρα. Φυσικά και δεν ήξερα τί θα πει γαμήσι τότε και έμαθα και αρκετά αργότερα.

Άλλοι άνθρωποι στα 14 είναι 1,80 και άλλοι είναι όπως ο αδελφός σου στα 9. Αντιλαμβάνομαι ότι οι δεύτεροι δεν είναι ανατομικά και βιολογικά έτοιμοι αλλά οι πρώτοι αντιλαμβάνεσαι ότι είναι.

ΥΓ: Το Λακωνίζειν, εστί φιλοσοφείν...

Σωστος. Τωρα μαλιστα . :grin:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εκει που μπανιζοκοζαρεις τα εφηβα τους λες και 'να κερασω τυροπιτα?'' :2funny:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
και μια ακόμα εκδοχή, ελάφρως πιο πιπεράτη  :grin: :grin: :grin:

Παιδιά την ικανοποιούσαν σεξουαλικά και αυτή τους αγόραζε σοκολάτες, παιχνίδια και τους έδινε χρήματα...

Πρόκειται για την 42χρονη Κρίστιν Χομπς, η οποία συνελήφθη από την αστυνομία στην πόλη Livermore την περασμένη Πέμπτη μετά από ένταλμα. Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η μητέρα ενός από τους δύο εφήβους ανακάλυψε γυμνές φωτογραφίες της στο κινητό του γιου της.
Υπέβαλε αμέσως μήνυση και το 14χρονο αγόρι κατά την ανάκριση λύγισε και αποκάλυψε στις αρχές τις ζουμερές λεπτομέρειες της παθιασμένης σχέσης του με την 42χρονη. Ο μικρός και ένας φίλος του είχαν συχνά σεξουαλική επαφή με την κα Χομπς. Ο 14χρονος μίλησε για τα κρυφά ραντεβού τους σε διάφορα ξενοδοχεία και τα σεξουαλικά μηνύματα που αντήλλασαν επί μήνες.
Ο μικρός αποκάλυψε ακόμη ότι η Χομπς τους έστελνε τις γυμνές της φωτογραφίες στα κινητά τους. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το ότι επιβιβάζονταν στο μαύρο Χάμερ της και πήγαιναν εκδρομές έξω από τη μικρή πόλη, καθώς στη 42χρονη άρεσαν τα σεξουαλικά όργια στη φύση. ΝΤέλος, το μαύρο χάμερ αναγνωρίστηκε από μοτοσυκλετιστή, ο οποίος κατήγγειλε ότι είχε δεχθεί πυρά από αεροβόλο όπλο. Σύμφωνα με τις αρχές τα παιδιά έπαιζαν με το αεροβόλο κατά τη διάρκεια μας από τις "εκδρομές των οργίων".
Η Χομπς ισχυρίστηκε ότι οδηγούσε και δεν μπόρεσε να τα σταματήσει, ωστόσο ο νεαρός εραστής είχε μια απάντηση και γι' αυτό, καθώς στην κατάθεσή του τόνισε ότι η 42χρονη τους είχε αγοράσει το αεροβόλο, ως δώρο για τις καυτές μέρες και νύχτες που της είχαν χαρίσει! Η κα Χομπς, μετά την κατάθεση του μικρού εραστή, έχει μπλέξει πολύ άσχημα, καθώς πλέον κατηγορείται για 67 αδικήματα και κρατείται σε φυλακή του Δουβλίνου με πολύ υψηλή εγγύηση.

:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom