Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.656
- Πόντοι
- 3.575
Αχάριστα κωλόπαιδα.![]()
![]()
Αν τα πήδαγε κανένας αράπης δε θα μιλάγανε....![]()
![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ομερτα λεμεεεεεεεεεεεεε
Αχάριστα κωλόπαιδα.![]()
![]()
Αν τα πήδαγε κανένας αράπης δε θα μιλάγανε....![]()
![]()
![]()
![]()
ρε ροχαλιτσα τι το κουραζεις?
η γυναικα ηταν ανωμαλη κι ειχε το βιτσιο της
εσυ που κολλας?
αυτη μπορει να φτιαχνοταν τοσο που γαμιοταν μ ενα 14χρονο που να εχυνε καθε 2' το τυρογαριδακι του και να σπαρταραγε απ την καυλα
δεν ειναι θρεντ για γυναικες αυτο...χου!![]()
ψωλιτσαΓυναικα δεν γαμουσε ρε προβληματικε? Αρα αφορα ΚΑΙ τις γυναικες. Να μην μαθουμε κι εμεις αν οντως κρυβει χαρες το πηδημα με τσιτος? Τραβα να γαμησεις τη μουνιτσα στο σπαμ. Ουστ!
ροχαλα το θεμα ειναι ψυχολογικο να πουμε...δεν εχει να κανει με το μαραφετι του 14χρονου...
[glow=red,2,300](μπας και σου αρεσει η ιδεα γι αυτο ρωτας ..?)[/glow]
ροχαλα το θεμα ειναι ψυχολογικο να πουμε...δεν εχει να κανει με το μαραφετι του 14χρονου...
(μπας και σου αρεσει η ιδεα γι αυτο ρωτας ..?)
ποτε μη λες πλαφον...Εχω πλαφον στα 22 τυπε μου. Αμα φτασω στα 42 ισως ριξω τις βασεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αμα αραζει και σε σχολεια ταχα μου για τσιγαρο στο παγκακι εκει αλλαζει το πραμα...
φουστης ειναι αν παρακαλας να σε βιασει κανεναςΕγω εδω παρακαλουσα τον θεο οταν ειμουν μικρος να με βιασει καμια τι πραγματα είναι αυτα? Φουστιδες ειναι?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλο σοβαροφανης και αλλο σοβαρο.
"Φιλυς εννοω (λακωνικα παντα , αλλα αν σπασω κανα νυχι θα σου στειλω λογαριασμο να ξερεις) οτι οσο και να επιμενετε , βιολογικα και ανατομικα δεν ειστε ουτε ετοιμοι , ουτε γαματε στα δεκατεσσερα με τον ορο "γαμησι " οπως τον αντιλαμβανεται ενας ενηλιξ. Και αυτο το οτι γαμουσες τοτε καλυτερα απο οτι τωρα δεν ακουγεται και τοσο καλα , αλλα δικο σου θεμα. Τωρα αν υπαρχουν εξαιρεσεις ( και ω τι τυχη ! με αυτες συνομιλω τωρα) , ξερετε για πιο λογο υφιστανται.
Επισης εχετε δει 14χρονα αμερικανακια. Σαν τον αδερφο μου οταν ηταν 9 μοιαζουν.
αμα αραζει και σε σχολεια ταχα μου για τσιγαρο στο παγκακι εκει αλλαζει το πραμα...
Αμε με τηΝ Αγγελικουλα του Μητσου την αραζουμε παρεα. Εγω κοζαρω εφηβικους κωλους κι αυτη μου λεει τον πονο της για τις επιστροφες του Μητσου.![]()
![]()
Κοπελιά εννοώ ότι δεν έχω τις ίδιες αντοχές τότε με τώρα. Φυσικά και δεν ήξερα τί θα πει γαμήσι τότε και έμαθα και αρκετά αργότερα.
Άλλοι άνθρωποι στα 14 είναι 1,80 και άλλοι είναι όπως ο αδελφός σου στα 9. Αντιλαμβάνομαι ότι οι δεύτεροι δεν είναι ανατομικά και βιολογικά έτοιμοι αλλά οι πρώτοι αντιλαμβάνεσαι ότι είναι.
ΥΓ: Το Λακωνίζειν, εστί φιλοσοφείν...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι σου λεει τι σου λεει ?![]()
![]()
![]()
εκει που μπανιζοκοζαρεις τα εφηβα τους λες και 'να κερασω τυροπιτα?''Αμε με τηΝ Αγγελικουλα του Μητσου την αραζουμε παρεα. Εγω κοζαρω εφηβικους κωλους κι αυτη μου λεει τον πονο της για τις επιστροφες του Μητσου.![]()
![]()
αααααααααααχαχαχαχαχαχαποτε μη λες πλαφον...