Νέα

42χρονη κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Χμ ...εμενα με ξενιζει το γεγονος οτι ηταν 14χρονα. Γιατι 17 -  18 να πω νταξ , εχει και προικισμενα, αλλα στα δεκατεσσερα μια μισοαναπτυγμενη τσουτσου εχουν τα αγορακια που ξεροχυνει 7 φορες το λεπτο. Τι γαμησι εκανε ακριβως μαζι τους? :think:
:jerking: :jerking: :jerking:

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Ήθελε να το παίξει δασκάλα η γυναίκα. Τυχερά τα παιδιά θα έχουν να το λένε για χρόνια τέτοια ιστορία.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
η τυπισσα αυτο γουσταρε αυτο εκανε...κι εγω τωρα τελευταια μπανιζω ενα κοριτσακι 15χρονων που με κοιταει σα ξερολουκουμο ...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μα αυτο ειναι που βρισκω περιεργο. Η αποψη της και η εμμονη της να πηδα μωρα.  Δεν με καταλαβες μου φαινεται.
τι σου κανει εντυπωση ,η εφηβαιοφιλια ειναι παμπαλαιο φαινομενο...

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
μια λεξη τα εξηγει ολα. ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
η τυπισσα αυτο γουσταρε αυτο εκανε...κι εγω τωρα τελευταια μπανιζω ενα κοριτσακι 15χρονων που με κοιταει σα ξερολουκουμο ...

Κι εσυ 42χρονη εισαι? :2funny: :2funny: :2funny:

Τεσπα βαριεμαι να αναλυσω τωρα το σκεπτικο μου. Δεν συμφωνω με την πραξη της , αλλα οκ αν τα μικρα δεν εχουν προβλημα με αυτο εγω δεν εχω τπτ παραπανω να της προσαψω.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Κι εσυ 42χρονη εισαι? :2funny: :2funny: :2funny:

Τεσπα βαριεμαι να αναλυσω τωρα το σκεπτικο μου. Δεν συμφωνω με την πραξη της , αλλα οκ αν τα μικρα δεν εχουν προβλημα με αυτο εγω δεν εχω τπτ παραπανω να της προσαψω.
οχι αναλυσε το σε παρακαλω :2funny:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Αχάριστα κωλόπαιδα.  :s&m_3:  :s&m_1: :s&m_2:

Αν τα πήδαγε κανέναν αράπης δε θα μιλάγανε....  :fuck1:  :fuck2: :pipa3:  :pipa2:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
καλα ροχαλα θα το αντεξω... :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Νομιζεις οτι μια χαρα πηδας. Αλλα αν αυτο πιστευεις παω πασο.

Στα 14 σε πληροφορώ ΔΕΝ έμοιαζα για 14 Roxala, μπορεί να φερόμουν όμως. Πιθανολογώ λοιπόν ότι μπορούσα και τότε να κάνω ό,τι και τώρα (κι ακόμη καλύτερα).

Τί εννοείς; (Λακωνικά)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ατομο που το λενε ροΧαλα και σοβαρο... :2funny:

Επισκέπτης
ατομο που το λενε ροΧαλα και σοβαρο... :2funny:

Αλλο σοβαροφανης και αλλο σοβαρο.

"Φιλυς εννοω (λακωνικα παντα , αλλα αν σπασω κανα νυχι θα σου στειλω λογαριασμο να ξερεις :2funny: ) οτι οσο και να επιμενετε , βιολογικα και ανατομικα δεν ειστε ουτε ετοιμοι , ουτε γαματε στα δεκατεσσερα με τον ορο "γαμησι " οπως τον αντιλαμβανεται ενας ενηλιξ. Και αυτο το οτι γαμουσες τοτε καλυτερα απο οτι τωρα δεν ακουγεται και τοσο καλα , αλλα δικο σου θεμα. Τωρα αν υπαρχουν εξαιρεσεις ( και ω τι τυχη ! με αυτες συνομιλω τωρα) , ξερετε για πιο λογο υφιστανται.

Επισης εχετε δει 14χρονα αμερικανακια. Σαν τον αδερφο μου οταν ηταν 9 μοιαζουν.

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αλλο σοβαροφανης και αλλο σοβαρο.

"Φιλυς εννοω (λακωνικα παντα , αλλα αν σπασω κανα νυχι θα σου στειλω λογαριασμο να ξερεις :2funny: ) οτι οσο και να επιμενετε , βιολογικα και ανατομικα δεν ειστε ουτε ετοιμοι , ουτε γαματε στα δεκατεσσερα με τον ορο "γαμησι " οπως τον αντιλαμβανεται ενας ενηλιξ. Και αυτο το οτι γαμουσες τοτε καλυτερα απο οτι τωρα δεν ακουγεται και τοσο καλα , αλλα δικο σου θεμα. Τωρα αν υπαρχουν εξαιρεσεις ( και ω τι τυχη ! με αυτες συνομιλω τωρα) , ξερετε για πιο λογο υφιστανται.

Επισης εχετε δει 14χρονα αμερικανακια. Σαν τον αδερφο μου οταν ηταν 9 μοιαζουν.
ρε ροχαλιτσα τι το κουραζεις?

η γυναικα ηταν ανωμαλη κι ειχε το βιτσιο της

εσυ που κολλας?

αυτη μπορει να φτιαχνοταν τοσο που γαμιοταν μ ενα 14χρονο που να εχυνε καθε 2' το τυρογαριδακι του και να σπαρταραγε απ την καυλα

δεν ειναι θρεντ για γυναικες αυτο...χου! :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom