θες να γυρισεις το χρονο πισω τυπε?εμεις σε τετοια ηλικια φανταζομασταν τετοια σκηνικα τυπε
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
θες να γυρισεις το χρονο πισω τυπε?εμεις σε τετοια ηλικια φανταζομασταν τετοια σκηνικα τυπε
![]()
μια χαρα στα 14 πηδας αμα εχεις δασκαλα να στα δειχνει...
Χμ ...εμενα με ξενιζει το γεγονος οτι ηταν 14χρονα. Γιατι 17 - 18 να πω νταξ , εχει και προικισμενα, αλλα στα δεκατεσσερα μια μισοαναπτυγμενη τσουτσου εχουν τα αγορακια που ξεροχυνει 7 φορες το λεπτο. Τι γαμησι εκανε ακριβως μαζι τους?![]()
Νώντα θα καθόσουνα σε 42χρόνη;;;
η 42χρονη ειχε αλλη αποψη...Νομιζεις οτι μια χαρα πηδας. Αλλα αν αυτο πιστευεις παω πασο.
η 42χρονη ειχε αλλη αποψη...
τι σου κανει εντυπωση ,η εφηβαιοφιλια ειναι παμπαλαιο φαινομενο...Μα αυτο ειναι που βρισκω περιεργο. Η αποψη της και η εμμονη της να πηδα μωρα. Δεν με καταλαβες μου φαινεται.
η τυπισσα αυτο γουσταρε αυτο εκανε...κι εγω τωρα τελευταια μπανιζω ενα κοριτσακι 15χρονων που με κοιταει σα ξερολουκουμο ...
οχι αναλυσε το σε παρακαλωΚι εσυ 42χρονη εισαι?![]()
![]()
Τεσπα βαριεμαι να αναλυσω τωρα το σκεπτικο μου. Δεν συμφωνω με την πραξη της , αλλα οκ αν τα μικρα δεν εχουν προβλημα με αυτο εγω δεν εχω τπτ παραπανω να της προσαψω.
οχι αναλυσε το σε παρακαλω![]()
Νομιζεις οτι μια χαρα πηδας. Αλλα αν αυτο πιστευεις παω πασο.
ατομο που το λενε ροΧαλα και σοβαρο...![]()
ρε ροχαλιτσα τι το κουραζεις?Αλλο σοβαροφανης και αλλο σοβαρο.
"Φιλυς εννοω (λακωνικα παντα , αλλα αν σπασω κανα νυχι θα σου στειλω λογαριασμο να ξερεις) οτι οσο και να επιμενετε , βιολογικα και ανατομικα δεν ειστε ουτε ετοιμοι , ουτε γαματε στα δεκατεσσερα με τον ορο "γαμησι " οπως τον αντιλαμβανεται ενας ενηλιξ. Και αυτο το οτι γαμουσες τοτε καλυτερα απο οτι τωρα δεν ακουγεται και τοσο καλα , αλλα δικο σου θεμα. Τωρα αν υπαρχουν εξαιρεσεις ( και ω τι τυχη ! με αυτες συνομιλω τωρα) , ξερετε για πιο λογο υφιστανται.
Επισης εχετε δει 14χρονα αμερικανακια. Σαν τον αδερφο μου οταν ηταν 9 μοιαζουν.