Πιασ'τ'αυγό και κούρευτο είναι η κατάσταση, που να ξέρεις τι γίνεται και πού βρίσκεται η αλήθεια ...
Εγώ με αυτά που διαβάζω καταλαβαίνω πώς την ψάρεψε ο ένας για να γαμήσουν οι άλλοι, τώρα αν υπήρχε συναίνεση (η δυνατότητα αυτής) καθ'όλη την διάρκεια του σκηνικού πού να το ξέρουμε.
Τώρα ο κύριος Rack δεν είναι κανά αγιόπαιδο, το παίζει πολύ βαρύ αλάνι και μάγκας εκεί που κυκλοφορεί στην καθημερινότητα του που τον έχω πετύχει αρκετές φορές, χωρίς λόγο...
Για την κοπέλα η διαχωριστική γραμμή του του πάω γυρεύοντας με το παραπλανήθηκα με δόλο είναι δύσκολο να μπει κάπου συγκεκριμένα.
Οκ, σε έναν ιδανικό κόσμο το ΟΧΙ σημαίνει ΟΧΙ οποιαδήποτε στιγμή αλλά δεν ζεις σε ουτοπία ...
Προσωπικά πιστεύω πως σε τέτοιες περιπτώσεις ισχύει το "φύλαγε τα ρούχα σου..." και το "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα ..." όταν ακολουθείς και θεοποιείς τύπους που στα τραγούδια τους μιλάνε για τα επίπεδα βίας που είναι ικανοί να φτάσουν και δηλώνουν πως βλέπουν τις γυναίκες σαν κρέας τι περιμένεις να συμβεί ?
Victim blaming σου λέει μετά, σαν τους άλλους που πάνε με 120 στα στενά η τύφλα πιωμένοι και όταν καρφωθούν στην κολώνα λέμε "κρίμα το παιδί" ... αν πάρει μαζί του 1-2 ακόμα είναι όμως δολοφόνος ...
Εντάξει, σίγουρα υπάρχουν πολλά σκουπίδια εκεί έξω (βλ.πρόσφατα τον δάσκαλο taekwondo ή υπόθεση Τοπαλούδη κλπ.) που πρέπει να ξεσκαρτάρουμε αλλά σε θέματα σεξισμού/ρατσισμού έχουμε φτάσει σε επίπεδα παραλογισμού, είναι η άλλη με τον βύζο έξω, κοιτάς και είσαι κάφρος/λιγούρης/πορνόγερος κλπ. (εκτός αν της αρέσεις, τότε όλα οκ).
Είναι ο άλλος μαύρος, αν τον πεις μαύρο που είναι η αντικειμενική αλήθεια θα σε κάψουν στην πυρά.
Σαν άνθρωπος δυστυχώς ακόμα και σήμερα πρέπει να μάθεις/σου μάθουν να μην βάζεις τον εαυτό σου σε καταστάσεις που μπορεί να σε εκμεταλλευτούν έτσι, σίγουρα αυτό ισχύει πολλαπλάσια αν είσαι γυναίκα, θέμα παιδείας είναι, ανώμαλοι και θηρευτές θα υπάρχουν πάντα, δεν λέω πως είναι νορμάλ η σωστό αλλά ρε φίλε όταν ήμουν πιτσιρικάς καμιά γκόμενα δεν πήγαινε σε σπίτι με 2-3-4 άντρες μόνη της το "θα φέρω και την .... φίλη μου" τόσο δύσκολο είναι...