Νέα

42χρονη κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
βρε τυχη οι πιτσιρικάδες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
εμας γιατι δε μας βιαζανε ποτε? :'(

Επισκέπτης
Αν είναι η κυρία της φωτογραφίας είναι και εμφανίσιμη.Και τους έκανε και δώρα.Μάλλον αδερφίζουν τα πιτσιρίκια που την κάρφωσαν.Να πηδάς και να σου κάνουν και δώρα δεν είναι εύκολο να το βρεις!!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.034
Πόντοι
7.885
Έλα ρε πούστη μου τώρα,εμένα αυτό ήταν πάντα το όνειρο μου :grin: :grin: κι αυτά τα βλαμμένα είχαν και παράπονο :think: :headbang: :headbang:.Αυτές είναι οι αδικίες της ζωής >:( >:(.Εμένα και να με ρωτούσαν θα έλεγα ότι δεν ξέρω τίποτα :sunglasses:,άντε να ξαναβρω μετά τέτοιο μιλφ και να το γαμάω τσάμπα :tickedoff: :headbang:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.087
Πόντοι
1.206
Έλα ρε πούστη μου τώρα,εμένα αυτό ήταν πάντα το όνειρο μου :grin: :grin: κι αυτά τα βλαμμένα είχαν και παράπονο :think: :headbang: :headbang:.Αυτές είναι οι αδικίες της ζωής >:( >:(.Εμένα και να με ρωτούσαν θα έλεγα ότι δεν ξέρω τίποτα :sunglasses:,άντε να ξαναβρω μετά τέτοιο μιλφ και να το γαμάω τσάμπα :tickedoff: :headbang:
:rockon: :rockon:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Η αστυνομία άρχισε τις έρευνές της στις 27 Ιουλίου ύστερα από καταγγελίες ατόμου απ' το περιβάλλον της Hubbs

αυτο το ατομο τα χαλασε ολα...

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
:2funny: :2funny:

sokerdem

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εγώ βάζω στοίχημα ότι την καταγγελία την έκαναν οι γονείς που ανακάλυψαν τι έκαναν οι πιτσιρικάδες μιας και δεν είχαν την εμπειρία να κρυφτούν. Απλά μετά τα παιδιά το έπαιξαν θύματα από ντροπή ότι και καλά είναι παιδιά και δεν είναι σωστό κλπ κλπ για να φανούν καλά παιδιά στους γονείς τους.

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
25
Πόντοι
1
Αυτες ειναι τυχες.Ρε τους κολοφαρδους

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εξαρταται τι ηλικια ειχαν τα παιδια...λεει το αρθρο ανηλικα...αν ηταν 17 πχ μπορουσαν να το αρνηθουν,αναλογα και το χαρακτηρα τους...

τωρα αν ηταν τιποτα 13χρονα ε αλλιως θα τα παιξουν οι μπατσοι και οι γονεις...ολα αυτα ομως ειναι εικασιες,αν δε σου χει συμβει δε ξερεις πως θα αντιδρασεις οταν θα αρχισουν τις ερωτησεις και τους εκβιασμους...εξαλλου τωρα εμεις το βλεπουμε αλλιως ,μπορει η τυπισσα να ηταν καμμια ανωμαλη και να μην αρεσε στα παιδια,δεν ειναι ολοι το ιδιο

Επισκέπτης
Χμ ...εμενα με ξενιζει το γεγονος οτι ηταν 14χρονα. Γιατι 17 -  18 να πω νταξ , εχει και προικισμενα, αλλα στα δεκατεσσερα μια μισοαναπτυγμενη τσουτσου εχουν τα αγορακια που ξεροχυνει 7 φορες το λεπτο. Τι γαμησι εκανε ακριβως μαζι τους? :think:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Χμ ...εμενα με ξενιζει το γεγωνος οτι ηταν 14χρονα. Γιατι 17 -  18 να πω νταξ , εχει και προικισμενα, αλλα στα δεκατεσσερα μια μισοαναπτυγμενη τσουτσου εχουν τα αγορακια που ξεροχυνει 7 φορες το λεπτο. Τι γαμησι εκανε ακριβως μαζι τους? :think:
μια χαρα στα 14 πηδας αμα εχεις δασκαλα να στα δειχνει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom