θα διαφωνισω εν μερει. ΝΑΙ οι ευκαιριες για σεξ ειναι περισσοτερες απο ποτε και εχουν φυγει πολλα ταμπου απο την κοινωνια και οι γκομενες εχουν απελευθερωθει κτλ κτλ κτλ
Αλλα
εγω ειμαι παιδι των late 80ς και ενηλικιωθηκα στα μεσα των 00ς. Οπως καταλαβαινεις, εποχες 2005, που δεν υπηρχαν φβ και ινστα και μαλακιες, μπορουσα (χωρις υπερβολη), αν το εβαζα στοχο και εκανα οτι περναει απο το χερι μου, να ριξω οποιαδηποτε συνομιληκη μου. Οσο ομορφη κι αν ηταν. Βασικα υπηρχαν πολλες που δεν ηξεραν και δεν αντιλαμβανοντουσαν ποσο ομορφες ηταν (στα δικα μου ματια τελος παντων). Αυτες οι εποχες εχουν περασει ανεπιστρεπτι.
Τωρα, σημερα, 2021, ακομα και μια μετρια γκομενα, εχει τοσες πολλες προτασεις και πεσιματα μεσω φβ/ινστα, που ειναι υπερβολικα δυσκολο να την προσεγγισεις γιατι θα εισαι "ενας ακομα πεφτουλας". Προσεξε, δεν το λεω αδυνατο, αλλα αν οι μετριες γκομενες μας κανουν τις δυσκολες ή εχουν απαιτησεις τυπου καλο αμαξι, κερνα τα παντα στις εξοδους κτλ κτλ, γιατι τετοιοι χαμενοι μουνοδουλοι τις κυνηγανε και τους δινουν τον ουρανο με τα αστρα, καταλαβαινεις οτι μια πραγματικα ομορφη γκομενα ειναι απλησιαστη οταν δεν πληρεις παρα μα παρα πολλες προυποθεσεις, οσο ομορφος/ασχημος κι αν εισαι.
Υπαρχουν εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα, σιγουρα καποιος θα σταθει τυχερος. Αλλα ο κανονας ειναι πως οτιδηποτε ανω του μετριου πλεον, εχει τοσες πολλες προτασεις απο μουνοδουλους για τοσα πολλα πραγματα, που πρεπει να αφιερωσεις αρκετο χρονο για να συναγωνιστεις, και ολα αυτα για ενα πουτσο; Ζορικο....
Απλα σου παραθετω την αλλη οψη του νομισματος. Μια 30αρα μουναρα που την ειδε μοντελο του ινστα (και ειναι πολλες), δεν συναναστρεφεται πλεον με πληβειους και απλους ανθρωπους, οχι σεξουαλικα τελος παντων.