Νέα

44χρονος βίαζε 16χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα noblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 175
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο φίλο που έγραψε ότι μοιάζει με Αλβανο ο τύπος ..και δεν αποκλείω να είναι και Αλβανακι και η 16χρονη.. πάντως κάτι άλλο παίζεται στην φάση δεν κολλάει να την πήγε εκεί καμία 10αρια φορές και να την βίασε

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.416
Πόντοι
446
Κάτω των 15 λέει. Όχι 15. Τα οποία ως ηλικία είναι η βάση της συναίνεσης.
Προφανώς εννοεί ένα παιδί 14 ετών και ενα 11 ετών για να ορίσει την τριετή διαφορά.
ναι....και το 15 πλην μια ώρα ή πλην 30 δευτερόλεπτα κάτω των 15 ειναι....δηλαδη ενας 15+1 μέρα μπορει να παει με μια 12+μια μέρα. Έιναι ξεκάθαρο?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
ναι....και το 15 πλην μια ώρα ή πλην 30 δευτερόλεπτα κάτω των 15 ειναι....δηλαδη ενας 15+1 μέρα μπορει να παει με μια 12+μια μέρα. Έιναι ξεκάθαρο?
Οι νόμοι θέτουν κάποια όρια.
Για κάποιο λόγο τα θέτουν. Και κυρίως τα τηρούν.
Το κράτος θεωρεί ότι ενας άνθρωπος 15 χρόνων μπορεί να συναινέσει σε σεξουαλική επαφή. Διότι κατανοεί την έννοια της λέξης συναίνεση.
Θεωρεί επίσης ότι κάτω των 15 δε μπορεί.
Γι αυτό και γράφει "ΜΕΤΑΞΥ ανηλικων ΚΑΤΩ των 15 ετών"
Εσύ το παρέθεσες κιολας.
Το παράδειγμα με τις ώρες είναι μία κουταμάρα, γιατί ο ένας από τους δύο ειναι ΚΑΤΩ από την ηλικία συναίνεσης. Όχι και οι δύο.
Αν εσύ με το "ΜΕΤΑΞΥ" και "ΚΑΤΩ ΤΩΝ 15" καταλαβαίνεις οτι ο ένας είναι ήδη 15, οκ.
Ο Δικαστής θα ελέγξει αν την ημέρα της τέλεσης της πράξης είχε τη νόμιμη ηλικία. Έστω και κατά μία μέρα.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.416
Πόντοι
446
Οι νόμοι θέτουν κάποια όρια.
Για κάποιο λόγο τα θέτουν. Και κυρίως τα τηρούν.
Το κράτος θεωρεί ότι ενας άνθρωπος 15 χρόνων μπορεί να συναινέσει σε σεξουαλική επαφή. Διότι κατανοεί την έννοια της λέξης συναίνεση.
Θεωρεί επίσης ότι κάτω των 15 δε μπορεί.
Γι αυτό και γράφει "ΜΕΤΑΞΥ ανηλικων ΚΑΤΩ των 15 ετών"
Εσύ το παρέθεσες κιολας.
Το παράδειγμα με τις ώρες είναι μία κουταμάρα, γιατί ο ένας από τους δύο ειναι ΚΑΤΩ από την ηλικία συναίνεσης. Όχι και οι δύο.
Αν εσύ με το "ΜΕΤΑΞΥ" και "ΚΑΤΩ ΤΩΝ 15" καταλαβαίνεις οτι ο ένας είναι ήδη 15, οκ.
Ο Δικαστής θα ελέγξει αν την ημέρα της τέλεσης της πράξης είχε τη νόμιμη ηλικία. Έστω και κατά μία μέρα.
Ρε φίλε, με τη λογική σου είναι νόμιμο ενας 14 να παει με μία 11, αλλα δεν ειναι νόμιμο ενας 15χρονος να παει με μία 14χρόνη. Δεν υπάρχει αυτό δεν αντέχει στην κοινή λογική. Ας απαντήσει καποιος δικηγόρος να μας διαφωτίσει στην τελική να ερμηνεύσει τον νόμο. Ισως υπάρχει κ νομολογία για το συγκεκριμένο.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
Ρε φίλε, με τη λογική σου είναι νόμιμο ενας 14 να παει με μία 11, αλλα δεν ειναι νόμιμο ενας 15χρονος να παει με μία 14χρόνη. Δεν υπάρχει αυτό δεν αντέχει στην κοινή λογική. Ας απαντήσει καποιος δικηγόρος να μας διαφωτίσει στην τελική να ερμηνεύσει τον νόμο. Ισως υπάρχει κ νομολογία για το συγκεκριμένο.
Δεν έχω εγώ κάποια λογική.
Αυτό είναι το γράμμα του νόμου. Το πνεύμα του νόμου θα μας το πει κάποιος που δίνει το παρών στις δικαστικές αίθουσες.
Αν σου φαίνεται ακραίο το να τηρείς το γράμμα του νόμου, σκέψου ότι Ινδή αθλήτρια στους Ολυμπιακούς αποκλείστηκε από τον τελικό της πάλης στα 50κιλα, για 100 γραμμάρια παραπάνω στη ζύγιση.
Ηταν και το φαβορί για το χρυσό.
Ζήτησε λίγη ώρα να τα χάσει κι αυτά και αρνήθηκαν.
Ο κανονισμός λέει ότι κατά τη ζύγιση είσαι ακριβώς 50 κιλα.
Ούτε γραμμάριο παραπάνω.
Ακραίο;
Φυσικά.
Αλλά αυτό σημαίνει τηρώ το γράμμα του νόμου, απαρέγκλιτα.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.416
Πόντοι
446
Δεν έχω εγώ κάποια λογική.
Αυτό είναι το γράμμα του νόμου. Το πνεύμα του νόμου θα μας το πει κάποιος που δίνει το παρών στις δικαστικές αίθουσες.
Αν σου φαίνεται ακραίο το να τηρείς το γράμμα του νόμου, σκέψου ότι Ινδή αθλήτρια στους Ολυμπιακούς αποκλείστηκε από τον τελικό της πάλης στα 50κιλα, για 100 γραμμάρια παραπάνω στη ζύγιση.
Ηταν και το φαβορί για το χρυσό.
Ζήτησε λίγη ώρα να τα χάσει κι αυτά και αρνήθηκαν.
Ο κανονισμός λέει ότι κατά τη ζύγιση είσαι ακριβώς 50 κιλα.
Ούτε γραμμάριο παραπάνω.
Ακραίο;
Φυσικά.
Αλλά αυτό σημαίνει τηρώ το γράμμα του νόμου, απαρέγκλιτα.
ακυρη η συγκριση. κ οχι δεν ειδα την ινδη αθλήτρια. αλλα κ παλι δεν ειναι δυνατον να ερχεται ο καθενας στους ολ αγωνες και να λεει εεε δε μου αρεσει αυτό το βάρος που με ζυγίσατε, περιμέντε λιγο να παω να κοψω τα νυχια μου ή να χέσω η να ξεράσω κ να ζυγιστώ ξανά. Πάμε καλα μωρε?

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.416
Πόντοι
446
Παρακαλω το νομικό τμήμα του μπου οπως παρέμβει το συντομότερο δυνατόν!

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
ακυρη η συγκριση. κ οχι δεν ειδα την ινδη αθλήτρια. αλλα κ παλι δεν ειναι δυνατον να ερχεται ο καθενας στους ολ αγωνες και να λεει εεε δε μου αρεσει αυτό το βάρος που με ζυγίσατε, περιμέντε λιγο να παω να κοψω τα νυχια μου ή να χέσω η να ξεράσω κ να ζυγιστώ ξανά. Πάμε καλα μωρε?
Ε, αυτό λέμε. Δε μπορεί ο καθένας να πηγαίνει στα δικαστήρια και να λέει εεε δε μου αρέσει η ηλικία που μου ορισατε, περιμένετε λίγο να δω ώρες και ημέρες και να τις συγκρίνω με του θύματος και τα ξαναλέμε στην απολογία.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.416
Πόντοι
446
Ε, αυτό λέμε. Δε μπορεί ο καθένας να πηγαίνει στα δικαστήρια και να λέει εεε δε μου αρέσει η ηλικία που μου ορισατε, περιμένετε λίγο να δω ώρες και ημέρες και να τις συγκρίνω με του θύματος και τα ξαναλέμε στην απολογία.
ναι. το δικαστηριο ομως ειναι δικαστηριο, με προεδρο, μελη, δικηγόρους, τομους δικογραφιών και εξεταζει πληθωρα παραμετρων που εσυ και εγω ως ασχετοι αδυνατουμε να αντιληφθούμε. Επιπλέον, οσους είχε τυχει να συνεργαστω και πηγαιναν μονο με το γραμμα του νόμου, ησαν βλαμμένοι, καμμένοι, αντιπαραγωγικοί και καλυπτοκώληδες, πραγματα τα οποια η κοινωνία κατα γενική ομολογία απεχθάνεται.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
ναι. το δικαστηριο ομως ειναι δικαστηριο, με προεδρο, μελη, δικηγόρους, τομους δικογραφιών και εξεταζει πληθωρα παραμετρων που εσυ και εγω ως ασχετοι αδυνατουμε να αντιληφθούμε. Επιπλέον, οσους είχε τυχει να συνεργαστω και πηγαιναν μονο με το γραμμα του νόμου, ησαν βλαμμένοι, καμμένοι, αντιπαραγωγικοί και καλυπτοκώληδες, πραγματα τα οποια η κοινωνία κατα γενική ομολογία απεχθάνεται.
Το τι απεχθάνεται η κοινωνία επέτρεψέ μου να έχω τελείως διαφορετική άποψη.
Η κοινωνία θέλει δικηγόρο να της κερδίσει τη δικη.
Αν το κάνει πηγαίνοντας με το γράμμα ή το πνεύμα του νόμου, της κοινωνίας, κατά γενική ομολογία, στα παπάρια της.
Στα της συνεργασίας, έτυχε, στην επαγγελματική μου ζωή να συνεργαστώ με πολυεθνικές και κολοσσούς.
Από Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία και ΗΠΑ κυρίως. Σε πολύ μεγάλα έργα.
Το "by the book" το έχουν ευαγγέλιο. Και μας ψεγουν που εμείς είμαστε του ότι κατεβάσει η γκλάβα μας, τη δεδομένη στιγμή.
Σύγκριση μεταξύ των "by the book" και υμών, απλά καταθλιπτική σε βάρος μας.
Στα του νόμου, εγώ διαβάζω το γράμμα. Το πνεύμα θα μας το εξηγήσει κάποιος δικηγόρος.
Είναι δεδομένο ότι πράγματα που εγώ θεωρώ λογικά, το να υπάρχουν αυστηρές συνέπειες πχ για όποιον παραβιάζει φανάρι και σκοτώνει άνθρωπο, ένας δικηγόρος το βλέπει αλλιώς. Δέχομαι αυτό που λέει κι ας μη συμφωνώ, αφού αυτό ισχύει.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
ψωφο στο μπουστη,ρε πραγματικα τα μπουρδελα γιατι υπαρχουν?για να γαμαει ο κοσμος,τι πας με το παιδι γαμω το σπιτακι σ

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.021
Πόντοι
456
Παρακαλω το νομικό τμήμα του μπου οπως παρέμβει το συντομότερο δυνατόν!

1. Όποιος ενεργεί γενετήσια πράξη με πρόσωπο νεότερο των δεκαπέντε ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται, αν δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί βαρύτερα με τα άρθρα 342 και 351Α, ως εξής:
α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα (12) έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα (10) ετών,
β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δώδεκα (12) έτη, με κάθειρξη.
2. Οι γενετήσιες πράξεις μεταξύ ανηλίκων κάτω των δεκαπέντε (15) ετών δεν τιμωρούνται, εκτός αν η μεταξύ τους διαφορά ηλικίας είναι μεγαλύτερη των τριών (3) ετών, οπότε μπορούν να επιβληθούν μόνο αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα.
3. Όποιος εξωθεί ή παρασύρει ανήλικο, που δεν συμπλήρωσε τα δεκαπέντε (15) έτη, να παρίσταται σε γενετήσια πράξη μεταξύ άλλων, χωρίς να συμμετέχει σε αυτήν, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο (2) ετών και χρηματική ποινή αν ο ανήλικος είναι μικρότερος των δεκατεσσάρων (14) ετών και με φυλάκιση έως τρία (3) έτη ή χρηματική ποινή αν έχει συμπληρώσει το δέκατο τέταρτο (14ο) έτος της ηλικίας του.

Απλά τα πράγματα.
Η ηλικία συναίνεσης είναι τα 15 με ενήλικους.
Οι ανήλικοι κάνουν ότι θέλουν μεταξύ τους μέχρι 3 χρόνια διαφορά. (ανήλικος σημαίνει κάτω των 18).
Άρα ο 17χρονος πάει με 14χρονη και ο 15χρονος με 12χρονη.
Στο βιασμό ανηλίκου από ενήλικο, άλλο να είναι 14 και άλλο 5 το θύμα.
Στους ανήλικους αν είναι πάνω από 3 χρόνια η διαφορά κρίνεται κατά περίπτωση και μόνο με αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.416
Πόντοι
446
Το τι απεχθάνεται η κοινωνία επέτρεψέ μου να έχω τελείως διαφορετική άποψη.
Η κοινωνία θέλει δικηγόρο να της κερδίσει τη δικη.
Αν το κάνει πηγαίνοντας με το γράμμα ή το πνεύμα του νόμου, της κοινωνίας, κατά γενική ομολογία, στα παπάρια της.
Στα της συνεργασίας, έτυχε, στην επαγγελματική μου ζωή να συνεργαστώ με πολυεθνικές και κολοσσούς.
Από Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία και ΗΠΑ κυρίως. Σε πολύ μεγάλα έργα.
Το "by the book" το έχουν ευαγγέλιο. Και μας ψεγουν που εμείς είμαστε του ότι κατεβάσει η γκλάβα μας, τη δεδομένη στιγμή.
Σύγκριση μεταξύ των "by the book" και υμών, απλά καταθλιπτική σε βάρος μας.
Στα του νόμου, εγώ διαβάζω το γράμμα. Το πνεύμα θα μας το εξηγήσει κάποιος δικηγόρος.
Είναι δεδομένο ότι πράγματα που εγώ θεωρώ λογικά, το να υπάρχουν αυστηρές συνέπειες πχ για όποιον παραβιάζει φανάρι και σκοτώνει άνθρωπο, ένας δικηγόρος το βλέπει αλλιώς. Δέχομαι αυτό που λέει κι ας μη συμφωνώ, αφού αυτό ισχύει.
Δε νομιζω οτι η κοινωνία ήθελε να αθωωθεί η Πισπιρίγκου πχ, η ίδια όμως ήθελε για τον εαυτό της. Το προσπερνάω. Εαν ησουν απο τους τυχερούς που συνεργάστηκαν με εταιρίες κολωσούς μπραβο σου, αλλά αναφέρομαι στα ελληνικά δεδομένα όπου το συστημα ειναι σάπιο απο τη ρίζα, οποτε ολοι οι υπολοιποι προσπαθουν να προσαρμοστούν στην σαπίλα. Γνωρίζω παρα πολυ καλα τι σημαίνει το by the book, προυποθέτει ομως κ τους απαραίτους πόρους σε υλικά και προσωπικό. οταν αυτά δεν ειναι δεδομένα ξεκινάμε να παρεκλίνουμε από το by the book διότι ως γνωστόν με ότι έχουμε παίζουμε. Ακομα δεν αξιώθηκα να ξεφύγω από την ελληνική μιζέρια, ελπίζω σύντομα όμως.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.416
Πόντοι
446
1. Όποιος ενεργεί γενετήσια πράξη με πρόσωπο νεότερο των δεκαπέντε ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται, αν δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί βαρύτερα με τα άρθρα 342 και 351Α, ως εξής:
α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα (12) έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα (10) ετών,
β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δώδεκα (12) έτη, με κάθειρξη.
2. Οι γενετήσιες πράξεις μεταξύ ανηλίκων κάτω των δεκαπέντε (15) ετών δεν τιμωρούνται, εκτός αν η μεταξύ τους διαφορά ηλικίας είναι μεγαλύτερη των τριών (3) ετών, οπότε μπορούν να επιβληθούν μόνο αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα.
3. Όποιος εξωθεί ή παρασύρει ανήλικο, που δεν συμπλήρωσε τα δεκαπέντε (15) έτη, να παρίσταται σε γενετήσια πράξη μεταξύ άλλων, χωρίς να συμμετέχει σε αυτήν, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο (2) ετών και χρηματική ποινή αν ο ανήλικος είναι μικρότερος των δεκατεσσάρων (14) ετών και με φυλάκιση έως τρία (3) έτη ή χρηματική ποινή αν έχει συμπληρώσει το δέκατο τέταρτο (14ο) έτος της ηλικίας του.

Απλά τα πράγματα.
Η ηλικία συναίνεσης είναι τα 15 με ενήλικους.
Οι ανήλικοι κάνουν ότι θέλουν μεταξύ τους μέχρι 3 χρόνια διαφορά. (ανήλικος σημαίνει κάτω των 18).
Άρα ο 17χρονος πάει με 14χρονη και ο 15χρονος με 12χρονη.
Στο βιασμό ανηλίκου από ενήλικο, άλλο να είναι 14 και άλλο 5 το θύμα.
Στους ανήλικους αν είναι πάνω από 3 χρόνια η διαφορά κρίνεται κατά περίπτωση και μόνο με αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα.
ΔΟΞΑ ΣΥ......!!!!!!!!!!!! ειχα αρχίσει να νιωθω οτι το iq μου εκπίπτει........

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
Δε νομιζω οτι η κοινωνία ήθελε να αθωωθεί η Πισπιρίγκου πχ, η ίδια όμως ήθελε για τον εαυτό της. Το προσπερνάω. Εαν ησουν απο τους τυχερούς που συνεργάστηκαν με εταιρίες κολωσούς μπραβο σου, αλλά αναφέρομαι στα ελληνικά δεδομένα όπου το συστημα ειναι σάπιο απο τη ρίζα, οποτε ολοι οι υπολοιποι προσπαθουν να προσαρμοστούν στην σαπίλα. Γνωρίζω παρα πολυ καλα τι σημαίνει το by the book, προυποθέτει ομως κ τους απαραίτους πόρους σε υλικά και προσωπικό. οταν αυτά δεν ειναι δεδομένα ξεκινάμε να παρεκλίνουμε από το by the book διότι ως γνωστόν με ότι έχουμε παίζουμε. Ακομα δεν αξιώθηκα να ξεφύγω από την ελληνική μιζέρια, ελπίζω σύντομα όμως.
Η Πισπιριγκου ασχετη αναφορά. Μια φόνισσα ήταν που καταδικάστηκε. Από πότε η μη καταδίκη μίας φόνισσας είναι έκφραση των θέλω της κοινωνίας;

Σου το εύχομαι ολόψυχα να ξεφύγεις. Θα κερδίσεις πολλαπλώς. Ο τόπος εδώ θα βαδίζει συνεχώς προς το χειρότερο.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.021
Πόντοι
456
ΔΟΞΑ ΣΥ......!!!!!!!!!!!! ειχα αρχίσει να νιωθω οτι το iq μου εκπίπτει........
Φυσικά αυτά δεν είναι απόλυτα και μπορεί να κρίνει το δικαστήριο προς όφελος του κατηγορουμένου.
Δηλαδή οκ η ηλικίας συναίνεσης είναι τα 15 αλλά άλλο να πάει 18χρονος με 14χρονη και άλλο 50αρης.
Ο πρώτος μάλλον θα αθωωθεί ο δεύτερος όχι.
Επίσης όπως είπα σε προηγούμενο ποστ η ηλικία συναίνεσης είναι τα 15 ΑΛΛΑ όχι σε κάποιες περιπτώσεις όπως π.χ. δε μπορεί να γίνει πουτάνα στα 15.
Δηλαδή όπως στο άλλο θέμα που έχουμε στο φόρουμ με τη 17αρα που εκδιδόταν, αυτή μπορεί να δώσει συναίνεση για σεξ με ενήλικα αλλά όχι για χρήμα.

Αλλά ναι στο συγκεκριμένο θέμα βιασμούς ανηλίκου δεν υφίσταται.
Τα media πρέπει να φάνε πρόστιμα που παραπλανούν τον κόσμο.
Και πρωτού πέσουν οι καλοθελητές να με φάνε εγώ μαζί σας είμαι.
Να πάει η ηλικία συναίνεσης στα 18 αλλά από το νόμο, όχι από τα media και τις Αμερικανικές ταινίες.
Η ηλικία συναίνεσης, η ηλικία που ψηφίζεις και η ηλικία που γίνεσαι ενήλικος πρέπει να είναι ενιαία από το νόμο κατά τη γνώμη μου.
Τώρα αν θα είναι τα 18, τα 17 ή τα 21 αυτό πρέπει να κριθεί.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.416
Πόντοι
446
Η Πισπιριγκου ασχετη αναφορά. Μια φόνισσα ήταν που καταδικάστηκε. Από πότε η μη καταδίκη μίας φόνισσας είναι έκφραση των θέλω της κοινωνίας;

Σου το εύχομαι ολόψυχα να ξεφύγεις. Θα κερδίσεις πολλαπλώς. Ο τόπος εδώ θα βαδίζει συνεχώς προς το χειρότερο.
διαβασε λιγο την απαντηση απο το νομικο τμήμα στα #114 και #118....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
Ο ΤΙΜΩΡΟΣ είναι νομικός;
Εγώ αυτούς που ξέρω είναι ο Alex71 και ο Αναφυλαξιας.
Και σέβομαι τη νομική τους αποψη. Την οποία έχω διαβάσει σε αρκετές ανάλογες περιπτώσεις και όχι μόνον σε αυτές βέβαια.
Θα περιμένω κάποιον από αυτούς να τοποθετηθεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom