pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.438
- Πόντοι
- 786
νομίζω όχιΆρα ο 17χρονος πάει με 14χρονη και ο 15χρονος με 12χρονη.
νομίζω όχιΆρα ο 17χρονος πάει με 14χρονη και ο 15χρονος με 12χρονη.
Κάποιος που από αυτό το εδάφιο του νόμουδιαβασε λιγο την απαντηση απο το νομικο τμήμα στα #114 και #118....
καταλαβαίνει αυτο2. Οι γενετήσιες πράξεις μεταξύ ανηλίκων κάτω των δεκαπέντε (15) ετών δεν τιμωρούνται, εκτός αν η μεταξύ τους διαφορά ηλικίας είναι μεγαλύτερη των τριών (3) ετών, οπότε μπορούν να επιβληθούν μόνο αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα.
έχει τόση σχέση με τη νομική επιστήμη όση έχουμε εγώ κι εσύ με τους πυρηνικούς φυσικούς της ΝΑΣΑ.Απλά τα πράγματα.
Η ηλικία συναίνεσης είναι τα 15 με ενήλικους. Οι ανήλικοι κάνουν ότι θέλουν μεταξύ τους μέχρι 3 χρόνια διαφορά. (ανήλικος σημαίνει κάτω των 18). Άρα ο 17χρονος πάει με 14χρονη και ο 15χρονος με 12χρονη.
Ναι εχεις δικιο λεει κατω των 15 δεν το δα αυτο.Κάποιος που από αυτό το εδάφιο του νόμου
καταλαβαίνει αυτο
έχει τόση σχέση με τη νομική επιστήμη όση έχουμε εγώ κι εσύ με τους πυρηνικούς φυσικούς της ΝΑΣΑ.
Πως το 'πες εκείνο με το ΙQ;
Ότι έχω δίκιο το ξέρω.Ναι εχεις δικιο λεει κατω των 15 δεν το δα αυτο.
Στην πραξη ομως δεν τιμωρουνται ουτε ο 17χρονος με την 14χρονη.
Δεν ειπα οτι εχω σχεση.Ότι έχω δίκιο το ξέρω.
Όπως κι ότι εσύ δεν έχεις σχέση με τη Νομική.
Εγώ το ξέρω. Μπαμ κάνει.Δεν ειπα οτι εχω σχεση.
Το γκουκλαρα
Έχεις δίκιο αδερφέ! Αφού το ξέρεις κιόλας, όπως τα πάντα είμαι βέβαιος,ποιος είμαι εγώ να σου χαλάσω το όνειρο! Ασε με να λέω κουταμαρες!Εγώ το ξέρω. Μπαμ κάνει.
Απλά ο αλλος ο μύστης στην αγωνιώδη προσπάθειά του να βρει κάποιον που να υποστηρίζει την κουταμαρα που έγραψε, σε αναβάθμισε επιστημονικά.
Εντάξει, συμβαίνουν αυτά σε ένα φόρουμ.
Κακώς είσαι βέβαιος. Δεν ξέρω τα πάντα, γι αυτό και περιμένω δικηγόρο να μας πει τι γίνεται στις αίθουσες, ξέρω όμως ελληνικά και μπορώ να καταλάβω ένα κείμενο τριών γραμμών.Έχεις δίκιο αδερφέ! Αφού το ξέρεις κιόλας, όπως τα πάντα είμαι βέβαιος,ποιος είμαι εγώ να σου χαλάσω το όνειρο! Ασε με να λέω κουταμαρες!
Ρε φίλε, μας έχεις ζαλίσει τ αρχίδια. Ασε μας να λέμε κουταμαρες. Την άποψη σου κράτα τη για τον πρωκτό σου, το ίδιο θα κάνουμε κ μεις. Δε σε κάνω παρέα. Δεν έχεις πλάκα. Είσαι πρηξαρχιδης βαρετός κ ξερολας. Ναι οτι κ να πεις έχεις δίκιο!!!! Αλλά στα αρχίδια μου κιόλας.Κακώς είσαι βέβαιος. Δεν ξέρω τα πάντα, γι αυτό και περιμένω δικηγόρο να μας πει τι γίνεται στις αίθουσες, ξέρω όμως ελληνικά και μπορώ να καταλάβω ένα κείμενο τριών γραμμών.
Είπες ακριβώς την ίδια κουταμαρα με τον ΤΙΜΩΡΟ. Τον αναβαθμισες και σε νομικό τμήμα κιόλας και μου συνέστησες να διαβάσω την απάντησή του.
Μόνον που αυτός, προς τιμήν του, παραδέχθηκε ότι έγραψε την κουταμαρα γιατί δεν κατάλαβε το κείμενο. Κι ότι το γκουγκλαρε.
Εσύ τη συνεχισες με δευτερόλεπτα, ώρες και ημέρες και άλλα ωραία. Αντί να βάλεις το μυαλό σου να σκεφτεί τι στην ευχή σημαίνει αυτό το "ΜΕΤΑΞΥ" των "ΚΑΤΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ".
Κι επειδή τους εξυπνακηδες που επιμένουν τους βαριέμαι αφόρητα, είναι ΔΟΞΑ ΣΟΙ.
Ρε καψερέ εσύ με παρεθεσες και ξεκίνησες την κουβέντα. Πέταξες εκεί μία κουταμαρα και νόμισες ότι είπες και κάτι σημαντικό.Ρε φίλε, μας έχεις ζαλίσει τ αρχίδια. Ασε μας να λέμε κουταμαρες. Την άποψη σου κράτα τη για τον πρωκτό σου, το ίδιο θα κάνουμε κ μεις. Δε σε κάνω παρέα. Δεν έχεις πλάκα. Είσαι πρηξαρχιδης βαρετός κ ξερολας. Ναι οτι κ να πεις έχεις δίκιο!!!! Αλλά στα αρχίδια μου κιόλας.
Παπαριές είπε και ο Αναφυλαξίας που τον έχεις για Θεό.Ρε καψερέ εσύ με παρεθεσες και ξεκίνησες την κουβέντα. Πέταξες εκεί μία κουταμαρα και νόμισες ότι είπες και κάτι σημαντικό.
Τ' αρχίδια εσύ μας τα έχεις ζαλίσει με τα συνεχόμενα ποστ κουταμαρας.
Την άποψή μου στην έχωσα στον πρωκτό και στην έβγαλα από τον οισοφάγο.
Ότι δε θα κάναμε παρέα είναι σίγουρο. Δε χαραμίζω το χρόνο μου με μαλάκες.
Κι εσύ αυτό είσαι.
Αμόρφωτος μαλάκας.
Όσο για το τι ισχύει, υπάρχει πραγματικός δικηγόρος που μόλις κατέθεσε τη νομική πραγματικότητα.
Που αποδεικνύει ότι μαλακίες έλεγες τόση ώρα.
Τραγούδα τωρα.
Δε λέει αυτό ο νόμος όπως διαπίστωσες κι εσύ κι εγώ.Παρανομη παραμενει και η πραξη μεταξυ ανηλικων ΚΑΤΩ ΤΩΝ 15 (οχι ανηλικων κατω των 18). Η διαφοροποίηση ειναι οτι αν η διαφορά τους ειναι 3 ετη, αλλαζει η ποινη και επιβάλλονται μονο θεραπευτικα μετρα. Συνεπως 14 με 11 ειναι παρανομο και επιβαλλονται μονο μετρα, 14 με 10 ειναι παρανομο και ακολουθεί τους γενικούς κανόνες περι ανηλικων.
Κιαυτό παπαριά, μόλις έχουμε συμφωνήσει όλοι ότι 15 ετών είναι νόμιμο και ο νόμος το λέει ξεκάθαρα.Και ναι, πρακτικα ειναι πολυ πιο εύκολο να παρει ελαφρυντικό πχ ενας 18χρονος που πήγε με 15χρονη, παρα ενας 60χρονος. Να αθωωθεί ομως λογω ηλικίας, οχι. Δεν θα μπορούσε να αιτιολογηθεί μια τετοια αποφαση αν δεχόταν κατι τετοιο.
Ναι, σωστά. Τι να ξέρει ο Αναφυλαξιας που είναι μάχιμος δικηγόρος;Παπαριές είπε και ο Αναφυλαξίας που τον έχεις για Θεό.
Δε λέει αυτό ο νόμος όπως διαπίστωσες κι εσύ κι εγώ.
2. Οι γενετήσιες πράξεις μεταξύ ανηλίκων κάτω των δεκαπέντε (15) ετών δεν τιμωρούνται, εκτός αν η μεταξύ τους διαφορά ηλικίας είναι μεγαλύτερη των τριών (3) ετών, οπότε μπορούν να επιβληθούν μόνο αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα.
Ξεκάθαρα λέει ότι δεν τιμωρούνται οι πράξεις με διαφορά μικρότερη των τριών ετών. Αν η διαφορά είναι μεγαλύτερη ενέχεται να επιβληθούν θεραπευτικά ή αναμορφωτικά μέτρα.
Κιαυτό παπαριά, μόλις έχουμε συμφωνήσει όλοι ότι 15 ετών είναι νόμιμο και ο νόμος το λέει ξεκάθαρα.
Και όχι επουδενί ο 16χρονος με 14χρονη δε θα πάει φυλακή στο λέω γκαραντί αυτό.
1. Κι εσύ που ξέρεις ότι είναι μάχιμος δικηγόρος τύπε μου;Ναι, σωστά. Τι να ξέρει ο Αναφυλαξιας που είναι μάχιμος δικηγόρος;
Ξέρουμε καλύτερα εμείς που δεν είμαστε.
Με ιδοπεδωσες αλάνι.
Καταρχάς είσαι δικηγόρος? Κατα δεύτερον, μας μπερδεψες. Ο νόμος λεει οτι μεταξύ ανηλίκων κάτω των 15 κ εφόσον η διαφορά τους είναι μέχρι 3 ετη δεν επιβάλλεται τιμωρία, ενω για διαφορα πάνω από 3 ετη επιβάλλονται αναμορφωτικα θεραπευτικά μέτρα. Το ερώτημα είναι απλό: εαν ο ένας είναι 15+ κ ο άλλος 13 ή 14 δηλαδή διάφορα μικρότερη από 3ετη, επιβάλλεται ποινή?Διάβασα λίγο κάθετα τα ποσταρισματα.
Κατ'αρχην, μην μπερδευουμε τον βιασμό με τη συναίνεση σε ανήλικο. Ειναι δυο διαφορετικά πράγματα, τα λεγαμε τοτε και με το καθικι του Κολωνού.
Ενηλικος με ανηλικο κατω των 15 ειναι παρανομο. Μαλιστα μεχρι προσφατα, γενετησιες πραξεις με ανηλικο 14 εως 15 ήταν πλημμέλημα, πλεον (ορθα) ειναι και αυτο κακούργημα.
Παρανομη παραμενει και η πραξη μεταξυ ανηλικων ΚΑΤΩ ΤΩΝ 15 (οχι ανηλικων κατω των 18). Η διαφοροποίηση ειναι οτι αν η διαφορά τους ειναι 3 ετη, αλλαζει η ποινη και επιβάλλονται μονο θεραπευτικα μετρα. Συνεπως 14 με 11 ειναι παρανομο και επιβαλλονται μονο μετρα, 14 με 10 ειναι παρανομο και ακολουθεί τους γενικούς κανόνες περι ανηλικων.
Οταν λεμε 15, 14 κτλ, η ηλικία κρινεται με βαση την ηλικία την ημέρα της πράξης, συμπληρωμένα. Αρα οχι την ημερα των 15ων γενεθλίων πχ. Τουλάχιστον αυτο λεει η ερμηνεία του νομου και τα σχετικα εγχειρίδια. Δεν γνωρίζω βέβαια να εχει γινει καποια περίπτωση ακριβως εκείνη την ημερα. Πιθανολογω οτι θα λετουργουσε υπερ του κατηγορούμενου.
Και ναι, πρακτικα ειναι πολυ πιο εύκολο να παρει ελαφρυντικό πχ ενας 18χρονος που πήγε με 15χρονη, παρα ενας 60χρονος. Να αθωωθεί ομως λογω ηλικίας, οχι. Δεν θα μπορούσε να αιτιολογηθεί μια τετοια αποφαση αν δεχόταν κατι τετοιο.
Να τον πάρεις συνήγορος σου λάδι θα σε βγάλει!Ναι, σωστά. Τι να ξέρει ο Αναφυλαξιας που είναι μάχιμος δικηγόρος;
Ξέρουμε καλύτερα εμείς που δεν είμαστε.
Με ιδοπεδωσες αλάνι.
Η διαφοροποίηση ειναι οτι αν η διαφορά τους ειναι 3 ετη,
Αυτές τις δύο φράσεις τις βλέπεις ίδιες;Ξεκάθαρα λέει ότι δεν τιμωρούνται οι πράξεις με διαφορά μικρότερη των τριών ετών.
Αυτό πώς το βλέπεις τύπε μου;Αυτές τις δύο φράσεις τις βλέπεις ίδιες;
Εντύπωση μου κάνει.
Ο 18χρονος γιατί να πάρει ελαφρυντικό έκανε κάτι παράνομο;Και ναι, πρακτικα ειναι πολυ πιο εύκολο να παρει ελαφρυντικό πχ ενας 18χρονος που πήγε με 15χρονη, παρα ενας 60χρονος. Να αθωωθεί ομως λογω ηλικίας, οχι. Δεν θα μπορούσε να αιτιολογηθεί μια τετοια αποφαση αν δεχόταν κατι τετοιο.