Νέα

44χρονος βίαζε 16χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα noblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 175
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
διαβασε λιγο την απαντηση απο το νομικο τμήμα στα #114 και #118....
Κάποιος που από αυτό το εδάφιο του νόμου
2. Οι γενετήσιες πράξεις μεταξύ ανηλίκων κάτω των δεκαπέντε (15) ετών δεν τιμωρούνται, εκτός αν η μεταξύ τους διαφορά ηλικίας είναι μεγαλύτερη των τριών (3) ετών, οπότε μπορούν να επιβληθούν μόνο αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα.
καταλαβαίνει αυτο
Απλά τα πράγματα.
Η ηλικία συναίνεσης είναι τα 15 με ενήλικους. Οι ανήλικοι κάνουν ότι θέλουν μεταξύ τους μέχρι 3 χρόνια διαφορά. (ανήλικος σημαίνει κάτω των 18). Άρα ο 17χρονος πάει με 14χρονη και ο 15χρονος με 12χρονη.
έχει τόση σχέση με τη νομική επιστήμη όση έχουμε εγώ κι εσύ με τους πυρηνικούς φυσικούς της ΝΑΣΑ.
Πως το 'πες εκείνο με το ΙQ;

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.130
Πόντοι
456
Κάποιος που από αυτό το εδάφιο του νόμου

καταλαβαίνει αυτο

έχει τόση σχέση με τη νομική επιστήμη όση έχουμε εγώ κι εσύ με τους πυρηνικούς φυσικούς της ΝΑΣΑ.
Πως το 'πες εκείνο με το ΙQ;
Ναι εχεις δικιο λεει κατω των 15 δεν το δα αυτο.
Στην πραξη ομως δεν τιμωρουνται ουτε ο 17χρονος με την 14χρονη.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Δεν ειπα οτι εχω σχεση.
Το γκουκλαρα
Εγώ το ξέρω. Μπαμ κάνει.
Απλά ο αλλος ο μύστης στην αγωνιώδη προσπάθειά του να βρει κάποιον που να υποστηρίζει την κουταμαρα που έγραψε, σε αναβάθμισε επιστημονικά.
Εντάξει, συμβαίνουν αυτά σε ένα φόρουμ.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.507
Πόντοι
446
Εγώ το ξέρω. Μπαμ κάνει.
Απλά ο αλλος ο μύστης στην αγωνιώδη προσπάθειά του να βρει κάποιον που να υποστηρίζει την κουταμαρα που έγραψε, σε αναβάθμισε επιστημονικά.
Εντάξει, συμβαίνουν αυτά σε ένα φόρουμ.
Έχεις δίκιο αδερφέ! Αφού το ξέρεις κιόλας, όπως τα πάντα είμαι βέβαιος,ποιος είμαι εγώ να σου χαλάσω το όνειρο! Ασε με να λέω κουταμαρες!

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Έχεις δίκιο αδερφέ! Αφού το ξέρεις κιόλας, όπως τα πάντα είμαι βέβαιος,ποιος είμαι εγώ να σου χαλάσω το όνειρο! Ασε με να λέω κουταμαρες!
Κακώς είσαι βέβαιος. Δεν ξέρω τα πάντα, γι αυτό και περιμένω δικηγόρο να μας πει τι γίνεται στις αίθουσες, ξέρω όμως ελληνικά και μπορώ να καταλάβω ένα κείμενο τριών γραμμών.
Είπες ακριβώς την ίδια κουταμαρα με τον ΤΙΜΩΡΟ. Τον αναβαθμισες και σε νομικό τμήμα κιόλας και μου συνέστησες να διαβάσω την απάντησή του.
Μόνον που αυτός, προς τιμήν του, παραδέχθηκε ότι έγραψε την κουταμαρα γιατί δεν κατάλαβε το κείμενο. Κι ότι το γκουγκλαρε.
Εσύ τη συνεχισες με δευτερόλεπτα, ώρες και ημέρες και άλλα ωραία. Αντί να βάλεις το μυαλό σου να σκεφτεί τι στην ευχή σημαίνει αυτό το "ΜΕΤΑΞΥ" των "ΚΑΤΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ".
Κι επειδή τους εξυπνακηδες που επιμένουν τους βαριέμαι αφόρητα, είναι ΔΟΞΑ ΣΟΙ.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.507
Πόντοι
446
Κακώς είσαι βέβαιος. Δεν ξέρω τα πάντα, γι αυτό και περιμένω δικηγόρο να μας πει τι γίνεται στις αίθουσες, ξέρω όμως ελληνικά και μπορώ να καταλάβω ένα κείμενο τριών γραμμών.
Είπες ακριβώς την ίδια κουταμαρα με τον ΤΙΜΩΡΟ. Τον αναβαθμισες και σε νομικό τμήμα κιόλας και μου συνέστησες να διαβάσω την απάντησή του.
Μόνον που αυτός, προς τιμήν του, παραδέχθηκε ότι έγραψε την κουταμαρα γιατί δεν κατάλαβε το κείμενο. Κι ότι το γκουγκλαρε.
Εσύ τη συνεχισες με δευτερόλεπτα, ώρες και ημέρες και άλλα ωραία. Αντί να βάλεις το μυαλό σου να σκεφτεί τι στην ευχή σημαίνει αυτό το "ΜΕΤΑΞΥ" των "ΚΑΤΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ".
Κι επειδή τους εξυπνακηδες που επιμένουν τους βαριέμαι αφόρητα, είναι ΔΟΞΑ ΣΟΙ.
Ρε φίλε, μας έχεις ζαλίσει τ αρχίδια. Ασε μας να λέμε κουταμαρες. Την άποψη σου κράτα τη για τον πρωκτό σου, το ίδιο θα κάνουμε κ μεις. Δε σε κάνω παρέα. Δεν έχεις πλάκα. Είσαι πρηξαρχιδης βαρετός κ ξερολας. Ναι οτι κ να πεις έχεις δίκιο!!!! Αλλά στα αρχίδια μου κιόλας.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.881
Πόντοι
216
Διάβασα λίγο κάθετα τα ποσταρισματα.

Κατ'αρχην, μην μπερδευουμε τον βιασμό με τη συναίνεση σε ανήλικο. Ειναι δυο διαφορετικά πράγματα, τα λεγαμε τοτε και με το καθικι του Κολωνού.

Ενηλικος με ανηλικο κατω των 15 ειναι παρανομο. Μαλιστα μεχρι προσφατα, γενετησιες πραξεις με ανηλικο 14 εως 15 ήταν πλημμέλημα, πλεον (ορθα) ειναι και αυτο κακούργημα.

Παρανομη παραμενει και η πραξη μεταξυ ανηλικων ΚΑΤΩ ΤΩΝ 15 (οχι ανηλικων κατω των 18). Η διαφοροποίηση ειναι οτι αν η διαφορά τους ειναι 3 ετη, αλλαζει η ποινη και επιβάλλονται μονο θεραπευτικα μετρα. Συνεπως 14 με 11 ειναι παρανομο και επιβαλλονται μονο μετρα, 14 με 10 ειναι παρανομο και ακολουθεί τους γενικούς κανόνες περι ανηλικων.

Οταν λεμε 15, 14 κτλ, η ηλικία κρινεται με βαση την ηλικία την ημέρα της πράξης, συμπληρωμένα. Αρα οχι την ημερα των 15ων γενεθλίων πχ. Τουλάχιστον αυτο λεει η ερμηνεία του νομου και τα σχετικα εγχειρίδια. Δεν γνωρίζω βέβαια να εχει γινει καποια περίπτωση ακριβως εκείνη την ημερα. Πιθανολογω οτι θα λετουργουσε υπερ του κατηγορούμενου.

Και ναι, πρακτικα ειναι πολυ πιο εύκολο να παρει ελαφρυντικό πχ ενας 18χρονος που πήγε με 15χρονη, παρα ενας 60χρονος. Να αθωωθεί ομως λογω ηλικίας, οχι. Δεν θα μπορούσε να αιτιολογηθεί μια τετοια αποφαση αν δεχόταν κατι τετοιο.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Ρε φίλε, μας έχεις ζαλίσει τ αρχίδια. Ασε μας να λέμε κουταμαρες. Την άποψη σου κράτα τη για τον πρωκτό σου, το ίδιο θα κάνουμε κ μεις. Δε σε κάνω παρέα. Δεν έχεις πλάκα. Είσαι πρηξαρχιδης βαρετός κ ξερολας. Ναι οτι κ να πεις έχεις δίκιο!!!! Αλλά στα αρχίδια μου κιόλας.
Ρε καψερέ εσύ με παρεθεσες και ξεκίνησες την κουβέντα. Πέταξες εκεί μία κουταμαρα και νόμισες ότι είπες και κάτι σημαντικό.
Τ' αρχίδια εσύ μας τα έχεις ζαλίσει με τα συνεχόμενα ποστ κουταμαρας.
Την άποψή μου στην έχωσα στον πρωκτό και στην έβγαλα από τον οισοφάγο.
Ότι δε θα κάναμε παρέα είναι σίγουρο. Δε χαραμίζω το χρόνο μου με μαλάκες.
Κι εσύ αυτό είσαι.
Αμόρφωτος μαλάκας.
Όσο για το τι ισχύει, υπάρχει πραγματικός δικηγόρος που μόλις κατέθεσε τη νομική πραγματικότητα.
Που αποδεικνύει ότι μαλακίες έλεγες τόση ώρα.
Τραγούδα τωρα.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.130
Πόντοι
456
Ρε καψερέ εσύ με παρεθεσες και ξεκίνησες την κουβέντα. Πέταξες εκεί μία κουταμαρα και νόμισες ότι είπες και κάτι σημαντικό.
Τ' αρχίδια εσύ μας τα έχεις ζαλίσει με τα συνεχόμενα ποστ κουταμαρας.
Την άποψή μου στην έχωσα στον πρωκτό και στην έβγαλα από τον οισοφάγο.
Ότι δε θα κάναμε παρέα είναι σίγουρο. Δε χαραμίζω το χρόνο μου με μαλάκες.
Κι εσύ αυτό είσαι.
Αμόρφωτος μαλάκας.
Όσο για το τι ισχύει, υπάρχει πραγματικός δικηγόρος που μόλις κατέθεσε τη νομική πραγματικότητα.
Που αποδεικνύει ότι μαλακίες έλεγες τόση ώρα.
Τραγούδα τωρα.
Παπαριές είπε και ο Αναφυλαξίας που τον έχεις για Θεό.
Παρανομη παραμενει και η πραξη μεταξυ ανηλικων ΚΑΤΩ ΤΩΝ 15 (οχι ανηλικων κατω των 18). Η διαφοροποίηση ειναι οτι αν η διαφορά τους ειναι 3 ετη, αλλαζει η ποινη και επιβάλλονται μονο θεραπευτικα μετρα. Συνεπως 14 με 11 ειναι παρανομο και επιβαλλονται μονο μετρα, 14 με 10 ειναι παρανομο και ακολουθεί τους γενικούς κανόνες περι ανηλικων.
Δε λέει αυτό ο νόμος όπως διαπίστωσες κι εσύ κι εγώ.
2. Οι γενετήσιες πράξεις μεταξύ ανηλίκων κάτω των δεκαπέντε (15) ετών δεν τιμωρούνται, εκτός αν η μεταξύ τους διαφορά ηλικίας είναι μεγαλύτερη των τριών (3) ετών, οπότε μπορούν να επιβληθούν μόνο αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα.
Ξεκάθαρα λέει ότι δεν τιμωρούνται οι πράξεις με διαφορά μικρότερη των τριών ετών. Αν η διαφορά είναι μεγαλύτερη ενέχεται να επιβληθούν θεραπευτικά ή αναμορφωτικά μέτρα.
Και ναι, πρακτικα ειναι πολυ πιο εύκολο να παρει ελαφρυντικό πχ ενας 18χρονος που πήγε με 15χρονη, παρα ενας 60χρονος. Να αθωωθεί ομως λογω ηλικίας, οχι. Δεν θα μπορούσε να αιτιολογηθεί μια τετοια αποφαση αν δεχόταν κατι τετοιο.
Κιαυτό παπαριά, μόλις έχουμε συμφωνήσει όλοι ότι 15 ετών είναι νόμιμο και ο νόμος το λέει ξεκάθαρα.

Και όχι επουδενί ο 16χρονος με 14χρονη δε θα πάει φυλακή στο λέω γκαραντί αυτό.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Παπαριές είπε και ο Αναφυλαξίας που τον έχεις για Θεό.

Δε λέει αυτό ο νόμος όπως διαπίστωσες κι εσύ κι εγώ.
Ξεκάθαρα λέει ότι δεν τιμωρούνται οι πράξεις με διαφορά μικρότερη των τριών ετών. Αν η διαφορά είναι μεγαλύτερη ενέχεται να επιβληθούν θεραπευτικά ή αναμορφωτικά μέτρα.

Κιαυτό παπαριά, μόλις έχουμε συμφωνήσει όλοι ότι 15 ετών είναι νόμιμο και ο νόμος το λέει ξεκάθαρα.

Και όχι επουδενί ο 16χρονος με 14χρονη δε θα πάει φυλακή στο λέω γκαραντί αυτό.
Ναι, σωστά. Τι να ξέρει ο Αναφυλαξιας που είναι μάχιμος δικηγόρος;
Ξέρουμε καλύτερα εμείς που δεν είμαστε.
Με ιδοπεδωσες αλάνι.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.130
Πόντοι
456
Με ιδοπεδωσες αλάνι.
1. Κι εσύ που ξέρεις ότι είναι μάχιμος δικηγόρος τύπε μου;
2. Κιαυτή μάχιμος δικηγόρος δεν είναι και έλεγε μπούρδες στους μπάτσους; Δεν ήξερε ούτε το βασικό να μην πει τίποτα κι έλεγε μία τονα μία τάλλο.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.507
Πόντοι
446
Διάβασα λίγο κάθετα τα ποσταρισματα.

Κατ'αρχην, μην μπερδευουμε τον βιασμό με τη συναίνεση σε ανήλικο. Ειναι δυο διαφορετικά πράγματα, τα λεγαμε τοτε και με το καθικι του Κολωνού.

Ενηλικος με ανηλικο κατω των 15 ειναι παρανομο. Μαλιστα μεχρι προσφατα, γενετησιες πραξεις με ανηλικο 14 εως 15 ήταν πλημμέλημα, πλεον (ορθα) ειναι και αυτο κακούργημα.

Οταν λεμε 15, 14 κτλ, η ηλικία κρινεται με βαση την ηλικία την ημέρα της πράξης, συμπληρωμένα. Αρα οχι την ημερα των 15ων γενεθλίων πχ. Τουλάχιστον αυτο λεει η ερμηνεία του νομου και τα σχετικα εγχειρίδια. Δεν γνωρίζω βέβαια να εχει γινει καποια περίπτωση ακριβως εκείνη την ημερα. Πιθανολογω οτι θα λετουργουσε υπερ του κατηγορούμενου.

Καταρχάς είσαι δικηγόρος? Κατα δεύτερον, μας μπερδεψες. Ο νόμος λεει οτι μεταξύ ανηλίκων κάτω των 15 κ εφόσον η διαφορά τους είναι μέχρι 3 ετη δεν επιβάλλεται τιμωρία, ενω για διαφορα πάνω από 3 ετη επιβάλλονται αναμορφωτικα θεραπευτικά μέτρα. Το ερώτημα είναι απλό: εαν ο ένας είναι 15+ κ ο άλλος 13 ή 14 δηλαδή διάφορα μικρότερη από 3ετη, επιβάλλεται ποινή?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με ιδοπεδωσες αλάνι.
Να τον πάρεις συνήγορος σου λάδι θα σε βγάλει!

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Η διαφοροποίηση ειναι οτι αν η διαφορά τους ειναι 3 ετη,

Ξεκάθαρα λέει ότι δεν τιμωρούνται οι πράξεις με διαφορά μικρότερη των τριών ετών.
Αυτές τις δύο φράσεις τις βλέπεις ίδιες;
Εντύπωση μου κάνει.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.130
Πόντοι
456
Ο ΤΙΜΩΡΟΣ δεν κάνει ποτέ λάθη γατάκια καταλάβατε;
Αυτά που νομίζετε για λάθη είναι παγίδες για να ξεμπροστιάζει τους άλλους.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.130
Πόντοι
456
Αυτές τις δύο φράσεις τις βλέπεις ίδιες;
Εντύπωση μου κάνει.
Αυτό πώς το βλέπεις τύπε μου;
Ο 18χρονος γιατί να πάρει ελαφρυντικό έκανε κάτι παράνομο;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.803
Πόντοι
2.356
Δε μου είπες. Τις φράσεις τις βλέπεις ίδιες;

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.459
Πόντοι
456
Πηγαίνετε έξω από τα Λύκεια που φορτώνονται τα 16χρονα και πηγαίνουν να κωλογαμηθούν υπό τους ήχους της τραπ.
Κυκλοφορείς και βλέπεις πως ντύνονται τα 15χρονα και τα 16χρονα αν δεν φαίνεται το κωλομάγουλο το σορτσάκι δεν είναι σωστό από πάνω φοράνε το πολύ πολύ κανένα σουτιέν για μπλουζάκι. Φλεξάρουν τις ρώγες και στην παραλία το μαγιό μπαίνει όλο στην κωλοχαράδρα.
Προχθές σε μπαράκι ένας τύπος γύρω στα 40-45 φάσωνε το πολύ 20χρονη που τις κυκλοφορούσε με την φίλη της πάνω κάτω στην ίδια ηλικία.
Αυτό βέβαια δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό.
Απλά παραθέτω προσωπικές εμπειρίες και αυτά που αντικρίζω στον δρόμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom